Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

fajnie ,że pamietacie i serdeczne dzieki Wam za to.Wracając wstecz czyli w przeszłośc to tak narawde zaczeło się od "gęb",Nie powiem! różnie bywało ale człowiek uczy się na błedach.Słuszne uwagi ,że na psycho24 już nie zagładam ale tak jest lepiej dla mnie i dla niektorych z Was.No i dałem jeszcze słowo,że .......ble ble itd(nieważne).

można przywołać przeszłośc ale jak sami wiecie..."nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki".Jest wśród Was jakiś odważny to niech rozkreci watek.tak na marginesie....

Zajefajnie było was widzieć i rozprawiać o waszym wyglądzie.

pozdrawiam tych co o mnie nie zapomnieli.

Witam.

Widzę ,że nikt nie chce już pokazać na forum swojej :D :D "gęby".Zbliżają się świeta,ubieramy swoje drzewka ,przystrajamy stoły stroikami itp.Może odswieżyć temacik i pochwalić się np. swoim drzewkiem???.Tak tylko zapytałem sobie.Jeżeli po troszku forumowicze to rodzina,może jakies rodzinne fotki np swiąteczne w ramionach choinki :D :wink: :wink: ???.Również tylko zapytałem.

Na koniec.Temat fajny i wart dalszego eksploatowania.Kiedyś burza w nim zapanowała ale teraz już jest cicho....jak to po burzy :D .

Ano.....teraz to makowce, pierniki, serniki......... :D

Potem w pasie przybędzie i fotek nie będzie :lol:

Za to jak już wszyscy schudną po świętach, to może i pokażą co nieco 8)

NS, może wkleimy swoje na zachętę :wink: (ale to po świetach dopiero :p)

Załatwione.Ale jak mi przybedzie tu i tam to beda mieli ubaw.Co mi tam ....zaraz po świetach wklejamy.

:D :D :wink: pozdro.