Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://images30.fotosik.pl/174/4a9df1472fbeae26.jpg

chciałem powiększyć by wreszcie zobaczyć twoje lico :wink: :wink: :wink: nie udało się. :cry: :wink:

No i po co Ci lico? Widac z daleka, ze do takiego ciala tylko pikno pasuje. :D :wink:

Ja tam nie musze nawet widziec reszty, domyslam siem. 8) :D :wink:

p.s. joan ale przystojna masz rodzine! 8) :wink:

celt -kapitalne zjęcie :D Ten brzuszek jest calkiem sexy :p

Tez tak mysle :) I dziekuje

celt - o jaaaaaaaaaaaaaa !!! Gratulacje !! Świetne zdjecie (jak zwykle :wink: )

Ja niestety nie posiadam nic ciekawego a poza tym cierpię teraz na straszny brak czasu, wiec tylko Was tu podczytuję i oglądam :wink:

Dzieki. Noo czas sie zawsze znajdzie. Namow meza. Zrobi ci w nocy jak sie kladziesz spac :) :)

[jakis profesjonalny fotograf to robil?]

Kolega ale owszem profesjonalny kolega :) Fotograf

celt piekna z Was rodzinka. :p

Ja jeszcze z tych co pamietaja jak sie brzusio ciezarnej kobiety chowalo aby nie bylo widac. :roll: Strasznie mi sie podoba to, ze czasy sie zmieniaja. :p Az zaluje, ze nie mam co pokazac. :D :wink:

No jeszcze tylko chcialabym doczekac takie czasy, kiedy starosc tez bedzie czyms pieknym. A kobieta bedzie dumna ze swoich zmarszczek. :p Tylko nie wiem czy to juz nie za duzo takie zyczenia miec. :lol: :wink:

Dzieki Zelijka.

NO fakt, czasy w ktorych pokazuje sie brzuchy ciezarnych kobiet nadeszly i nie powiem - to dobrze. Takie brzuszki sa na maxa sexy :)

Trzasnelismy sobie sesyjke na pamiatke a co. NIe wszystkie foty jednakowo mocno mi sie podobaja ale to normalna rzecz - trudno zrobic wszystkie foty super extra. Tak to w fotografii jest. Czlowiek w National Geography aglada fajne zdjecie ale nie mysli, ze zostalo wybrane z 1000 lub wiecej innych..

Daje jeszcze jedno zdjecie wesolego tatusia i obiecuje, ze to juz koniec :)

http://img516.imageshack.us/img516/7473/blazejskarpetkigi9.jpg

Dzieki Zelijka.

NO fakt, czasy w ktorych pokazuje sie brzuchy ciezarnych kobiet nadeszly i nie powiem - to dobrze. Takie brzuszki sa na maxa sexy :)

Trzasnelismy sobie sesyjke na pamiatke a co. NIe wszystkie foty jednakowo mocno mi sie podobaja ale to normalna rzecz - trudno zrobic wszystkie foty super extra. Tak to w fotografii jest. Czlowiek w National Geography aglada fajne zdjecie ale nie mysli, ze zostalo wybrane z 1000 lub wiecej innych..

Daje jeszcze jedno zdjecie wesolego tatusia i obiecuje, ze to juz koniec :)

http://img516.imageshack.us/img516/7473/blazejskarpetkigi9.jpg

Celt zdjęcia są super. Ja na Twoim miejscu nie krępowałabym się i jeszcze cos wkleiła :wink: