monka 08.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Jestem pod wrazeniem ! ...troche sobie musieliscie poczytac Jabol - nie wiem coś to wkleił ?, ale "zdrady" były dwie ...jedna w psychologu -druga w klubie nie czytałam, wiem jak szukać zresztą fotę widziałam w dniu publikacji żeby nie było że sknera jestem fota tam gdzie była to jest tak mniej więcej w połowie zdrady, tej pierwotnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj linka -wykasuje se to ..a zresztą to i tak była fotka sprzed 4-5 lat znaczy że co teraz jeszcze ładniejszy jesteś selimm ty zawsze pięć kaw na raz pijasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj linka , bo nie mam czasu tego szukać musze to wykasować , zanim reszta bandy na to wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Przeciez Sel w zdradzie sie pokazal Z dobrej strony oczywisice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 daj linka , bo nie mam czasu tego szukać musze to wykasować , zanim reszta bandy na to wpadnie dawaj aktualne to nikt tamtego nie będzie szukał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okrutnica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 okrutnica ... tak mnie jeszcze nikt nie nazwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka , a moze Ty swoją buzke wstawisz ..hę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka , a moze Ty swoją buzke wstawisz ..hę ? A nie widziałeś? Jak wstawisz swoją aktualną to ja powiem Ci gdzie zobaczyc Monkę :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 A nie widziałeś? Jak wstawisz swoją aktualną to ja powiem Ci gdzie zobaczyc Monkę :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ha! melduje ze znalazlam fote Kolegi Selimma (w koszuli od CK) co wiecej - powiem szczerze az sie zdziwilam bo mniej wiecej wlasnie tak sobie siersciucha wyobrazalam ps. to ja zielonooka wlasnie przeczytalam pewna wiadomosc w ktorej zostalam bardzo ładnie nazwana I tak mi sie to spodobalo ze bylo inspiracja to tego nicku hmmm.... nie wiem czy nie zostane przy nim bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 tez znalazłem ŻĄDEŁKO ... zupełnie niepodobne aż nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona_Żmijka 08.09.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 tez znalazłem ŻĄDEŁKO ... zupełnie niepodobne aż nie wierze nie? a ja mniej wiecej wlasnie tak... tzn on na tej fotce ma bardzo mily wyraz twarzy a ja sadzilam ze taki ma grymas jak w avatarku ale pozatym bardzo podobny do ludzika pod nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.09.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Seluś , zmiłuj się Zważ na mój nobliwy wiek i nie każ mi porzekopywać ponad 120 stron Dawaj tą fotkę , pliiiiiiiizzzz http://th.interia.pl/20,b6f7ea045805349/kotki-romantyczne6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I to Ty jesteś szoknięta??? Cóż, zupełnie inaczej wyobrażałem sobie kogoś o nicku KULECZKA Ja tylko chciałam żeby był taki ciepły, przyjazny i coby budził miłe skojarzenia Selimm, nie bądź dzieciak, dawaj gębę na tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 I to Ty jesteś szoknięta??? Cóż, zupełnie inaczej wyobrażałem sobie kogoś o nicku KULECZKA Ja tylko chciałam żeby był taki ciepły, przyjazny i coby budził miłe skojarzenia Selimm, nie bądź dzieciak, dawaj gębę na tapetę Mój nick chyba do mnie pasuje, bo ja drobny nie jestem więc i nick mniej pieszczotliwy. A twój rzeczywiście pieszczotliwy i miło się kojarzy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ha! melduje ze znalazlam fote Kolegi Selimma (w koszuli od CK) co wiecej - powiem szczerze az sie zdziwilam bo mniej wiecej wlasnie tak sobie siersciucha wyobrazalam ps. to ja zielonooka wlasnie przeczytalam pewna wiadomosc w ktorej zostalam bardzo ładnie nazwana I tak mi sie to spodobalo ze bylo inspiracja to tego nicku hmmm.... nie wiem czy nie zostane przy nim bardzo mi sie podoba jeżeli ja mogę coś dodać to "do twarzy Ci w nim" pozdrowionka "żmijko". mogę zobaczyć ta fotke ?zobacze co to za ptica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 selimmku znalazłem twoje foto. Powiedz dlaczego to cudo z prawej jest obcięte? koszulka w kratke z napisem ck i zakola po obu stronach "twarzowej-czaszki ..to od ukąszeń?". młody jesteś w tym ulu ale za to zdrowy .Ja po 4-ch kawusiach bym padł. narteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a to ja froschka i moj frosch http://img221.imageshack.us/img221/7389/im000748br8.th.jpg Witaj Froschka Miło Cię poznać BTW. Ta piękna "kataryna" za Wami jest Wasza? dziekuje wzajemnie autko nie nasze , stoi sobie niczyje w Movie Park-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 08.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Mówią "szukajcie a znajdziecie" a tu "Było i nie ma", spóźniłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts