Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

Dobry Wieczór wszystkim bywalcom i nie tylko...

Nie godnym dołączyć do tak szacownego grona, ale może wybaczycie nowicjuszowi.

no i jeśli wpadne na Prage 4 marca, to może już nie bedę się musiał legitymować :oops:

http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/h/2/2/5/14892622_m.jpg

luty 2005 - Zosia z tatą

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to jak wszyscy.... nienawidzę być fotografowana, ale na ślubach to tak fajnie mieć pamiątkę....

http://www.ptbrio.pl/kongresVI/popup/photos/dluzniewska.jpg

Chyba, że złapią mnie "w pracy" - tu na konferencji - ja to ta pierwsza z lewej

http://www.ptbrio.pl/kongresVI/zdjecia/full/19.jpg

Ale czasem też pohulam....jeszcze jako pasażer :)

http://www.dyderski.pl/fotki_rc/2005_t04/kasprzak_09.jpg

Pozdrowionka :)

Nefer tylko jena fotka jest!!!

halooooo (3 zniknely byly!!!)

zaba - fajnie tak nie? kiedys kobiety byly do facetow przypisywane a teraz odwrotnie:D

Kiedyś jeden budowlaniec powiedział o moim mężu." mąż naszej szefowej" :lol:

:D witam

Czytając twój dziennik ,to faktycznie , aż strach z toba się zadawac!

Żaba.....ty to umiesz........ :wink: :wink: :wink:

Nefer - ekstra w tym aucie!

jaaa tez chce tak:D

Ta zabawa to rally cross. Zawody odbywają sie w Słomczynie pod Warszawą (niedaleko Grójca) - zabawa jest czaderska. Ponieważ mój znajomy jest kierowcą, a drugi jego mechanikiem, więc jeżdżę na zawody dopingować (czytaj: drzeć ryja z trybuny). A czasem zapraszam się na treningi i czasem jest tzw. co-driving - czyli jazda z gośćmi (do tego trzeba założyć fotel pasażera:) którego zwykle nie ma) W tym sezonie moja firma będzie tę załogę sponsorować :):) Także zapraszam wszystkich do obejrzenia zawodów ( jak nie na żywo to są relacje w TVN Turbo o TV5). TO nie jest popularny sport, a jest suuuuuper.

Zresztą jak zbuduję dom, to ten garaż jest po to dwustanowiskowy, żeby mieć gdzie naprawiać taki samochodzik, co go sobie kupię na cross :) Tyle, że to będzie Subaru :)

ja to bym chcilam pojezdzic ehhh

ale ...mam wiele talentow niewatpliwie:D :wink: ale nie jest nim prowadzenie samochodu

A ja kocham jeździć i grzebać w samochodach ( i motorach - ale już za stara jestem ja i moje kolana) No i dzień bez samochodu to dzień stracony :):)

Nefer ja tez kocham jezdzic.... :oops: tyle ze dla dobra spoleczenstwa chyba nie powinnam, koszmarny ze mnie kierowca, niezdecydowany , mylacy prawa i lewa strone, skrecajacy w ost momencie, mylacy sprzeglo z hamulcem, malujacy oko na swiatlach itd...(sama siebie bym zatlukla na drodze) :(

Nefer ja tez kocham jezdzic.... :oops: tyle ze dla dobra spoleczenstwa chyba nie powinnam, koszmarny ze mnie kierowca, niezdecydowany , mylacy prawa i lewa strone, skrecajacy w ost momencie, mylacy sprzeglo z hamulcem, malujacy oko na swiatlach itd...(sama siebie bym zatlukla na drodze) :(

No to dzisiaj chyba jechałam za Tobą :):):) To nic , bardzo dużo ludzi jeździ w ten sposób - i popatrz - jakoś sobi radzą :)

Jest takie mądre powiedzenie: ludzie inteligentni różnią się tym od nieinteligentnych, że ma ją wątliwości :)

Pozdrowionka

P.S. jakbym tak wyglądała to też patrzyłabym w lusterko w czasie jazdy :)

Witam! :D

Ale Wy ludziska pikni wszystkie jezdeta! Ho ho ho!!!

Ja tu pierwszy dzień tzn. noc z Wami jestem więc to dla mnie jak chrzest jest :wink: . Serdecznie wszzstkich pozdrawiam, a jak liznę nieco więcej wiedzy na temat wklejania fotek to tu se jeszcze wrócę, obiecuję :D

Buziaki dla przecudnej urody dzidziusiów ciupeńkich i tych całkiem wyrosłych... Trzymajcie się uśmiechu i słoneczka a reszta jakoś pokulga się sama :D :wink: