Żelka 28.02.2008 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Albo ja dzis cos zjadlam albo czegos nie zjadlam..., bo ja tego nie widze... Verunia Ty masz talent malarski, wez tu naprowadz gdzie jest to cos o czym pisza ludziska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.02.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Może zdejmujący? ;) ojj nie! nie! on je wiąże! ja myślałam że to ona - trampki na remizie jak najbardziej a propos to na pewno facet - kobieta tak nie klęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.02.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie ciekawi co to jest na tej twarzy ? - nieprzetrawiona parówa ? - grymas lansowy ? - czy nasz kochany NS - wpierdol w tej remizie dostał ?...i przez to tak spuchł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 28.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie ciekawi co to jest na tej twarzy ? - nieprzetrawiona parówa ? - grymas lansowy ? - czy nasz kochany NS - wpierdol w tej remizie dostał ?...i przez to tak spuchł juz nie mam czym wycierać oplutego monitora.... A w tamacie wacia - Ns udowodnił nam na tym kochanym forumie że potrafi być wszechstronny...więc jedno drugiego nie wyklucza... proponuję tylko ustalić kolejność: 1. wp....ol 2. parówka na pokrzepienie 3. lans (w trakcie trawienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 28.02.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie ciekawi co to jest na tej twarzy ? - nieprzetrawiona parówa ? - grymas lansowy ? - czy nasz kochany NS - wpierdol w tej remizie dostał ?...i przez to tak spuchł na tej twarzy jest grymas. nie dlatego ,ze spuchl ale dlatego ,ze mu starosc patrzy w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Albo ja dzis cos zjadlam albo czegos nie zjadlam..., bo ja tego nie widze... Verunia Ty masz talent malarski, wez tu naprowadz gdzie jest to cos o czym pisza ludziska... Zeljka, ale ja sie dla ciebie narażam, jeszcze mnie ns zwierszuje http://images30.fotosik.pl/167/77dce92013e7fe8b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jeszcze mnie ns zwierszuje No po prostu super!!! Verunia teraz mam nowe powiedzonko na meza jak bedzie nie grzeczny... "Badz grzeczny bo cie zwierszuje!!!" Podoba mi sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.02.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jeszcze mnie ns zwierszuje No po prostu super!!! Verunia teraz mam nowe powiedzonko na meza jak bedzie nie grzeczny... "Badz grzeczny bo cie zwierszuje!!!" Podoba mi sie! dobre.....kupuje ale mi kaskamaciej dzisiaj podpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jeszcze mnie ns zwierszuje No po prostu super!!! Verunia teraz mam nowe powiedzonko na meza jak bedzie nie grzeczny... "Badz grzeczny bo cie zwierszuje!!!" Podoba mi sie! dobre.....kupuje ale mi kaskamaciej dzisiaj podpadla tymi szczewikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 na tej twarzy jest grymas. nie dlatego ,ze spuchl ale dlatego ,ze mu starosc patrzy w oczy Nie rozkręcaj się za bardzo. To nie było śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gilda 28.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 na tej twarzy jest grymas. nie dlatego ,ze spuchl ale dlatego ,ze mu starosc patrzy w oczy Nie rozkręcaj się za bardzo. To nie było śmieszne jego dzien juz minal.nierozumie co mi chcesz powiedziec? jedni widza to lub tamto a ja widze starosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Mnie ciekawi co to jest na tej twarzy ? - nieprzetrawiona parówa ? - grymas lansowy ? - czy nasz kochany NS - wpierdol w tej remizie dostał ?...i przez to tak spuchł na tej twarzy jest grymas. nie dlatego ,ze spuchl ale dlatego ,ze mu starosc patrzy w oczy albo mądralińska albo nasłana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.02.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Nie rozkręcaj się za bardzo. To nie było śmieszne Wlasnie , ze bylo NS Ona na pewno jest naslana . Tak uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jego dzien juz minal.nierozumie co mi chcesz powiedziec? jedni widza to lub tamto a ja widze starosc. Po pierwsze: "nie rozumiem". Po drugie, masz za mało wpisów, by o kimś z nas pisać lekceważąco w formie "jego". Jeśli widzisz tu "starość" (przeszkadza ci? ) to jesteś żółtodziobem, który jest winien szacunek starszym, nie tylko stażem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jego dzien juz minal.nierozumie co mi chcesz powiedziec? jedni widza to lub tamto a ja widze starosc. Po pierwsze: "nie rozumiem". Po drugie, masz za mało wpisów, by o kimś z nas pisać lekceważąco w formie "jego". Jeśli widzisz tu "starość" (przeszkadza ci? ) to jesteś żółtodziobem, który jest winien szacunek starszym, nie tylko stażem na forum. mi też?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mi też?? Nie. "Mnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 mi też?? Nie. "Mnie" czyli według ciebie szacunek mi sie nie należy???tylko tobie? dobrze to powiedziałaś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Też nie. Mówi się: "mnie" należy się szacunek, nie "mi". Chodziło o wymowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.02.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Słońce - nie wymagaj za wiele od Pana ps. ja stawiam na parówke i głebokie przezywanie muzyki płynacej z głosników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a ja tak sobie myślę, że od tej muzyki i wnętrza po prostu mogły zęby rozboleć i dlatego spuchnięty policzek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts