piejar 06.09.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 taki to jest dla cieniasów Broda jest zdecydowanie hardcorowa. Nie dla cieniasów. Jedna kumpela w pracy ostatnio mi mówiła że ja mam buzię jak pupka noworodka (to miło ). Wspólnie ustaliliśmy że jest to prawdopodobnie kwestia prowadzenia umiarkowanego życia seksualnego. Ja z kolei zauważyłem że dużo księży też tak ma. I to by się chyba zgadzało Wracając do tematu to szukam jakiegoś zdjęcia nadającego się do publikacji. Są problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 06.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A kaj je Twój ryjok selimm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 widzisz Ona wkleiła dla Ciebie buzke bądz dzentelmen - wklejaj ryja ... Ups.......skąd wiesz ,że dla mnie?.To przeca watek dla ogółu. I rzeczywiście Twojej fotki tu ni chu chu.W rzeczy samej urodziwe dziewcze ,czego o Tobie powiedzieć nie można....Nie nawijaj tylko pokaż swoje lico. nareczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Selimm no chyba ,że jesteś taki brzydki jak ja........hehehe. Poczekam na Twoją fotke starsi stażem mają pierwszeństwo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.09.2006 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Super się ogląda Wasze buźki. Momentami jestem szoknięta, jak wyobrażenie o "fizis" danej osoby może różnić się od realu No to i ja się odsłonię jako blondilla..... http://images14.fotosik.pl/31/76e1ce4e635e6824med.jpg ......i bruneta... Dodane 21.01.07. pozwoliłam sobie zamienić fotkę, bo brunetka już nieaktualna http://images14.fotosik.pl/54/57341ddddacff7dd.jpg Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 07.09.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A kaj je Twój ryjok selimm? Własnie !! Flagowe żądło forum chyba nie okaże się cwaniaczkiem z miodem w uszach i odważy się wkleić swoją fotkę Kuleczka a te wszystkie dzieci znad wody to Twoje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.09.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Łoj ale fajny wątek! warto przekopywać głębiej forum . pozdrowienia dla wszystkich odwaznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A kaj je Twój ryjok selimm? Własnie !! Flagowe żądło forum chyba nie okaże się cwaniaczkiem z miodem w uszach i odważy się wkleić swoją fotkę Kuleczka a te wszystkie dzieci znad wody to Twoje ?? Jabko, nie doceniasz mnie....jakie wszystkie...reszta została w domu Heath, Ty nie gratuluj, tylko pokazuj oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 07.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Eeee, ten tego.... wicie - rozumicie.... marzy mi się wygląd Johna Portera - naprawdę!!! poczekam aż zapracuję na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kuleczka jako sexowna brunetka (i to baaardzo sexi ) bardziej mi sie podobasz niz delikatna blondynka .... (choc przyznam ze oba wcielenia ....baaaardzo interesujace ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 niktspecjalny - dziekuje za komplement (o ile to nie podpucha z Twojej strony ) aha- selimm nic nie wklei - kiedys go duzo osob molestowalo zeby pokazal gebe - nic to nie dalo.... i nie wiadomo jak ten Pan wyglada (choc twierdzi sam ze jest baaardzo przystojny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Zielona, w kwestii sexapilu to Ciebie nikt nie przebije i to mówię bardzo serio. Piękna z Ciebie kobieta i mądra, a wiadomo, że te 2 cechy nieczęsto idą w parze Selimku, takie malutkie zdjątko zapodaj chociaż, bo Cię już wszyscy podejrzewają o daleko posuniętą szpetotę Nie daj się prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 kuleczka - tak, tak - wkleje fote z rana po wstaniu z lozka z zapuchnietymi oczkami ... sexapil az wtedy bije po oczach a Selimma namawiaj ... mnie (i nie tylko mnie) sie nie udalo sie siersciucha namowic na pokazanie swojego oblicza.... a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 niktspecjalny - dziekuje za komplement (o ile to nie podpucha z Twojej strony ) aha- selimm nic nie wklei - kiedys go duzo osob molestowalo zeby pokazal gebe - nic to nie dalo.... i nie wiadomo jak ten Pan wyglada (choc twierdzi sam ze jest baaardzo przystojny ) Oooooooo!!!.Piekna Z. nie wiesz ile radosci sprawiła mi ta odp.I od razu mówie ,że nie jest to podpucha.Ładna "kobitka " z Ciebie i tyle.(Topór już swój zakopałem pod fundamenty). a co do Selimmka to skoro twierdzi ,że jest taki "togo logo"to co za problem pokazać swój "ryjek". Powiem ,że szukam swojej fotki coby sie forum ze smiechu nie zes..... pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 niktspecjalny - dziekuje za komplement (o ile to nie podpucha z Twojej strony ) aha- selimm nic nie wklei - kiedys go duzo osob molestowalo zeby pokazal gebe - nic to nie dalo.... i nie wiadomo jak ten Pan wyglada (choc twierdzi sam ze jest baaardzo przystojny ) Oooooooo!!!.Piekna Z. nie wiesz ile radosci sprawiła mi ta odp.I od razu mówie ,że nie jest to podpucha.Ładna "kobitka " z Ciebie i tyle.(Topór już swój zakopałem pod fundamenty). a co do Selimmka to skoro twierdzi ,że jest taki "togo logo"to co za problem pokazać swój "ryjek". Powiem ,że szukam swojej fotki coby sie forum ze smiechu nie zes..... pozdrówka widzę, że "od złości do milości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 moze byc....i tak mi zlosc szybko przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.09.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 niktspecjalny - dziekuje za komplement (o ile to nie podpucha z Twojej strony ) aha- selimm nic nie wklei - kiedys go duzo osob molestowalo zeby pokazal gebe - nic to nie dalo.... i nie wiadomo jak ten Pan wyglada (choc twierdzi sam ze jest baaardzo przystojny ) Oooooooo!!!.Piekna Z. nie wiesz ile radosci sprawiła mi ta odp.I od razu mówie ,że nie jest to podpucha.Ładna "kobitka " z Ciebie i tyle.(Topór już swój zakopałem pod fundamenty). a co do Selimmka to skoro twierdzi ,że jest taki "togo logo"to co za problem pokazać swój "ryjek". Powiem ,że szukam swojej fotki coby sie forum ze smiechu nie zes..... pozdrówka widzę, że "od złości do milości" <----------bardzo pozytywne Dobrze widzisz ale to nie ma nic wspólnego z miłościa .Wyraziłem swoje zadowolenie na widok Zielonej prawie w pełnej "krasie" i ciesze sie ,że jakoś nawiazaliśmy chwilowy kontakt i tyle.Złości do niej nie czuje..ale to nie temat watku.Zastanawiam się teraz nad fotką którą mam wkleić i kurna nie wiem którą wybrać.bo mi zabiłaś ćwieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No chłopcy , nie krygujcie się Wszak kobietom się nie odmawia Zwłaszcza jak tak ładnie proszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 No wlasnie! zreszta - my kobiety zwracamy na taka mase rzeczy uwage (patrz: watek "co was kreci w facetach" ) ze wyglad to jedna z wielu rzeczy.... i na pewno nie jedyna decydujaca o atrakcyjnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.09.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Tak tak, Zielona ma rację, wyglad się nie liczy I rozmiar też hi hi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts