stukpuk 12.11.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 hehe całe jest tak jak trzeba Niestety nie możemy brać pod uwagę tylko jednej opini ( i to właścicielki) Konieczna druga fotka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 12.11.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.11.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia czyli więcej palm to może chociaż z kokosami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 17.11.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia czyli więcej palm to może chociaż z kokosami jak zacznie budowę to o kokosach będzie mogła tylko pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 hehe całe jest tak jak trzeba No i gdzie te "kokosy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 18.11.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia czyli więcej palm to może chociaż z kokosami jak zacznie budowę to o kokosach będzie mogła tylko pomarzyć na szczęście nie zaczynam budowy chociaz w tym roku musiałam się zadowolić daktylami, bo kokosy z tych palm nie spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia czyli więcej palm to może chociaż z kokosami a Twojej fotki to tu też jeszcze nie było , a innych krytykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hehe, kolejna będzie na wyższym stopniu wtajemniczenia czyli więcej palm to może chociaż z kokosami jak zacznie budowę to o kokosach będzie mogła tylko pomarzyć na szczęście nie zaczynam budowy chociaz w tym roku musiałam się zadowolić daktylami, bo kokosy z tych palm nie spadały Dawaj co masz daktyle, kokosy, czy arbuzy Napewno trafi się ktoś komu przymasuje O gustach to mu tutaj nie dyskutujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hm....arbuzy powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hm....arbuzy powiadasz No...............arbuzy Ja tam się cieszę z tego co mam Zawsze mogłem trafić gożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no w zasadzie - lepsze arbuzy niż rodzynki ....ja tez nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no w zasadzie - lepsze arbuzy niż rodzynki ....ja tez nie narzekam No i angela nam się wystraszyła Ciągle o tym budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Widzę, że tu jakieś małe molestowano odchodzi Nie dziwne, że kolezanka uciekła Nie przyzyczajona czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 19.11.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 spoko spoko, nie uciekła i nie wystraszyła się chociaż widzę, że dyskusja kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 spoko spoko, nie uciekła i nie wystraszyła się chociaż widzę, że dyskusja kwitnie To miło,że się nie wystraszyłaś daggulki bo ja to okaz spokoju i dobroci I nadal czekamy na zdjęcie, wtedy zobaczysz co potrafimy.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.11.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 oj, Stukuś ...Ty to sie nie zmienisz nigdy ....i dzięki Ci za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 oj, Stukuś ...Ty to sie nie zmienisz nigdy ....i dzięki Ci za to Stukowa to samo mówi: czym straszy tym mniej mądry (czy jakoś tak.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.11.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pamiętacie tą debatę o tego jeżyka? Chyba go znalazłem? http://www.allegro.pl/item487032022_jez_pigmejski_afrykanski_mloda_samiczka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.11.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 jaaaakie suuuuuper ...jezzzuuuu.... ja to bym takiego przygarnęła i jak swojego wychowała dobrze że mam trzeźwo myślącego chopa bo inaczej to przy wejściu bym musiała bilety sprzedawać ...jak w mini zoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts