Goni_Mnie_Peleton 11.09.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.09.2006 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 ... - to najładniejsza gęba na Forum - bez dwóch zdań :) I jak tu po takim poście wstawić prawdziwą gębę? Z chomikiem nie wygram Nie poddawaj się !!! Próbuj !!!! Dla każdego mam dobre słowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 eee lepiej nie znow bedzie niefajnie selimm ma specyficzne poczucie humoru niktspecjalny tez.... juz chlopaki byscie przestali fukac na siebie ja powiedziałem pass.Tylko nie lubie jak ktoś mnie nazywa tak jak sobie tego nieżycze ot i wsio. sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a taki fajny wątek był... dlaczego był? Jest i dopiero nabiera rumienców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 fotka lezała z rok "we-wontku" kazdy kto chciał miał dostęp do niej Eskimos - skoros sie juz nie mogł powstrzymać , to dawaj swoją morde ...kto wie? -moze Cie jeszcze polubimy coś tu dodam.Mam Twoją fotke i obecnie ją przerabiam .Chamstwo jakim mnie nakarmiłeś musi odnieść jakiś skutek.Bądz sobie żadłem ale nie cha..... O jaki mściwy . Najpierw pokaż bez przerabiania, bo my tu ciekawi jesteśmy nie wciskaj mi tu "mściwości.to była tylko riposta do selimma i tyle.Ale mniejsza o to.Tak to mogłaś widzieć. Na poprawe nastroju ,taka moja fotka .Może Ty masz taką podobną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Nie poddawaj się !!! Próbuj !!!! Dla każdego mam dobre słowo :) Myślę. Już nawet mam pomysł ale brakuje mi czasu bo buduję chałupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 na znak solidarności z ww. forumowiczami i na zachętę dla innych ja też ujawniam się... http://foto.onet.pl/upload/38/1/_6283_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No no Heath, ale Ty młodziutki jesteś Nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako dojrzałego mężczyznę, takiego wiesz, jak to się mówi, w sile wieku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja tez!!!! ps. ns a co to za impreza byla (sportowa) i komu kibicowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.09.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No no Heath, ale Ty młodziutki jesteś Nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako dojrzałego mężczyznę, takiego wiesz, jak to się mówi, w sile wieku Pozdrawiam ja tak tylko wyglądam trzydziestka stuknęła jakoś 2 lata temu jak byłem na studiach, to w knajpie piwo kupowała mi 5 lat młodsza siora, bo mi nie chcieli sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 12.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja tez!!!! p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 12.09.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No no Heath, ale Ty młodziutki jesteś Nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako dojrzałego mężczyznę, takiego wiesz, jak to się mówi, w sile wieku Pozdrawiam ja tak tylko wyglądam trzydziestka stuknęła jakoś 2 lata temu jak byłem na studiach, to w knajpie piwo kupowała mi 5 lat młodsza siora, bo mi nie chcieli sprzedawać Tez mam 32 lata. Jakies 4-5 lat temu, gdy kupowalem wino, to sprzedawczyni poprosila mnie o dowod. Niezlego "karpia" wtedy zrobilem. Gdy mialem 24 lata i bylem dluzszy czas w Londynie, to gdy kupowalem np. piwo i sprzedawczyni byla czarnoskora, to bardzo czesto tez musialem okazywac ID. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ns = niktspecjalny pytalam bo sie wymalowal na twarzy ale jesli chodzi o rajdy samochodowe - ooo taki sport to lubie - kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 No no Heath, ale Ty młodziutki jesteś Nie wiem czemu, ale wyobrażałam sobie Ciebie jako dojrzałego mężczyznę, takiego wiesz, jak to się mówi, w sile wieku Pozdrawiam ja tak tylko wyglądam trzydziestka stuknęła jakoś 2 lata temu jak byłem na studiach, to w knajpie piwo kupowała mi 5 lat młodsza siora, bo mi nie chcieli sprzedawać Dobre, fajną masz siostrę W życiu nie dałabym Ci 32 lat. Myślałam, że jesteś młodszy ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ja tez!!!! ps. ns a co to za impreza byla (sportowa) i komu kibicowałes? spotkanie szczepu MPWIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 12.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ns = niktspecjalny pytalam bo sie wymalowal na twarzy ale jesli chodzi o rajdy samochodowe - ooo taki sport to lubie - kibicowanie ja musze Cie zobaczyć na żywo ..Normalnie tyle rzeczy lubisz,że.................. nie wiem co.Już mi sie wątki gubią.W kazdym coś lubisz.Zapytałbym tu i teraz ale chyba nie wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... juz chlopaki byscie przestali fukac na siebie Tjaaaa.. fuk you!! To ja cie fuk you !!! O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 12.09.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 ... juz chlopaki byscie przestali fukac na siebie Tjaaaa.. fuk you!! To ja cie fuk you !!! O to chodziło? Wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 12.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 W takich klimatach jest ten kabarecik. Niestety waży ok 11MB: http://www.piejar.republika.pl/Stuhr.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.09.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 pamietam ten skecz tlumaczenie filmu to sie chyba nazywalo (cytuje z pamieci bo dawno widzialam a nie chce mi sie pliku sciagac ) "fu...k you !!!" tłumacz : >>>A Ja cie terefere!<<< "Fu..k you too! !!!! tlumacz>>> A ja cie też terefere!!!!<<<< wylam ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts