Nefer 10.09.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 pierwszy z lewej w tle ( mam nadzieję, że to nie czapka ochroniarza domu kultury w Cierciuchach Wielkich:)), bo jak mawiają : można się chwalic zdjęciami z przyjęcia w ambasadzie pod warunkiem, że nie było się tam kelnerem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 pierwszy z lewej w tle ( mam nadzieję, że to nie czapka ochroniarza domu kultury w Cierciuchach Wielkich:)), bo jak mawiają : można się chwalic zdjęciami z przyjęcia w ambasadzie pod warunkiem, że nie było się tam kelnerem :) Pudło A fotka zrobiona podczas imprezy zwiazanej ze skutecznym biciem rekordu Guinessa, nie w w Cierciuchach Wielkich, ale w Szymbarku k/Gdańska - gdzie Lech Wałęsa był honorowym patronem, a ja i mój przyjaciel (ten w jasnej marynarce i okularach) byliśmy zaproszonymi z Warszawy gośćmi. Przedmiotem rekordu, była polska najdłuższa na Świecie deska o długości 36,93 metra, dłuższa od poprzedniej rekordowej (austriackiej) o 2,76 m. Deska ta została później przerobiona na stół, przy którym jednocześnie zasiąść może nawet 220 osób. Został on ochrzczony mianem Stołu Noblisty i nadano mu imię byłego prezydenta RP i laureata Pokojowej Nagrody Nobla, Lecha Wałęsy. A deska figuruje w Ksiedze Rekordów Guinessa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Pudło A fotka zrobiona podczas imprezy zwiazanej ze skutecznym biciem rekordu Guinessa, nie w w Cierciuchach Wielkich, ale w Szymbarku k/Gdańska - gdzie Lech Wałęsa był honorowym patronem, a ja i mój przyjaciel (ten w jasnej marynarce i okularach) byliśmy zaproszonymi z Warszawy gośćmi. Przedmiotem rekordu, była polska najdłuższa na Świecie deska o długości 36,93 metra, dłuższa od poprzedniej rekordowej (austriackiej) o 2,76 m. Deska ta została później przerobiona na stół, przy którym jednocześnie zasiąść może nawet 220 osób. Został on ochrzczony mianem Stołu Noblisty i nadano mu imię byłego prezydenta RP i laureata Pokojowej Nagrody Nobla, Lecha Wałęsy. A deska figuruje w Ksiedze Rekordów Guinessa. Pozdrawiam. WOW - super impreza !!! Nie wiedziałam, że takie cuda ludzie robią i to u nas w Polsce ! Jestem impressed :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam. Ty to oczywiście ten pan drugoplanowy w jakiejś czapce(może wojskowej), z lewej u góry.Widać tam jakiś chyba orzełek. jak pudło to .........pudło. pozdrówka i fajna impra i ten "kopter" też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam Może stoisz za swoim przyjacielem tak troszkę z jego lewej strony ? Co prawda wąsów nie widać , ale niech to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam. Ty to oczywiście ten pan drugoplanowy w jakiejś czapce(może wojskowej), z lewej u góry.Widać tam jakiś chyba orzełek. jak pudło to .........pudło. pozdrówka i fajna impra i ten "kopter" też. Pudło W to już "strzelała" Nefer! Witam Może stoisz za swoim przyjacielem tak troszkę z jego lewej strony ? Co prawda wąsów nie widać , ale niech to ! Pudło No niestety limit " do trzech razy sztuka", (a nawet do czterech) - się wyczerpał, ale wyciagne ze swoich zasobów coś łatwiejszego - jesli chcecie oczywiście . Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.09.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a ja i mój przyjaciel (ten w jasnej marynarce i okularach) byliśmy zaproszonymi z Warszawy gośćmi. Jak to warszawiakow na prowincje lubia zapraszac Teraz i ja warszawianka prawie (slome z butow juz usunelam) , to moze i mnie kto zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.09.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Jak to warszawiakow na prowincje lubia zapraszac Teraz i ja warszawianka prawie (slome z butow juz usunelam) , to moze i mnie kto zaprosi No to ty nie warszawianka, tylko warszawianinka - a to różnica. . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 czuje ,że znowu dam ciala.Nie wiem kogo miała na myśli maxtorka.Przyjaciela Wałese ,czy tego Pana obok niego .jestem nieuważny ale bez kozery powiem że Ty to ten za Lechem ...to jest to czółko pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy coś tu dodam.Mam Twoją fotke i obecnie ją przerabiam .Chamstwo jakim mnie nakarmiłeś musi odnieść jakiś skutek.Bądz sobie żadłem ale nie cha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.09.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Raz kozie śmierć. Zdecydowałem się http://www.piejar.republika.pl/images/piejar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Raz kozie śmierć. Zdecydowałem się http://www.piejar.republika.pl/images/piejar.jpg JAKI TY PIĘKNY JESTEŚ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Do pitulania !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A co Ci sie w uszki stało ? Takie masz od zawsze czy sie przyczaiłeś ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Obudzili mie kurna w ciągu dnia tzn w środku chomiczej nocy. Wtedy mam takie uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 10.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Obudzili mie kurna w ciągu dnia tzn w środku chomiczej nocy. Wtedy mam takie uszy Czadzik - chyba założe Twój fanclub - to najładniejsza gęba na Forum - bez dwóch zdań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.09.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nefer niiie on ma takie uszyska bo sie czai do skoku Chwile pozniej odryzl nos temu co go trzyma (ale dok. foto zabraklo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 11.09.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... - to najładniejsza gęba na Forum - bez dwóch zdań :) I jak tu po takim poście wstawić prawdziwą gębę? Z chomikiem nie wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy coś tu dodam.Mam Twoją fotke i obecnie ją przerabiam .Chamstwo jakim mnie nakarmiłeś musi odnieść jakiś skutek.Bądz sobie żadłem ale nie cha..... O jaki mściwy . Najpierw pokaż bez przerabiania, bo my tu ciekawi jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.09.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 eee lepiej nie znow bedzie niefajnie selimm ma specyficzne poczucie humoru niktspecjalny tez.... juz chlopaki byscie przestali fukac na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 11.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 a taki fajny wątek był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts