niktspecjalny 11.03.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 zapomniałem dodać ...masz piękne nogi joan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 zapomniałem dodać ...masz piękne nogi joan to tylko jedna z wielu moich "wad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 http://images30.fotosik.pl/174/4a9df1472fbeae26.jpg chciałem powiększyć by wreszcie zobaczyć twoje lico nie udało się. No i po co Ci lico? Widac z daleka, ze do takiego ciala tylko pikno pasuje. Ja tam nie musze nawet widziec reszty, domyslam siem. p.s. joan ale przystojna masz rodzine! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 11.03.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 No i po co Ci lico? Widac z daleka, ze do takiego ciala tylko pikno pasuje. Ja tam nie musze nawet widziec reszty, domyslam siem. p.s. joan ale przystojna masz rodzine! ekhm... dziękuję w imieniu rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 12.03.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 joan - piękne masz Skarby !! Obadwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.03.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Arko - prosisz i masz, jeszcze cieplutkieNasza wesola 3: http://img144.imageshack.us/img144/2048/martaiblazejiq1.jpg Teraz twoja kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.03.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 celt - o jaaaaaaaaaaaaaa !!! Gratulacje !! Świetne zdjecie (jak zwykle ) Ja niestety nie posiadam nic ciekawego a poza tym cierpię teraz na straszny brak czasu, wiec tylko Was tu podczytuję i oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.03.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 celt - piekne... ja teraz żałuję że nie dałam sobie robić zdjęć z brzuszkiem...juz się raczej nie powtórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 13.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 świetne zdjecie - nadawalo by sie do jakiejs reklamy lub gazety [jakis profesjonalny fotograf to robil?] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 celt -kapitalne zjęcie Ten brzuszek jest calkiem sexy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 13.03.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 celt -kapitalne zjęcie Ten brzuszek jest calkiem sexy Tez tak mysle I dziekuje celt - o jaaaaaaaaaaaaaa !!! Gratulacje !! Świetne zdjecie (jak zwykle ) Ja niestety nie posiadam nic ciekawego a poza tym cierpię teraz na straszny brak czasu, wiec tylko Was tu podczytuję i oglądam Dzieki. Noo czas sie zawsze znajdzie. Namow meza. Zrobi ci w nocy jak sie kladziesz spac :) [jakis profesjonalny fotograf to robil?] Kolega ale owszem profesjonalny kolega Fotograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 13.03.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 No i modele profesjonalni Celt, no kurka nie mogę tego nie powiedzieć, świetne to zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.03.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 celt piekna z Was rodzinka. Ja jeszcze z tych co pamietaja jak sie brzusio ciezarnej kobiety chowalo aby nie bylo widac. Strasznie mi sie podoba to, ze czasy sie zmieniaja. Az zaluje, ze nie mam co pokazac. No jeszcze tylko chcialabym doczekac takie czasy, kiedy starosc tez bedzie czyms pieknym. A kobieta bedzie dumna ze swoich zmarszczek. Tylko nie wiem czy to juz nie za duzo takie zyczenia miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 14.03.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzieki Zelijka. NO fakt, czasy w ktorych pokazuje sie brzuchy ciezarnych kobiet nadeszly i nie powiem - to dobrze. Takie brzuszki sa na maxa sexy Trzasnelismy sobie sesyjke na pamiatke a co. NIe wszystkie foty jednakowo mocno mi sie podobaja ale to normalna rzecz - trudno zrobic wszystkie foty super extra. Tak to w fotografii jest. Czlowiek w National Geography aglada fajne zdjecie ale nie mysli, ze zostalo wybrane z 1000 lub wiecej innych.. Daje jeszcze jedno zdjecie wesolego tatusia i obiecuje, ze to juz koniec http://img516.imageshack.us/img516/7473/blazejskarpetkigi9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_forum 14.03.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 WitamJa tylko Gębę wstawiam i wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.03.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzieki Zelijka. NO fakt, czasy w ktorych pokazuje sie brzuchy ciezarnych kobiet nadeszly i nie powiem - to dobrze. Takie brzuszki sa na maxa sexy Trzasnelismy sobie sesyjke na pamiatke a co. NIe wszystkie foty jednakowo mocno mi sie podobaja ale to normalna rzecz - trudno zrobic wszystkie foty super extra. Tak to w fotografii jest. Czlowiek w National Geography aglada fajne zdjecie ale nie mysli, ze zostalo wybrane z 1000 lub wiecej innych.. Daje jeszcze jedno zdjecie wesolego tatusia i obiecuje, ze to juz koniec http://img516.imageshack.us/img516/7473/blazejskarpetkigi9.jpg Celt zdjęcia są super. Ja na Twoim miejscu nie krępowałabym się i jeszcze cos wkleiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Piekne zdjecia a jeszcze piekniejsza ta milosc z ktora czekacie na Nowego Czlowieka. Ej, oby wszystkie dzieci mialy takie szczescie. Urodzic sie w kochajacej sie rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 16.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam Ja tylko Gębę wstawiam i wszystkich pozdrawiam Witeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka2205 16.03.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witajcie Też chętnie bym się wkleiła hmmmm jak to się robi?? pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneczka2205 16.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts