Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... cóż, ... jako "nowemu" tutaj i mnie wypada się wkleić i kilka słów skreślić, ...

... tak więc:

... wiek - daaaaaawno już przekroczona 1/2 ludzkiego życia, ... wzrost - nie nachalny, ... włos - wspomnienie, (wiatr już ich nie "czochra", dlatego w czapce), ... obwód w pasie - wyraźnie zaawansowany mięsień piwny, ... zawód - ekonomista (budownictwo i nieruchomości), ... hobby - "jaki jest koń, każdy widzi",

http://chefpaul.w.interia.pl/grill/grill008.jpg

pozdrawiam Wszystkich niezmiernie serdecznie

ps - ... dom zbudowany (kilka, a obecny w rozbudowie), ... drzewo zasadzone (wiele, ostatnio dzisiaj 3 cisy), ... syn (nic o tym nie wiem - a napewno to córunia Agusia, w wieku lat 30-tu kilka), ... - jak więc Widzicie wedle reguły pewnej - nie do końca spełniony jestem (chyba, że się syn jakiś ujawni),

... http://chefpaul.w.interia.pl/emotka/plant.gif

Witaj Chef Paul ,

teraz to ja już rozumiem skąd te cudne przepisy na potrawy z grilla i nie tylko ( nalewkę z pigwy właśnie próbuję wykonać :) )

Pozdrowionka :)

... "alem siem zarumieniłem od tych Waszych kontlemetów" :oops: ...

... jeżeli będę mógł być pomocny w sprawach kulinarnych to bardzo chętnie pomogę ... moja największa "szajba" to grill, wędzarnia i dziczyzna http://www.chefpaul.net/wild/dziczyzna.html

... miłośników grillowania już teraz mogę zaprosić na "Grillowanie z Białą Damą" na kórnickim podzamczu w maju 2006 (w czasie obchodów Dni Kórnika - pod Poznaniem) - w rolach głównych Maciej Kuroń i moja skromna osoba, ...

... :lol: a w sprawie budowy wędzarni nie mam tajemnic ... proszę o pierwszy zestaw pytań :)

... "pigwówka" szlachetnym napojem jest i basta (dziś zrobiona, niestety na Wielkanoc otwarta :( , - jedną flaszkę musiałem zamurować 5 lat temu, tak mnie kusiła - poważnie - postanowiłem wybić dziurę za 5 lat i ją wydobyć :) )

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

• 1 month później...

... do zdjęcia zielonookiej (powyżej) nie pasuje tytuł "topicu" (to bardziej "buźka" niż "gęba") :)

... no, no, :o ... piękna i mądra ... rzadko chadza w parze (i jeszcze dodatkowo młoda) ... tak więc stare porzekadło w przypadku zielonookiej się nie sprawdziło :)

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

... miłośników grillowania już teraz mogę zaprosić na "Grillowanie z Białą Damą" na kórnickim podzamczu w maju 2006 (w czasie obchodów Dni Kórnika - pod Poznaniem) - w rolach głównych Maciej Kuroń i moja skromna osoba, ...

Szefie - postaraj się proszę przypomniec o tym fakcie na forum, bardzo chętnie zjawimy się rodzinnie w Kórniku :p i jeśli foto reporterzy pozwolą na to - zgłosimy się do Ciebie osobiście 8) A w Skrzynkach pod Kórnikiem mam nawet rodzinkę i przy trasie Katowickiej również 8)