Majka 29.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 a ja tak sobie myślę, że od tej muzyki i wnętrza po prostu mogły zęby rozboleć i dlatego spuchnięty policzek ) e tam, ns policzek wypchał sobie językiem. Niektórzy tak sterują ruchami. Podryg w lewo to i język w lewo, podskok w prawo to język w prawo Największy problem przy twiście - język choroby lokomocyjnej mógłby dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 29.02.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 hehehe... normalnie się obśmiałam jak norka... językowy twist... można sobie język połamać, prawie jak przy stole z powyłamywanymi nogami )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 04.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Ostatnio widziałem Kropeczke jak delektowała się kawą z automatu na "geodezji" w Kortowie A było to w jakąś niedziele. Czemu ja nic o tym nie wiem? :) Widziałeś mnie i nie podszedłeś ? Oj nieładnie... Hej Kropeczko!....ja też Ciebie widziałam Nie wiem czy mogę pisać ......widziałam zapowiedź programu (Telewizja Puls) w którym będziesz brała udział Czy to na pewno Ty? Jest to mój ulubiony program......zawsze jak go oglądam "płaczę ze śmiechu" A z Tobą w roli głównej..... to na pewno będę oglądała. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.03.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No prosze, prosze a nam nikt nic nie mowi! Kropeczko daj cynka, kazdy chce Cie zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.03.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Też nie. Mówi się: "mnie" należy się szacunek, nie "mi". Chodziło o wymowę Nie wiem jak was, ale mnie to w szkole uczyli, że na początku zdania zawsze dłuższa forma zaimka. Nieodwołalnie. Mnie należy się szacunek , a nawet szacunek należy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.03.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No prosze, prosze a nam nikt nic nie mowi! Kropeczko daj cynka, kazdy chce Cie zobaczyc. Przecież mówi właśnie krzych16a .Jak kropka zechce to na pewno powie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 06.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 No prosze, prosze a nam nikt nic nie mowi! Zeljka chętnie bym Ci powiedziała, ale....nie wiem co na to Kropeczka. Może tylko podpowiem, że program jest dzisiaj. Więcej nic nie powiem..koniec i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Proszę bardzo, z zaskoczenia http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/zdrapka_z_kotkiem.gif Napis na pewno nie dotyczy Kropeczki, bo na "placu boju" byli znacznie gorsi kierowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.03.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 to jak poszło kropeczce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 to jak poszło kropeczce? Zapytaj jej o to. .Dla mnie zajebiści..e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 to jak poszło kropeczce? A tak (filmik z telefonu): http://www.lazygamer.co.uk/common/b3ta/redex.gif , tylko trzeba mieć zainstalowanego Quick Time`a Niestety nie dograłam zakończenia, gdy Kropeczka udzieliła krótkiego wywiadu. Ale może to i dobrze, Kropeczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 No i nie widzialam! Dopiero dzis tu zerknelam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 07.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 W niedzielę o 18 powtórka 3 odcinka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Olka piateczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 W niedzielę o 18 powtórka 3 odcinka . a co to za program ? przyznam ,że nie oglądam Tv Puls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.03.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 motoryzacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Hej Kropeczko!....ja też Ciebie widziałam Nie wiem czy mogę pisać ......widziałam zapowiedź programu (Telewizja Puls) w którym będziesz brała udział Czy to na pewno Ty? O matko, wydało się http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/5.gif Myślałam, że uda mi się zachować to w tajemnicy, ale nie udało się Skoro tak, to muszę się przyznać Tak, biorę udział w programie "Najgorszy Polski Kierowca" Ale od razu dopowiadam, że nie jestem złym kierowcą Po prostu walczę o nagrodę Mimo wszystko proszę tego nie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 08.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Sloneczko już gorszego mojego ujęcia nie mogłaś złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 08.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Hej Kropeczko!....ja też Ciebie widziałam Nie wiem czy mogę pisać ......widziałam zapowiedź programu (Telewizja Puls) w którym będziesz brała udział Czy to na pewno Ty? O matko, wydało się http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/5.gif Myślałam, że uda mi się zachować to w tajemnicy, ale nie udało się Skoro tak, to muszę się przyznać Tak, biorę udział w programie "Najgorszy Polski Kierowca" Ale od razu dopowiadam, że nie jestem złym kierowcą Po prostu walczę o nagrodę Mimo wszystko proszę tego nie oglądać Kropeczko nawet przez chwilę nie pomyślałam, że jesteś złym kierowcą, wiedziałam, że "robisz to dla...hmm... wygranej" Mimo wszystko będę oglądała i mam nadzieję dobrze bawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 08.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Sloneczko już gorszego mojego ujęcia nie mogłaś złapać I tak możesz mi pogratulować refleksu Usłyszałam reklamę, patrzę, a tu chyba Ty migasz po ekranie, a znam Cię tylko z fotek Za to później nakręciłam cały filmik z programu i możesz go sobie ściągnąć, jeśli nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts