celt 19.03.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Dzieki. Podczas pierwszej sesji tez mielismy fotki robione ale tylko kilka i w domowych pieleszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Celt, zdjęcia są rewelacyjne . Piękna z Was rodzina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 19.03.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Celt, zdjęcia są rewelacyjne . Piękna z Was rodzina . dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Oni i tak pokazują co zechcą, ale postaram się no i jak poszło Kropeczka ? nie oglądałam -niestety Poszło hmm.... średnio Mam szansę na rower dzisiaj kolejny odcinek, aż się boję kropka nie mogą zmienić Ci tego co siedzi obok Ciebie?? Nie mogą zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Celt wspaniałe zdjęcie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ............... Nie mogą zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Daj rade. Jak nie dasz rady, to pogadamy inaczej ale na innym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? Skąd ten pomysł? Na imie mam Krzysztof. Jeśli jeszcze ktoś mi zada takie pytanie to faktycznie mogą sie pojawić wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.03.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? jak byk pisze...Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? Mam sąsiada Tomka. Mam zawołać? Przeglądam właśnie metryke urodzenia. Wszystko sie zgadza. Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Krzysztofik, czy Ty jesteś Tomkiem? Mam sąsiada Tomka. Mam zawołać? Przeglądam właśnie metryke urodzenia. Wszystko sie zgadza. Krzysztof. wstaw fotkę, żeby rozwiać wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzycha16a 20.03.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Kropeczko życzę powodzenia ...hmm...właściwie to powinnam życzyć niepowodzenia, ehhh już nie wiem czego Wam życzyć Myślę, że przy tak dobrej współpracy z Panem Kropkiem..dasz radę! Życzę wygranej!! Celt piękne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Kropeczko życzę powodzenia ...hmm...właściwie to powinnam życzyć niepowodzenia, ehhh już nie wiem czego Wam życzyć Myślę, że przy tak dobrej współpracy z Panem Kropkiem..dasz radę! Życzę wygranej!! Hihi dzięki współpraca jest kwitnąca jak przestaniemy się kłócić, to może wtedy wygram byle nie rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Daj rade. Jak nie dasz rady, to pogadamy inaczej ale na innym forum. Stąd to podejrzenie, żeś Tomek. Łajesz Kropeczkę jak co najmniej mąż, a przynajmniej jak narzeczony swoją "własność" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Daj rade. Jak nie dasz rady, to pogadamy inaczej ale na innym forum. Stąd to podejrzenie, żeś Tomek. Łajesz Kropeczkę jak co najmniej mąż, a przynajmniej jak narzeczony swoją "własność" Nie wiem czym tłumaczyć Twoje podejrzenia. Może, nawiązując do nicka, udarem słonecznym Jeżeli mąż lub narzeczony ma służyć do łajania, to ja wypisuje sie z takiego państwa. Czy będziemy rozmawiali na forum, przy piwie czy winie czy kawie z uśmiechem czy bez w obecności męża czy nie, nie powinno Cie interesować. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 20.03.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Celt wspaniałe zdjęcie!!!!! Dzieki !! Twoje tez piekne, tylko malo ) Powodzenia zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Czy będziemy rozmawiali na forum, przy piwie czy winie czy kawie z uśmiechem czy bez w obecności męża czy nie, nie powinno Cie interesować. Pozdrawiam. Phi, na żartach się nie znasz? Nie sądziłam że z Ciebie taki ponurak. Swoją drogą, gdzie tu jest drugie dno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 20.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Czy będziemy rozmawiali na forum, przy piwie czy winie czy kawie z uśmiechem czy bez w obecności męża czy nie, nie powinno Cie interesować. Pozdrawiam. Phi, na żartach się nie znasz? Nie sądziłam że z Ciebie taki ponurak. Swoją drogą, gdzie tu jest drugie dno? I fotki nie chce wkleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Czy będziemy rozmawiali na forum, przy piwie czy winie czy kawie z uśmiechem czy bez w obecności męża czy nie, nie powinno Cie interesować. Pozdrawiam. Phi, na żartach się nie znasz? Nie sądziłam że z Ciebie taki ponurak. Swoją drogą, gdzie tu jest drugie dno? I fotki nie chce wkleić... http://images34.fotosik.pl/137/23c8f6a655a4c71b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts