celt 21.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 MOzna powiedziec, ze jeszcze cieple:) http://img134.imageshack.us/img134/7752/juliaija2su0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.01.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 celt podoba mi się ,że od czasu do czasu pokazujesz swoją" gębę".jakby tu zagaić żeby nie zgrzeszyć....powiem ,że klawo wyglądasz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 21.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A, tak jakos nie mam problemu z pokazywanies swojej facjaty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 22.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 A, tak jakos nie mam problemu z pokazywanies swojej facjaty ) z taką kobietką u boku ,każdy by chciał pokazywać swoją facjatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.01.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 No kobietka przednia jest, rozgadana i wesola - jak tatus a ladna jak mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 podniosę wącio bo upada coraz niżej. Haloooo kropeczka27 haloooo kropeczka27, może jakaś nowa foteczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 podniosę wącio bo upada coraz niżej. Haloooo kropeczka27 haloooo kropeczka27, może jakaś nowa foteczka? NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Dobra,dobra............nie rzucaj słów na wiatr. Nie wiem kiedyś rodzona ale wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.02.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Dobra,dobra............nie rzucaj słów na wiatr. Nie wiem kiedyś rodzona ale wszystkiego najlepszego. Będziesz mogł mnie oglądać co tydzień Dziękuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Dobra,dobra............nie rzucaj słów na wiatr. Nie wiem kiedyś rodzona ale wszystkiego najlepszego. Będziesz mogł mnie oglądać co tydzień Dziękuję za życzonka Co tydzień .Czy ja zawsze muszę wiedzieć wszystko ostatni??? T/z gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.02.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Dobra,dobra............nie rzucaj słów na wiatr. Nie wiem kiedyś rodzona ale wszystkiego najlepszego. Będziesz mogł mnie oglądać co tydzień Dziękuję za życzonka Co tydzień .Czy ja zawsze muszę wiedzieć wszystko ostatni??? T/z gdzie?? Nie ostatni tylko pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 NS niedługo będziesz mógł zobaczyć więcej niż foteczkę Dobra,dobra............nie rzucaj słów na wiatr. Nie wiem kiedyś rodzona ale wszystkiego najlepszego. Będziesz mogł mnie oglądać co tydzień Dziękuję za życzonka Co tydzień .Czy ja zawsze muszę wiedzieć wszystko ostatni??? T/z gdzie?? Nie ostatni tylko pierwszy No to dzięki . Och kropeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.02.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 cóż, każda forma rozładowania emocjonalnego jest pozytywna, nawet.... a Koleżanka będzie śpiewała w chórze koscielnym na mszach transmitowanych w TIWITRFAM, że co tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 cóż, każda forma rozładowania emocjonalnego jest pozytywna, nawet.... a Koleżanka będzie śpiewała w chórze koscielnym na mszach transmitowanych w TIWITRFAM, że co tydzień Skąd ty to wszystko czerpiesz... .Skąd bierzesz te pomysły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 08.02.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 wiesz co to jest natręctwo myśli nie? żałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Skoro mnie pytasz to chyba sam wiesz.Ty tu chyba już nawet natrętnych myśli nie masz ....masz inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 08.02.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ostatnio widziałem Kropeczke jak delektowała się kawą z automatu na "geodezji" w Kortowie A było to w jakąś niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 09.02.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 rozumiem, że zachowałeś się przyzwoicie i nie wywaliłeś jęzora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.02.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 rozumiem, że zachowałeś się przyzwoicie i nie wywaliłeś jęzora Zastanawiam się, czy przyzwoicie zachowałem sie powyżej. Posądzi mnie o szpiegowanie na rzecz forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 rozumiem, że zachowałeś się przyzwoicie i nie wywaliłeś jęzora Zastanawiam się, czy przyzwoicie zachowałem sie powyżej. Posądzi mnie o szpiegowanie na rzecz forum Chyba tak.Też bym chyba sobie nie życzył żeby ktoś wkładał mi kindola w kawusie i jeszcze o tym opowiedział wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts