selimm 08.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 masz pecha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 09.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No Seluś pokaż się w końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie.. a cos sie tak zaparl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie.. Ale nie bo nie czy masz jakiś szczególnie ważny powód ( np.tajemnica wagi państwowej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.09.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie.. Ale nie bo nie czy masz jakiś szczególnie ważny powód ( np.tajemnica wagi państwowej ) Czy też może boisz się, że inni mogę mieć kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 09.09.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 nie.. Ale nie bo nie czy masz jakiś szczególnie ważny powód ( np.tajemnica wagi państwowej ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 napęcie wzrasta ach jakież to oblicze skrywa sierściuch? Muskularny ci on, czy też wątpliwej postury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 09.09.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 napęcie wzrasta ach jakież to oblicze skrywa sierściuch? Muskularny ci on, czy też wątpliwej postury? no... drobniutki to on na fotce nie byl aha- chyba wstydzic sie nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.09.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 napęcie wzrasta ach jakież to oblicze skrywa sierściuch? Muskularny ci on, czy też wątpliwej postury? pewnie czeka , az pecherz piwny zrzuci Moze chociaz kawalek pokazesz Sel ,co? Zochna by sie ucieszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 09.09.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 No juz nie nękajcie go! Wszak nie ukrywa, ża predzej Wam własne dupsko pokaże Zawsze to mniejszy wstyd . Sorki, ale nie mogłem sie powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.09.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.09.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Chyba czas kasować swoją fotę. W końcu miesiąc leżała "we wontku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Chyba czas kasować swoją fotę. W końcu miesiąc leżała "we wontku". dlaczego chcesz to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy No, takiej grzecznej prośbie i takiej obietnicy sie nie odmawia Mówisz - masz; http://images4.fotosik.pl/121/0e433e9018bb7659med.jpg I jeszcze w grupie: http://images4.fotosik.pl/121/6f879ca33f510a05med.jpg Na tego, kto zgadnie który - czeka nagroda/niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Tak niesmialo mysle , ze taki facet jak Ty Eskimosie musi miec wzieie u dziewczyn Przystojny z wlasnym srodkiem transpotu i w ogole I z wasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 ESKIMOS jesli na grupowym to ty ten z waskami to jejjku jak sobowtor Wałesy wygladasz ale fajnie (albo to nie ty tylko fotka z prawdziwym Panem Lechem Walesa?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Tak niesmialo mysle , ze taki facet jak Ty Eskimosie musi miec wzieie u dziewczyn Przystojny z wlasnym srodkiem transpotu i w ogole I z wasami Niestety to nie mój srodek transportu Fotka z nart w alpejskim schronisku w St.Johanson koło Insbruck-u, do którego przez część sezonu można dostać sie tylko wyciągiem, lub smigłowcem. Ja akurat wolałem w górę śmigłowcem a dopiero w dół - na nartach. A co do dziewczyn - nie narzekam, ale moje potrzeby w tym względzie całkowicie zaspokaja moja uzdolniona blondynka. ESKIMOS jesli na grupowym to ty ten z waskami to jejjku jak sobowtor Wałesy wygladasz ale fajnie (albo to nie ty tylko fotka z prawdziwym Panem Lechem Walesa?) Niestety, ten posrodku to facet którego w całum świecie nazywają Walesa A ja - skromnie z boku. Nagroda/niespodzianka nadal czeka . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.09.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 mam! ty to tan na pierwszym planie w bialej koszuli...tyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 mam! ty to tan na pierwszym planie w bialej koszuli...tyłem Pudło :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts