Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jaka szkoda :( Przegapiłam program z kropeczką. Kiedy następny odcinek?

Nic nie starciłaś.

Program nudny i prowadzony bez ikry. Idiotyczne założenia wymuszają na uczestnikach zachowania pod publiczkę wbrew rzeczywistym umiejętnościom.

Scenografia żałosna. Widać minimalny budżet. Nie ma się czemu dziwić. Oglądalność tej stacji jest minimalna.

Pozytywny element tego programu - udział KROPECZKI.

Nic poza tym.

Jaka szkoda :( Przegapiłam program z kropeczką. Kiedy następny odcinek?

Nic nie starciłaś.

Program nudny i prowadzony bez ikry. Idiotyczne założenia wymuszają na uczestnikach zachowania pod publiczkę wbrew rzeczywistym umiejętnościom.

Scenografia żałosna. Widać minimalny budżet. Nie ma się czemu dziwić. Oglądalność tej stacji jest minimalna.

Pozytywny element tego programu - udział KROPECZKI.

Nic poza tym.

Zgadza się z Rysiem 8)

Program taki nudny że szok. Oglądaąłm tylko ze wzgledu na naszą Kropeczkę. :D

ps. Basiu to wszytsko wina Tomka , nie? :wink:

pozdrawiam :D

Kropeczko to kiedy znowu bedziesz? Ja tez trzymam kciuki dla naszej Kropeczki! :D

W gazecie o tym napisali :wink: .Nie ma jej bo kręci następne odcinki :D :wink: .

Swoją drogą w porównaniu do np. milionerów to program w którym występuje kropka ,różni się scenerią i kasą jaką oferuje Friedmann i Urbański. :lol: .Poprzednicy piszą ,że nudny.Program nie nudny,on jest śmieszny.Jak zobaczyłem dwie okrągłe kobitki męczące się w poldku bez wspomagania i ich idiotyczną walkę o to kto ma racje....ta za kółkiem czy ta obok,to się ubawiłem po pachy.Albo pomagier kropki ,który z nerwa już chciał wychodzić z poldka,no i oczywiście dwa smutasy ,które nawet nie potrafią się śmiać ,że jeżdżą jak ofermy.Zeljka jak go obejrzysz to się uśmiejesz no i wczuj się na chwilę w rolę takiego kierowcy poloneza.Zajefajne. :wink: :wink: :wink:

TO daj buźkę buziuchnę :-)

nie no ja na zdjęciu gęby nie mam...żadnej nowej...same starocie... :roll: żebym ja chociaz fotogeniczna była... 8) :lol: gdyby nie błagania męża co by zachowac coś dla potomnych - to wszystkie moje zdjęcia - odeszłyby w niepamięć... 8) większosc nie przechodzi mojej cenzury :roll:

nie no ja na zdjęciu gęby nie mam...żadnej nowej...same starocie... :roll: żebym ja chociaz fotogeniczna była... 8) :lol: gdyby nie błagania męża co by zachowac coś dla potomnych - to wszystkie moje zdjęcia - odeszłyby w niepamięć... 8) większosc nie przechodzi mojej cenzury :roll:

Maz cos za slaby wplyw na ciebie ma :)

Maz cos za slaby wplyw na ciebie ma :)

Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. 8) :lol:

co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy

http://images24.fotosik.pl/175/9931f3c523d8195c.jpg

a to moje - zachowalo sie - bo zrobione z daleka :wink:

http://images30.fotosik.pl/174/4a9df1472fbeae26.jpg

Fakt. Nigdy wpływowy nie był. I słabnie z roku na rok. Ten wpływ. 8) :lol:

co do zdjęć - wolę byc po tej drugiej stronie obiektywu bo mam z tego kupe radochy

Radochy jak radochy ale ty kapitalne zdjecia robisz! Slowa uznania

eee tam - pstrykam to co widzę - a że to dla mnie cud nad cuda...miłość i sens życia w czystej postaci... 8)

zresztą - sam wiesz...to samo chwytasz w spojrzeniach Twoich bliskich... 8)