kropeczka27 20.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 http://images34.fotosik.pl/137/23c8f6a655a4c71b.jpg Zdecydowanie to nie Tomek :) A wyraz twarzy podobny do mojego za kółkiem hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.03.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Poszło hmm.... średnio Mam szansę na rower dzisiaj kolejny odcinek, aż się boję Nie mogą zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Kilka razy już chciał wychodzić z auta.Gdy następnym razem będzie chciał to zrobić powiedz mu ,żeby się przesiadł do tyłu .Dla mnie wypadasz jak zawsze dobrze.Szkoda ,że nóg nie pokazują .Raz ,że chciałbym zobaczyć twoje szpilki a dwa jak puszczasz sprzęgiełko. trzymaj się cieplutko.wygrasz,wygrasz.........papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.03.2008 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 jak puszczasz sprzęgiełko. w tym samochodzie jest jakies specjalne, zmniejszone czy tylko tak pieszczotliwie zdrabniasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 21.03.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Poszło hmm.... średnio Mam szansę na rower dzisiaj kolejny odcinek, aż się boję Nie mogą zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Kilka razy już chciał wychodzić z auta.Gdy następnym razem będzie chciał to zrobić powiedz mu ,żeby się przesiadł do tyłu .Dla mnie wypadasz jak zawsze dobrze.Szkoda ,że nóg nie pokazują .Raz ,że chciałbym zobaczyć twoje szpilki a dwa jak puszczasz sprzęgiełko. trzymaj się cieplutko.wygrasz,wygrasz.........papa Jeszcze nie raz będzie się szykował do wyjścia z auta z tyłu też już siadał, ale nic mu to nie da hihih. A nogi i szpileczki zobaczysz, jak zawitasz w tym roku na Zlot ps. najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że w warszawie mieliśmy stłuczkę, samochód rozwolony i ..... to nie ja prowadziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 22.03.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Zagębuję i Ja. Na zdjęciu ze starszym synem.http://images32.fotosik.pl/188/7cc4e0811b0be972.jpgWitam wszystkich i pozdrawiam Światecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.03.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Poszło hmm.... średnio Mam szansę na rower dzisiaj kolejny odcinek, aż się boję Nie mogą zostały już tylko 4 dni nagrań, więc dam radę :) Kilka razy już chciał wychodzić z auta.Gdy następnym razem będzie chciał to zrobić powiedz mu ,żeby się przesiadł do tyłu .Dla mnie wypadasz jak zawsze dobrze.Szkoda ,że nóg nie pokazują .Raz ,że chciałbym zobaczyć twoje szpilki a dwa jak puszczasz sprzęgiełko. trzymaj się cieplutko.wygrasz,wygrasz.........papa Jeszcze nie raz będzie się szykował do wyjścia z auta z tyłu też już siadał, ale nic mu to nie da hihih. A nogi i szpileczki zobaczysz, jak zawitasz w tym roku na Zlot ps. najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że w warszawie mieliśmy stłuczkę, samochód rozwolony i ..... to nie ja prowadziłam Za spokojny to on nie jest.Taki wierci du.pa. Wypadek zła rzecz.Ale wszystko zakończyło się szczęśliwie??? pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 takie fajne grono, z młodymi zawsze raźniej i wesoło to i ja się ośmielam http://images30.fotosik.pl/179/f22a0ba7ddb25338m.jpg No, no piatka fajna z Ciebie babeczka! A ten obraz to Twoje dzielo, domyslam sie. Szkoda, ze te anioly nie chcesz pokazac bo bardzo piekne sa. Ide brazie powiedziec o tym koniu to zaraz bedzie wzdychac z zachwytu. Uwielbia konie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 27.03.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Zeljko, dziękuję, i ja też lubię konie, a i moja córa to liczy, że na nowym domu tata sprawi jej psa, kota, rybki i konia i ..czemu by nie małego źrebaka? ufność dziecka w ojca ale proszę, Ty już mnie więcej za uszy nie wyciągaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 NO... Witam serdecznie po paru miesiącach niebytu ale się tu dzieje Pozdrawiam cieplutko http://images33.fotosik.pl/194/52da3d09b16fcfecmed.jpg Bea, OK, miło Was tu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oczywiscie nie byłbym sobą gdybym nie zauważył: ... Ania w formie zwykłej http://images31.fotosik.pl/15/dd115027b59366e2med.jpg piękna "głupiego zdumiewa to, co niezwykłe, lecz mądrego to, co zwyczajne." hm... jabko... ale... Ty to jesteś... Żadnej kobiecie komplementa nie przepuścisz.. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Prosto od fryzjera i sama sobie zdjęcie zrobiłam,coś nie tak ze mną? A co tam...mam to gdzieś Zrobiłam sobie grzywkę bo trąbią na lewo i prawo że grzywka jest modna to tak dla lepszego samopoczucia i oderwania się od budowy. http://images30.fotosik.pl/185/49c0fa81b10dc527m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 29.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Stelka- fryz piekny. Cala reszta tez Daria - milo ciebie ujrzec. Nawet bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.03.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Stelka!!! wymiary...nr buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 takie fajne grono, z młodymi zawsze raźniej i wesoło to i ja się ośmielam http://images30.fotosik.pl/179/f22a0ba7ddb25338m.jpg Piąteczka Piątko Pewnie, że raźniej, dlatego szwendam się tutaj juz od jakiegoś czasu Chylę czoło przed talentem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.03.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Stelka- fryz piekny. Cala reszta tez Daria - milo ciebie ujrzec. Nawet bardzo! jak miło... tak przy okazji, to wiesz.. masz wspaniałą rodzinkę nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Stelka fryzurka super!! Bardzo twarzowa! Ja też byłam u fryzjera, ale niestety nie jest tak ładnie jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Stelka fryzurka super!! Bardzo twarzowa! Ja też byłam u fryzjera, ale niestety nie jest tak ładnie jak u Ciebie Poprosimy zdjecie. Sami ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka27 30.03.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Stelka fryzurka super!! Bardzo twarzowa! Ja też byłam u fryzjera, ale niestety nie jest tak ładnie jak u Ciebie Poprosimy zdjecie. Sami ocenimy Nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 31.03.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Zaraz tam nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts