magi 22.04.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zochna ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 joan - piękna jesteś. I młoda dama obok również no szkoda, ze usunęłaś . czy nie usunęłaś ? jej - ja nic nie usuwalam! jak na razie nie było potzreby... za miłe slowo dziekuję...i w imieniu mlodej niewyraźnej (no kto takie zjechane fotki robi? no kto? nie ja ) i znowu z zaskoczenia jak cos gadałam czy czytałam... no ale trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.04.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wróciło ech tam.. ciepłe słowo dla fotografa również ..bardzo ładne ujęcie. zresztą - z takimi modelkami trudno o kiepskie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja mam zamiast joan na zdjeciu - taki maly dziwny kwadracik wychodzi na to ze nie uwidze - a na spotkaniu sie zderze z nia i pewnie nie rozpoznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a ja mam zamiast joan na zdjeciu - taki maly dziwny kwadracik wychodzi na to ze nie uwidze - a na spotkaniu sie zderze z nia i pewnie nie rozpoznam jakby co - umówimy się na jakis kfiatek w butonierce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.04.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 nie trzeba! zdjecie sie otworzyło! piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 nie trzeba! zdjecie sie otworzyło! piekne! warto dodać że to był ulamek sekundy...jeden strzał...potem fotograf miał już gorzej:http://images33.fotosik.pl/227/80e416bdac224d39.jpg[no nie lubię, nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.04.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No jak Ty wiesz kiedy się zasłonić, normalnie modelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.04.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 13 listopada....niedziela..... Alu to nie dość, że pechowiec to jeszcze leniuch chyba mam de javu a czemu??? Joan zdjęcie super, no, no, no.. i Ty jesteś śliczna i ta młoda osóbka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 22.04.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 No jak Ty wiesz kiedy się zasłonić, normalnie modelka jasne - paliuchy ogrodniczki...ale do zjazdu się do porządku doprowadzę i metal z gęby wyjmę... i makijaż jakiś nałożę...możę... dziewczyny - House - Skoda nie Skoda - skoroś dżątelmen - inną razą nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.04.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Moja Mama jest baranem ale przy mnie potulna jak baranek A Ty co? Skorrrrrrrpion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 23.04.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 13 listopada....niedziela..... Alu to nie dość, że pechowiec to jeszcze leniuch chyba mam de javu przeciwnie pracoholik , na jego i bliskich nieszczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Aluś - specjalnie dla Ciebie urodzony 13 listopada: ostrożny, dyplomatyczny - potrafi być nieprzenikniony ścisły w mowie i w piśmie - nie lubi wykrętów gdy się porusza jego interesa - staje się wówczas pełnym temperamentu cechuje go niezwykle silne poczucie własnej niezależności i niechęć do uznawania cudzego autorytetu, sam jest swym mistrzem i sam ustanawia swe własne prawo pragnąłby przeniknąć wnętrze każdego człowieka, pozostając sam nieprzeniknionym ma przesadne pojęcie o panowaniu nad sobą, a jego zachowanie na zewnątrz ma w sobie nieraz coś wojskowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 23.04.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Aluś - specjalnie dla Ciebie urodzony 13 listopada: ostrożny, dyplomatyczny - potrafi być nieprzenikniony ścisły w mowie i w piśmie - nie lubi wykrętów gdy się porusza jego interesa - staje się wówczas pełnym temperamentu cechuje go niezwykle silne poczucie własnej niezależności i niechęć do uznawania cudzego autorytetu, sam jest swym mistrzem i sam ustanawia swe własne prawo pragnąłby przeniknąć wnętrze każdego człowieka, pozostając sam nieprzeniknionym ma przesadne pojęcie o panowaniu nad sobą, a jego zachowanie na zewnątrz ma w sobie nieraz coś wojskowego... ......mhmmm od dawna ,mnie znasz.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 13 listopada....niedziela..... Alu to nie dość, że pechowiec to jeszcze leniuch chyba mam de javu a czemu??? miałam wrażenie, że już to mówiłam do Aluśka jak to Elutek go nazwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No jak Ty wiesz kiedy się zasłonić, normalnie modelka jasne - paliuchy ogrodniczki...ale do zjazdu się do porządku doprowadzę i metal z gęby wyjmę... i makijaż jakiś nałożę...możę... dziewczyny - przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Moja Mama jest baranem ale przy mnie potulna jak baranek A Ty co? Skorrrrrrrpion? yes ale wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 joan - piękne zdjecie ! Córeczka słodka Co zdjęcie to inne ujęcie i wciaż nie wiem jak wygladasz Włosy długie? Myślałam, zę masz krótką fryzure.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.04.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 13 listopada....niedziela..... Alu to nie dość, że pechowiec to jeszcze leniuch chyba mam de javu przeciwnie pracoholik , na jego i bliskich nieszczęście. w takim razie wyjątkowy wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 23.04.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Przypomniało mi się, że mam fajne świeże zdjecia mojego kurczaczka http://img223.imageshack.us/img223/830/beztytuuse7.png http://img186.imageshack.us/img186/6302/563vr4.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts