wilcza75 06.02.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Dobry Wieczór wszystkim bywalcom i nie tylko... Nie godnym dołączyć do tak szacownego grona, ale może wybaczycie nowicjuszowi. no i jeśli wpadne na Prage 4 marca, to może już nie bedę się musiał legitymować http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/h/2/2/5/14892622_m.jpg luty 2005 - Zosia z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
y_not 08.02.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 moja geba juz byla tu dana (bez mojej zgody co prawda ale co ja mam do gadania ) ale postrasze jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.02.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 moja geba juz byla tu dana (bez mojej zgody co prawda ale co ja mam do gadania ) ale postrasze jeszcze wiemy, wiemy.... Jesteś TYM od Zielonookiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 16.02.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 No to jak wszyscy.... nienawidzę być fotografowana, ale na ślubach to tak fajnie mieć pamiątkę.... http://www.ptbrio.pl/kongresVI/popup/photos/dluzniewska.jpg Chyba, że złapią mnie "w pracy" - tu na konferencji - ja to ta pierwsza z lewej http://www.ptbrio.pl/kongresVI/zdjecia/full/19.jpg Ale czasem też pohulam....jeszcze jako pasażer http://www.dyderski.pl/fotki_rc/2005_t04/kasprzak_09.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.02.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nefer tylko jena fotka jest!!! halooooo (3 zniknely byly!!!) zaba - fajnie tak nie? kiedys kobiety byly do facetow przypisywane a teraz odwrotnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.02.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nefer tylko jena fotka jest!!! halooooo (3 zniknely byly!!!) zaba - fajnie tak nie? kiedys kobiety byly do facetow przypisywane a teraz odwrotnie:D Kiedyś jeden budowlaniec powiedział o moim mężu." mąż naszej szefowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Nefer tylko jena fotka jest!!! halooooo (3 zniknely byly!!!) zaba - fajnie tak nie? kiedys kobiety byly do facetow przypisywane a teraz odwrotnie:D Kiedyś jeden budowlaniec powiedział o moim mężu." mąż naszej szefowej" witam Czytając twój dziennik ,to faktycznie , aż strach z toba się zadawac! Żaba.....ty to umiesz........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.02.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Już poprawiłam fotki - muszę się czymś dziś zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Nefer - ekstra w tym aucie!jaaa tez chce tak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.02.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Nefer - ekstra w tym aucie! Tak tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.02.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Nefer - ekstra w tym aucie! jaaa tez chce tak:D Ta zabawa to rally cross. Zawody odbywają sie w Słomczynie pod Warszawą (niedaleko Grójca) - zabawa jest czaderska. Ponieważ mój znajomy jest kierowcą, a drugi jego mechanikiem, więc jeżdżę na zawody dopingować (czytaj: drzeć ryja z trybuny). A czasem zapraszam się na treningi i czasem jest tzw. co-driving - czyli jazda z gośćmi (do tego trzeba założyć fotel pasażera:) którego zwykle nie ma) W tym sezonie moja firma będzie tę załogę sponsorować :) Także zapraszam wszystkich do obejrzenia zawodów ( jak nie na żywo to są relacje w TVN Turbo o TV5). TO nie jest popularny sport, a jest suuuuuper. Zresztą jak zbuduję dom, to ten garaż jest po to dwustanowiskowy, żeby mieć gdzie naprawiać taki samochodzik, co go sobie kupię na cross Tyle, że to będzie Subaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.02.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 ja to bym chcilam pojezdzic ehhh ale ...mam wiele talentow niewatpliwie:D ale nie jest nim prowadzenie samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 ja to bym chcilam pojezdzic ehhh ale ...mam wiele talentow niewatpliwie:D ale nie jest nim prowadzenie samochodu A ja kocham jeździć i grzebać w samochodach ( i motorach - ale już za stara jestem ja i moje kolana) No i dzień bez samochodu to dzień stracony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.02.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer ja tez kocham jezdzic.... tyle ze dla dobra spoleczenstwa chyba nie powinnam, koszmarny ze mnie kierowca, niezdecydowany , mylacy prawa i lewa strone, skrecajacy w ost momencie, mylacy sprzeglo z hamulcem, malujacy oko na swiatlach itd...(sama siebie bym zatlukla na drodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.02.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Nefer ja tez kocham jezdzic.... tyle ze dla dobra spoleczenstwa chyba nie powinnam, koszmarny ze mnie kierowca, niezdecydowany , mylacy prawa i lewa strone, skrecajacy w ost momencie, mylacy sprzeglo z hamulcem, malujacy oko na swiatlach itd...(sama siebie bym zatlukla na drodze) No to dzisiaj chyba jechałam za Tobą :) To nic , bardzo dużo ludzi jeździ w ten sposób - i popatrz - jakoś sobi radzą Jest takie mądre powiedzenie: ludzie inteligentni różnią się tym od nieinteligentnych, że ma ją wątliwości Pozdrowionka P.S. jakbym tak wyglądała to też patrzyłabym w lusterko w czasie jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrudeczkiTayga 24.02.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Witam! Ale Wy ludziska pikni wszystkie jezdeta! Ho ho ho!!! Ja tu pierwszy dzień tzn. noc z Wami jestem więc to dla mnie jak chrzest jest . Serdecznie wszzstkich pozdrawiam, a jak liznę nieco więcej wiedzy na temat wklejania fotek to tu se jeszcze wrócę, obiecuję Buziaki dla przecudnej urody dzidziusiów ciupeńkich i tych całkiem wyrosłych... Trzymajcie się uśmiechu i słoneczka a reszta jakoś pokulga się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa0 25.02.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 25.02.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 To sem ja WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 26.02.2006 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Mały, znasz się na ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Byleby tego moja łajw nie zobaczyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts