DarioAS 17.04.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Arco a jak tam fryzura? nic nie piszesz.. samopoczucie poszło w górę? heh.. umówiłam się na baleyage.. Panie fryzjerki jak mnie zobaczyły to zrobiły mniej wiecej taka minę co miało oznaczać, ze na moich czarnych włosach żaden piękny zmrożony brąz nie wyjdzie....co wiecej nic nie wyjdzie oprócz..czarnego Zasiadłam na fotel i zażądałam propozycji, bo czarnych mieć już nie chcę Po długich debatach postanowiły zrobić mi próbę dekoloryzacji czy czasem czerwień nie wybije...siedziałam jak dureń 40 minut z jednym pasmem z tyłu głowy, ale na szczeście odbarwiło się na jasno - tak wiec jutro jestem umówiona powtórnie Noo..to się napisałam właśnie zanim doczytałam do końca to pomyślałam, że czerwony powinien wyjść. Zawsze to coś innego I ładnie się komponuje z czarnym. Moje włosy przez najbliższy czas napewno żadnej farby nie przyjmą, a też by się im trochę świeżego koloru przydało ale nawet nie próbuję, bo pewnie tak jak przy Dawidku tak i teraz mój włos koloru nie przyjmie.. Dziwne, nie? Przecież włosy są martwe i ciąża czy nie ciąża nie powinny mieć nic do tego. A jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ja też zmieniam fryzurkę.. jutro... robie równiutką grzyweczkę, bo resztę zapuszczam (na razie... ) zapuszczałam grzywkę od grudnia i już mam dość.. to ostatnia fota przed cięciem... http://images34.fotosik.pl/213/6a204980c5c5d8b7med.jpg ciekawe, czy jutro po tym cięciu znów nie będę płakać... czemu pozbycie się grzywki jest takie trudne!! Dario wyglądasz bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hi, hi... ciąża mi służy... Dżempel, Ty moja kochana nawet nie wiesz, jak ja Cię lubię i o imprezie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.04.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Arco a jak tam fryzura? nic nie piszesz.. samopoczucie poszło w górę? heh.. umówiłam się na baleyage.. Panie fryzjerki jak mnie zobaczyły to zrobiły mniej wiecej taka minę co miało oznaczać, ze na moich czarnych włosach żaden piękny zmrożony brąz nie wyjdzie....co wiecej nic nie wyjdzie oprócz..czarnego Zasiadłam na fotel i zażądałam propozycji, bo czarnych mieć już nie chcę Po długich debatach postanowiły zrobić mi próbę dekoloryzacji czy czasem czerwień nie wybije...siedziałam jak dureń 40 minut z jednym pasmem z tyłu głowy, ale na szczeście odbarwiło się na jasno - tak wiec jutro jestem umówiona powtórnie Noo..to się napisałam W takim razie czekam na zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej, a to ja na wakacjach. http://images32.fotosik.pl/220/82ed83fa45441ff8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 O Malgos, wiesz, wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetę... no bo blondynka z takim charakterkiem... laseczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 O Malgos, wiesz, wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetę... no bo blondynka z takim charakterkiem... laseczka z Ciebie No cos Ty, blondynki maja najgorsze charakterki wbrew pozorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 najgorsze tak, ale nie koniecznie takie zadziorne jak Twój ale to dobra cecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.04.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 najgorsze tak, ale nie koniecznie takie zadziorne jak Twój ale to dobra cecha Chodzi o dzialanie z zaskoczenia - faceci widza blondynke i mysla, ze im latwo pojdzie, a tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.04.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.04.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 hi, hi... ciąża mi służy... Dżempel, Ty moja kochana nawet nie wiesz, jak ja Cię lubię i o imprezie pamiętam... Ja Ciebie też bardzo bardzo lubię -jedna z pierwszych brztnich dusz -a do tego taka piękna Chyba nadmiar szcześcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dżempel, musisz skoczyć do mojego wątku na chwilkę, bo impreza się szykuje... Nie może Cię zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.04.2008 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.04.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 czysta czystą ale browarek jeszcze w 1/2 litra.Obywatel starszy szeregowy jest do siebie niepodobny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystyna001 20.04.2008 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 nie czuje sie "babą" i nie znosze jak ktos mnie tak nazywa [ tak samo jak nie toleruje podobnych "przasnych " zwrotow typu " hej stara" czy "hej ciotka"] takie male zboczenie wiec - czuje sie zwolniona z wklejenia "wiekszej" fotki al e fotka arco - przyznaje - bardzo ale to bardzo ładna Kobiety szanujmy siebie ani baba ani itd. Tylko Szanowna Pani,panno jest to forma mojm zdaniem uczaca szacunku i pewnej formy,bo ten Swiat zapomina ze moga byc inne formy podejscia do Czlowieka.Szacunek w slowach i w czynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.04.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Masz babo placek http://mloda.ekrakow.pl/!ola/haha_krzeslo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 O Malgos, wiesz, wyobrażałam sobie Ciebie jako brunetę... no bo blondynka z takim charakterkiem... laseczka z Ciebie No cos Ty, blondynki maja najgorsze charakterki wbrew pozorom. A ja myślałam, że jesteś dużo starsza No jak brunetki mają łagodne charakterki to ja chyba jakiś wyjątek od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 21.04.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 hi, hi... ciąża mi służy... służy, służy gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.04.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 A ja myślałam, że jesteś dużo starsza Kto? Ja? Ja tylko tak mlodo wygladam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.04.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 arco cos nie pisze - oj mam złe przeczucia co tych jasnych pasemek .... arco ! odezwij sie ♦ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts