kropeczka27 09.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Oni i tak pokazują co zechcą, ale postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 09.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Oni i tak pokazują co zechcą, ale postaram się Nie dawaj okazji do dokumentowania "zła" W razie czego mów, że wyprowadziłaś sie z Warszawy. To teraz takie modne, że nikt sie nie połapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.03.2008 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jaka szkoda Przegapiłam program z kropeczką. Kiedy następny odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rysio_z_Klanu 10.03.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jaka szkoda Przegapiłam program z kropeczką. Kiedy następny odcinek? Nic nie starciłaś. Program nudny i prowadzony bez ikry. Idiotyczne założenia wymuszają na uczestnikach zachowania pod publiczkę wbrew rzeczywistym umiejętnościom. Scenografia żałosna. Widać minimalny budżet. Nie ma się czemu dziwić. Oglądalność tej stacji jest minimalna. Pozytywny element tego programu - udział KROPECZKI. Nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.03.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Jaka szkoda Przegapiłam program z kropeczką. Kiedy następny odcinek? Nic nie starciłaś. Program nudny i prowadzony bez ikry. Idiotyczne założenia wymuszają na uczestnikach zachowania pod publiczkę wbrew rzeczywistym umiejętnościom. Scenografia żałosna. Widać minimalny budżet. Nie ma się czemu dziwić. Oglądalność tej stacji jest minimalna. Pozytywny element tego programu - udział KROPECZKI. Nic poza tym. Zgadza się z Rysiem Program taki nudny że szok. Oglądaąłm tylko ze wzgledu na naszą Kropeczkę. ps. Basiu to wszytsko wina Tomka , nie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.03.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Kropeczko to kiedy znowu bedziesz? Ja tez trzymam kciuki dla naszej Kropeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Kropeczko to kiedy znowu bedziesz? Ja tez trzymam kciuki dla naszej Kropeczki! W gazecie o tym napisali .Nie ma jej bo kręci następne odcinki . Swoją drogą w porównaniu do np. milionerów to program w którym występuje kropka ,różni się scenerią i kasą jaką oferuje Friedmann i Urbański. .Poprzednicy piszą ,że nudny.Program nie nudny,on jest śmieszny.Jak zobaczyłem dwie okrągłe kobitki męczące się w poldku bez wspomagania i ich idiotyczną walkę o to kto ma racje....ta za kółkiem czy ta obok,to się ubawiłem po pachy.Albo pomagier kropki ,który z nerwa już chciał wychodzić z poldka,no i oczywiście dwa smutasy ,które nawet nie potrafią się śmiać ,że jeżdżą jak ofermy.Zeljka jak go obejrzysz to się uśmiejesz no i wczuj się na chwilę w rolę takiego kierowcy poloneza.Zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dawac geby ze tak zmienie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ja bym dała - jakbym miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 TO daj buźkę buziuchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 TO daj buźkę buziuchnę nie no ja na zdjęciu gęby nie mam...żadnej nowej...same starocie... żebym ja chociaz fotogeniczna była... gdyby nie błagania męża co by zachowac coś dla potomnych - to wszystkie moje zdjęcia - odeszłyby w niepamięć... większosc nie przechodzi mojej cenzury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 11.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A to my, dwie pyzy http://images24.fotosik.pl/175/e939491966bd149cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 TO daj buźkę buziuchnę nie no ja na zdjęciu gęby nie mam...żadnej nowej...same starocie... żebym ja chociaz fotogeniczna była... gdyby nie błagania męża co by zachowac coś dla potomnych - to wszystkie moje zdjęcia - odeszłyby w niepamięć... większosc nie przechodzi mojej cenzury Maz cos za slaby wplyw na ciebie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 11.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A to my, dwie pyzy http://images24.fotosik.pl/175/e939491966bd149cm.jpg pp - jak miło Was widzieć celt - dawaj jakieś swoje - zawsze jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 PP - faktycznie milo was widziec! Arcobaleno - Ty pierwsza , wiesz mnie starego narcyza nie trzeba prosic ale wklej kilka swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 TO daj buźkę buziuchnę nie no ja na zdjęciu gęby nie mam...żadnej nowej...same starocie... żebym ja chociaz fotogeniczna była... gdyby nie błagania męża co by zachowac coś dla potomnych - to wszystkie moje zdjęcia - odeszłyby w niepamięć... większosc nie przechodzi mojej cenzury Maz cos za slaby wplyw na ciebie ma Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy http://images24.fotosik.pl/175/9931f3c523d8195c.jpg a to moje - zachowalo sie - bo zrobione z daleka http://images30.fotosik.pl/174/4a9df1472fbeae26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy Radochy jak radochy ale ty kapitalne zdjecia robisz! Slowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://images30.fotosik.pl/174/4a9df1472fbeae26.jpg chciałem powiększyć by wreszcie zobaczyć twoje lico nie udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 11.03.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy Radochy jak radochy ale ty kapitalne zdjecia robisz! Slowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy Radochy jak radochy ale ty kapitalne zdjecia robisz! Slowa uznania eee tam - pstrykam to co widzę - a że to dla mnie cud nad cuda...miłość i sens życia w czystej postaci... zresztą - sam wiesz...to samo chwytasz w spojrzeniach Twoich bliskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts