świercz1719500624 22.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 yyyy do jakich wyborów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 yyyy do jakich wyborów? nie gniewaj sie już Cie wkleilem Tylko kto Cie tam rozpozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.09.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 a tak pomysląłem że nie wiem czy ktoś zagląda pod link: "a czasami lubie" i postamowiłem nie utrudniać życia ludziom i ujawnić sie na forum http://user.img.digart.pl/users/26176-s.jpg Rozumiem, wyrwałeś się z mglistego plakatu o IV RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 @niktspecjalny Ale numer, moje zdjęcie z maską gazowa też wstawiłeś Chyba powinienem zapodać jakieś bardziej teges, nie? Tu było inne stuknięte zdjęcie, ale je wywaliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 22.09.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nieeee, Marzin, nie rób tego!!! Po obejrzeniu zdjęcia w masce poważnie się zastanawiałem czy właśnie ono nie wygra - a to które teraz wkleiłeś nie ma szans... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Nieeee, Marzin, nie rób tego!!! Po obejrzeniu zdjęcia w masce poważnie się zastanawiałem czy właśnie ono nie wygra - a to które teraz wkleiłeś nie ma szans... zaraz,zaraz..gdzie wkleil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 @niktspecjalny Ale numer, moje zdjęcie z maską gazowa też wstawiłeś Chyba powinienem zapodać jakieś bardziej teges, nie? EDIT: To już lepiej to : To było zaraz po zdjęciu maski EDIT: @Trach Masz rację, trzeba być konsekwentnym, wywaliłem zdjęcie! nie kumam o czym piszesz z tym "EDIT" a swoją drogą inne byłoby lepszejsze.Po zdjeciu maski wszedłbyś do wyborow z fasonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja q... nic nie rozumiem Aaaaaaaa! help!! .....gdzie wkleiłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja q... nic nie rozumiem Aaaaaaaa! help!! .....gdzie wkleiłeś???? kandydaci i kandydatki tam sa wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 22.09.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 nie kumam o czym piszesz z tym "EDIT" a swoją drogą inne byłoby lepszejsze.Po zdjeciu maski wszedłbyś do wyborow z fasonem. Już nie piszę Edit. A maski nie ściągam, bo będą Wam dzieci przed komputerami płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 22.09.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja q... nic nie rozumiem Aaaaaaaa! help!! .....gdzie wkleiłeś???? kandydaci i kandydatki tam sa wszystkie. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa............... o ja durny...... to coś chyba wkleje lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ja q... nic nie rozumiem Aaaaaaaa! help!! .....gdzie wkleiłeś???? kandydaci i kandydatki tam sa wszystkie. Aaaaaaaaaaaaaaaaaa............... o ja durny...... to coś chyba wkleje lepszego wklej do gęb albo do Mys i Yster forum 2006 a ja wkleje do mojego posta ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.09.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ... "se czytam" ... i również zdurniałem ... jaki konkurs ? ... teraz moda taka ... i jakieś "misski" w Polsce ? ... w parlamencie się również dzieje ... Andy Warchoł ... dobre pzdr ps ... w "polityce" się nie udzielam ... mamusia mi zabroniła używać brzydkich wyrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 22.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ... "se czytam" ... i również zdurniałem ... jaki konkurs ? ... teraz moda taka ... i jakieś "misski" w Polsce ? ... w parlamencie się również dzieje ... Andy Warchoł ... dobre pzdr ps ... w "polityce" się nie udzielam ... mamusia mi zabroniła używać brzydkich wyrazów Ja już też dałem sobie spokój, a i z czasem kłopot... Swoją drogą patrząc na te sexsolatki i tych menów daję sobie spokój z pokazaniem mojej niewyjściowej facjaty...zresztą i tak już jest na tym forum (ostatnie spotkanie w Wawce). Więc tschuss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.09.2006 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ... "se czytam" ... i również zdurniałem ... jaki konkurs ? ... teraz moda taka ... i jakieś "misski" w Polsce ? ... w parlamencie się również dzieje ... Andy Warchoł ... dobre pzdr ps ... w "polityce" się nie udzielam ... mamusia mi zabroniła używać brzydkich wyrazów Ja już też dałem sobie spokój, a i z czasem kłopot... Swoją drogą patrząc na te sexsolatki i tych menów daję sobie spokój z pokazaniem mojej niewyjściowej facjaty...zresztą i tak już jest na tym forum (ostatnie spotkanie w Wawce). Więc tschuss. jeżeli chcesz mi ulatwić sprawe to wklej tą fote i tyle ale jeżeli definitywnie uznałeś,że nie masz takiej ochoty ,,to masz racje twój wybór.Zyjesz w wolnym kraju i wolno Ci wszystko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 26.09.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ... "se czytam" ... i również zdurniałem ... jaki konkurs ? ... teraz moda taka ... i jakieś "misski" w Polsce ? ... w parlamencie się również dzieje ... Andy Warchoł ... dobre pzdr ps ... w "polityce" się nie udzielam ... mamusia mi zabroniła używać brzydkich wyrazów Ja już też dałem sobie spokój, a i z czasem kłopot... Swoją drogą patrząc na te sexsolatki i tych menów daję sobie spokój z pokazaniem mojej niewyjściowej facjaty...zresztą i tak już jest na tym forum (ostatnie spotkanie w Wawce). Więc tschuss. jeżeli chcesz mi ulatwić sprawe to wklej tą fote i tyle ale jeżeli definitywnie uznałeś,że nie masz takiej ochoty ,,to masz racje twój wybór.Zyjesz w wolnym kraju i wolno Ci wszystko. Pozdrawiam Ale jak ? Robisz wybory antymystera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Coś nam wątek zamarł A tak wesoło było................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Chyba zszedł razem z moim chomikiem, który użyczył mi twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Biedny chomiczek Czyżby nie wytrzymał ciśnienia sławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 27.11.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Trudno powiedzieć. Raz wyrwaliśmy go z objęć kostuchy za pomocą panadolu w syropie ale tym razem nic złego się nie zapowiadało. Zasnął i nie obudził się. Fajny był gryzoń jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts