selimm 02.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 no dobra! - niech będzie zdjecie zrobione "przy-pogodzie" albo zgoła "przy-upale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 02.09.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Maxtorka to Ty ? Tak na szybko sobie przypominam, czy Ty aby córki nie masz? Fajnie wyglądasz, taka "smarkulka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Seluś zgoła w moim wieku już nie bardzo wypada , przynajmniej tak publicznie EDZIA , córki nie posiadam ( z tego co mi wiadomo ) , mam za to synusia , za niecałe trzy tygodnie 20-stka mu stuknie . Zawsze mówiłam że te dzieci się strasznie szybko starzeją a my wiecznie piekni i młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 no dobra! - niech będzie zdjecie zrobione "przy-pogodzie" albo zgoła "przy-upale" ... no dobra Selek ... Maxtorka "nie chce przy upale" to masz inne "w gorączce" niestety tylko moje http://www.route66.com.pl/napoleon/kadu_01.jpg ... a może na koniku się komuś spodoba ? http://www.route66.com.pl/napoleon/kadu_02.jpg pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 coś dziwną minę masz na tym koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 coś dziwną minę masz na tym koniu ... taaaa ... nawet koń się śmieje ... miałem przerwę w konikach od czasów Oklahomy (no i wtedy nie byłem taki tłysty i dupkę trochę twardszą) ... poza tym Janek chce mi urwać kawał brzucha pzdr ... teraz kolej na Twoją "gębusię" ... może coś wkleisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 02.09.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 moje gębusię są kilka stronek wczesniej, a o ile broda mi urosła to sam widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 02.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 moje gębusię są kilka stronek wczesniej, a o ile broda mi urosła to sam widziałeś ... no własnie dlatego Cię namawiam do "wklejki" ... ażeby inni również zobaczyli (no i trochę się postarzałeś ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 02.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 WOW Cóz za ziekawy wątek a ja dopiero teraz go znalazłem. To wszystko co mogę wkleić z kompa domowego: Ja czyli jabko http://images3.fotosik.pl/124/207a0ec2085282c2.jpg pozdrawiam no prosze... kolejny przystojniak sie ujawnił ..... pozdrawienia dla jabka i Pani Jabkowej (ktora chyba uciales na focie - ladnie to tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 03.09.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 o własnie dlatego Cię namawiam do "wklejki" ... ażeby inni również zobaczyli (no i trochę się postarzałeś ) Co ja będę dzieci straszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.09.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 o własnie dlatego Cię namawiam do "wklejki" ... ażeby inni również zobaczyli (no i trochę się postarzałeś ) Co ja będę dzieci straszył kokiet (meska odmiana slowa "kokietka";D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 03.09.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nie bajaj się Oli. Zielonej nie przestraszysz : No to ja sobie tez tak pocichutku.......... http://images1.fotosik.pl/51/zxr4hw46du5bdp1w.jpg ... To tak żeby nikt nie przegapił - choć to niemożliwe w przypadku tej brunetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 03.09.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kokiet (meska odmiana slowa "kokietka";D) to jest komplement czy przeciwnie Nie bajaj się Oli. Zielonej nie przestraszysz : Chciałeś to masz: http://dzidkaserdeczna.k9.pl/ja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Oli ,albo mi sie wydaje albo Ci włoski obcieli ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 04.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 hmmm Bródka troszke kłopotliwa w niektórych czynnosciach Nie lepiej to taki półdniowy (jedno) drapiący Jak Ty chłopie trafiasz piwem przez ten gąszcz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oli_oli 04.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Oli ,albo mi sie wydaje albo Ci włoski obcieli chyba zapuścili hmmm Bródka troszke kłopotliwa w niektórych czynnosciach Nie lepiej to taki półdniowy (jedno) drapiący taki to jest dla cieniasów Jak Ty chłopie trafiasz piwem przez ten gąszcz ?? Nie w takie rzeczy się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 05.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Lonly, a co Ty porabiałes na Zlotówce? Oczywiście oprócz picia piwa Próbowałem nogi połamać ale jakoś nie udało się. Kurcze te powiadomienia o postach nie działają Wyszedłem na chama że tak długo nie odpowiadam na pytanie Damy Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 05.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 taki to jest dla cieniasów Dla cieniasek chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Nie bajaj się Oli. Zielonej nie przestraszysz : No to ja sobie tez tak pocichutku.......... http://images1.fotosik.pl/51/zxr4hw46du5bdp1w.jpg ... To tak żeby nikt nie przegapił - choć to niemożliwe w przypadku tej brunetki """oooooooo!!!!Madonna mija kara""".Jakie piękne cu..... dopiero teraz znalazłem watek i już mnie powalił na kolana. Fotkami też można wyrażać swoje emocje. W takim razie trza coś wkleic , ale troszku się boje ,że polegne z tą "gębą" Z tekstem już mi sie to udało czas na zdjęciszko.To zawaliste uczucie zobaczyć kogoś ,kogo wyobrażało sie zupełnie inaczej. pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 widzisz Ona wkleiła dla Ciebie buzke bądz dzentelmen - wklejaj ryja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts