Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

pierwszy z lewej w tle ( mam nadzieję, że to nie czapka ochroniarza domu kultury w Cierciuchach Wielkich:):)), bo jak mawiają :

można się chwalic zdjęciami z przyjęcia w ambasadzie pod warunkiem, że nie było się tam kelnerem :):)

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pierwszy z lewej w tle ( mam nadzieję, że to nie czapka ochroniarza domu kultury w Cierciuchach Wielkich:):)), bo jak mawiają :

można się chwalic zdjęciami z przyjęcia w ambasadzie pod warunkiem, że nie było się tam kelnerem :):)

Pudło :D

A fotka zrobiona podczas imprezy zwiazanej ze skutecznym biciem rekordu Guinessa, nie w w Cierciuchach Wielkich, ale w Szymbarku k/Gdańska - gdzie Lech Wałęsa był honorowym patronem, a ja i mój przyjaciel (ten w jasnej marynarce i okularach) byliśmy zaproszonymi z Warszawy gośćmi.

Przedmiotem rekordu, była polska najdłuższa na Świecie deska o długości 36,93 metra, dłuższa od poprzedniej rekordowej (austriackiej) o 2,76 m.

Deska ta została później przerobiona na stół, przy którym jednocześnie zasiąść może nawet 220 osób. Został on ochrzczony mianem Stołu Noblisty i nadano mu imię byłego prezydenta RP i laureata Pokojowej Nagrody Nobla, Lecha Wałęsy.

A deska figuruje w Ksiedze Rekordów Guinessa.

Pozdrawiam.

A fotka zrobiona podczas imprezy zwiazanej ze skutecznym biciem rekordu Guinessa, nie w w Cierciuchach Wielkich, ale w Szymbarku k/Gdańska - gdzie Lech Wałęsa był honorowym patronem, a ja i mój przyjaciel (ten w jasnej marynarce i okularach) byliśmy zaproszonymi z Warszawy gośćmi.

Przedmiotem rekordu, była polska najdłuższa na Świecie deska o długości 36,93 metra, dłuższa od poprzedniej rekordowej (austriackiej) o 2,76 m.

Deska ta została później przerobiona na stół, przy którym jednocześnie zasiąść może nawet 220 osób. Został on ochrzczony mianem Stołu Noblisty i nadano mu imię byłego prezydenta RP i laureata Pokojowej Nagrody Nobla, Lecha Wałęsy.

A deska figuruje w Ksiedze Rekordów Guinessa.

Pozdrawiam.

WOW - super impreza !!! Nie wiedziałam, że takie cuda ludzie robią i to u nas w Polsce ! Jestem impressed :):)

Witam.

Ty to oczywiście ten pan drugoplanowy w jakiejś czapce(może wojskowej), z lewej u góry.Widać tam jakiś chyba orzełek.

jak pudło to .........pudło.

pozdrówka i fajna impra i ten "kopter" też.

Pudło :D W to już "strzelała" Nefer!

Witam :)

Może stoisz za swoim przyjacielem tak troszkę z jego lewej strony ?

Co prawda wąsów nie widać , ale niech to !

No niestety limit " do trzech razy sztuka", (a nawet do czterech) - się wyczerpał, ale wyciagne ze swoich zasobów coś łatwiejszego - jesli chcecie oczywiście :D.

Pozdrawiam wszystkich.

fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej :lol:

Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde :lol: ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy :wink:

coś tu dodam.Mam Twoją fotke i obecnie ją przerabiam .Chamstwo jakim mnie nakarmiłeś musi odnieść jakiś skutek.Bądz sobie żadłem ale nie cha..... :evil: :evil: :evil:

fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej :lol:

Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde :lol: ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy :wink:

coś tu dodam.Mam Twoją fotke i obecnie ją przerabiam .Chamstwo jakim mnie nakarmiłeś musi odnieść jakiś skutek.Bądz sobie żadłem ale nie cha..... :evil: :evil: :evil:

O jaki mściwy :o . Najpierw pokaż bez przerabiania, bo my tu ciekawi jesteśmy 8)