Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kropeczko nawet przez chwilę nie pomyślałam, że jesteś złym kierowcą, wiedziałam, że "robisz to dla...hmm... wygranej" :wink: Mimo wszystko będę oglądała :wink: i mam nadzieję dobrze bawiła :wink:

Mówię Ci, nie oglądaj http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/111.gif Nie będzie tam nic zabawnego :lol: 8) :D

miałam pełną chatę gości i ....wszyscy oglądali :lol:

jak to Kropeczka powiedziała ? :roll: pasażer może co najwyżej oddychać :lol: świetny tekst .... :D śmialiśmy sie z tego najgłośniej....mąż stwierdził,że kiedy pasażer jest po kielichu ....to nawet nie powinienn oddychać :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jutro jadę na kolejne odcinki, więc trzymajcie kciuki skoro już wiecie :) :)

ale ....ale ...u mnie było dośc głośno i nie bardzo wiem o co chodzi w tym programie ....masz jedzić najgorzej ...czy najlepiej ? :lol:

....za każdą opcje będę trzymała kciuki :wink:

http://www.smieszneaukcje.pl/aukcje/Allegro/1/zdjecia/210975731_12.jpg

oczywiście .....pierwsza godzina gratis :lol:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jutro jadę na kolejne odcinki, więc trzymajcie kciuki skoro już wiecie :) :)

ale ....ale ...u mnie było dośc głośno i nie bardzo wiem o co chodzi w tym programie ....masz jedzić najgorzej ...czy najlepiej ? :lol:

....za każdą opcje będę trzymała kciuki :wink:

http://www.smieszneaukcje.pl/aukcje/Allegro/1/zdjecia/210975731_12.jpg

oczywiście .....pierwsza godzina gratis :lol:

Hihii dziękuję, wspaniała jesteś :)

Po krótce: w programie ten kto będzie jeździł coraz lepiej odpada. Do finału dochodzą dwie osoby i ta która zrobiła największe postępy - wygrywa samochód. Najgorsza osoba dostaje tytuł i rower :)

. Do finału dochodzą dwie osoby i ta która zrobiła największe postępy - wygrywa samochód. Najgorsza osoba dostaje tytuł i rower :)

to czego nie masz ....samochodu czy roweru ? :lol:

Samochodu :) więc przydałby się :lol: :p

no to trzymam za ....samochód :lol: i powiedz coś śmiesznego cobyś była zapamiętana nie tylko z urody :lol: