niktspecjalny 18.09.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A kiedy wybory na miss i mistera forum?? Patrząc na post wyżej to nominuje Jabko ja mam dwa typy zakładaj postka i typujemy misinke i misterka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 powiem wam ,że to znakomity pomysł. zaraz ide do frejzera i pediciury i mańkiciury i startuje.No chiba ,że siebie typować nie można.Nic to mam też swoje typy. i jak ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 odwieczne problemy tatusiów Zwłaszcza w stosunku do córek... bo pierwszego apsztyfikanta trzeba zastrzelić ....a reszta będzie się bała ( zasada mojego męża ) Kurcze, myślałem że mam oryginalne pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 odwieczne problemy tatusiów Zwłaszcza w stosunku do córek... bo pierwszego apsztyfikanta trzeba zastrzelić ....a reszta będzie się bała ( zasada mojego męża ) Kurcze, myślałem że mam oryginalne pomysły... no i akuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 18.09.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 To i ja się ujawnię. Raz kozie śmierć. Ja+mlodsze dziecię. Starsze już dawno wlazlo na góręhttp://www.jaknet.pl/zuzia/geba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale fajny wątek! Że też dopiero dzisiaj na niego wpadłam! Założe po niedzieli albumik na onecie to też się może przedstawię. A aggis na pierwszy rzut oka wygląda jak Jenifer Aniston ( to ta pierwsza żona Brada Pitta ) no nie? mi bardziej przypomina Kasie Bujakiewicz ( aktorka gra min w "na dobre i na zle nananana" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jarkotowa fajna mama i maluszek dobrze ze sie odwazylas na mistera forumowego to ja mam az 3 typy ale nie powiem bo sie...wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.09.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Ale ładne te mamuśki na forum Będzie w czym wybierać oj będzie Ps. nie fstyć się Zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 no dobra...z tych co widzialam Geno (mial kiedys fotke w avatarku) tylko twarz (i nie wiem jak wyglada faktycznie "na zywo") ale ... ns i nie jest to zadna prowokacja lubie taki "typ urody " u facetow jabko - hmmm... boje sie ze nosa zacznie zadzierac bo juz mu tu wszystkie na forum slodza jaki to on fajny ps. reszty nie widzialam ps.2 z babek to krotka pilka - wiadomo ze Kasiorek jest naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.09.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 jarkotowa fajna mama i maluszek dobrze ze sie odwazylas na mistera forumowego to ja mam az 3 typy ale nie powiem bo sie...wstydze śmiało i tak wszyscy wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Czas ujawnić się z dziecięciem http://www.naszdom.tu.org.pl/albums/Potomstwo/IM000155.sized.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ładny uśmiech ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.09.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 To dziś moja "gęba" do kolekcji ...usuwam moją "gębę" Jakos sie tak głupio porobiło wokół tych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Paulka łał znaczy sie... wow moj kupel w pracy zajrzal mi przez ramie i powiedział .... cytuje... " ale czikita ! " nie wiem co prawda co to znaczy ale oczka mu sie zaswiecily a on to wybredny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.09.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ładny uśmiech ... a mi sie podobaja Anny oczy - strasznie niebieskie i baaardzo jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 19.09.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Paulka łał znaczy sie... wow moj kupel w pracy zajrzal mi przez ramie i powiedział .... cytuje... " ale czikita ! " nie wiem co prawda co to znaczy ale oczka mu sie zaswiecily a on to wybredny.... Czikita to zdaje się "nie jest zwykły banan" Potraktuję to jak komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Z bliższa (baaaardzo zmęczona. Dzień po weselu znajomej Sama, okrutna prawda o mnie ) No teraz przesadziłaś moja droga, chciałabym tak wygladać nie zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Ania, śliczne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Paulka łał znaczy sie... wow moj kupel w pracy zajrzal mi przez ramie i powiedział .... cytuje... " ale czikita ! " nie wiem co prawda co to znaczy ale oczka mu sie zaswiecily a on to wybredny.... To ja walcze we watkach na słowa a tu takie fajne klimaty. żmijko założyc powinnas posta o tych misterach i missach.Tobie sie podporządkuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 20.09.2006 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Paulka - rzuć jakieś na świeżo i mamy miss forum A te mamuśki forumowe to całkiem całkiem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts