Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

a ja tak sobie myślę,

że od tej muzyki i wnętrza po prostu mogły zęby rozboleć

i dlatego spuchnięty policzek ;))

e tam, ns policzek wypchał sobie językiem. Niektórzy tak sterują ruchami. Podryg w lewo to i język w lewo, podskok w prawo to język w prawo :wink:

Największy problem przy twiście - język choroby lokomocyjnej mógłby dostać 8)

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ostatnio widziałem Kropeczke jak delektowała się kawą z automatu na "geodezji" w Kortowie :wink:

A było to w jakąś niedziele.

Czemu ja nic o tym nie wiem? :) :)

Widziałeś mnie i nie podszedłeś ? :-? Oj nieładnie... :wink:

Hej Kropeczko!....ja też Ciebie widziałam :wink: Nie wiem czy mogę pisać :lol: ......widziałam zapowiedź programu (Telewizja Puls) w którym będziesz brała udział :D Czy to na pewno Ty? :o :lol: :lol: :wink:

Jest to mój ulubiony program......zawsze jak go oglądam "płaczę ze śmiechu" :lol: A z Tobą w roli głównej..... to na pewno będę oglądała.

Pozdrawiam cieplutko :D

Też nie.

Mówi się: "mnie" należy się szacunek, nie "mi". Chodziło o wymowę :)

Nie wiem jak was, ale mnie to w szkole uczyli, że na początku zdania zawsze dłuższa forma zaimka. Nieodwołalnie.

Mnie należy się szacunek , a nawet szacunek należy mi się :)

Hej Kropeczko!....ja też Ciebie widziałam :wink: Nie wiem czy mogę pisać :lol: ......widziałam zapowiedź programu (Telewizja Puls) w którym będziesz brała udział :D Czy to na pewno Ty? :o :lol: :lol: :wink:

O matko, wydało się http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/5.gif

Myślałam, że uda mi się zachować to w tajemnicy, ale nie udało się :-?

Skoro tak, to muszę się przyznać :) Tak, biorę udział w programie "Najgorszy Polski Kierowca" :oops:

Ale od razu dopowiadam, że nie jestem złym kierowcą :wink: :lol: Po prostu walczę o nagrodę :) Mimo wszystko proszę tego nie oglądać :oops: :oops: :oops: :lol:

O matko, wydało się http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/5.gif

Myślałam, że uda mi się zachować to w tajemnicy, ale nie udało się :-?

Skoro tak, to muszę się przyznać :) Tak, biorę udział w programie "Najgorszy Polski Kierowca" :oops:

Ale od razu dopowiadam, że nie jestem złym kierowcą :wink: :lol: Po prostu walczę o nagrodę :) Mimo wszystko proszę tego nie oglądać :oops: :oops: :oops: :lol:

Kropeczko nawet przez chwilę nie pomyślałam, że jesteś złym kierowcą, wiedziałam, że "robisz to dla...hmm... wygranej" :wink: Mimo wszystko będę oglądała :wink: i mam nadzieję dobrze bawiła :wink: