syl.sob 27.11.2006 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Spróbuję i ja swą bużkę tu umieścić tylko zwęszę jak to uczynić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Coś nam wątek zamarł A tak wesoło było................. A gdzie się podział niejaki nikts ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Ostatnio go w "dziale porad" widziano podczas podawania przepisu na świąteczne potrawy Nie kumam, dlaczego ma zakaz wstępu do psychologa A i "gęby" bez NS-a to już nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 28.11.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Widzę że kurz bitewny juz opadł i niedobitki wracają Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.11.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Widzę że kurz bitewny juz opadł i niedobitki wracają Fajnie A wszystko przez głupie wybory Co to próżność robi z człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 ... Nie kumam, dlaczego ma zakaz wstępu do psychologa ... Albo go nie potrzebuje Albo nic on mu już nie pomoże A Ty Heath wychodź z cienia. Nic Cie nie widać na tym avatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 fajnie ,że pamietacie i serdeczne dzieki Wam za to.Wracając wstecz czyli w przeszłośc to tak narawde zaczeło się od "gęb",Nie powiem! różnie bywało ale człowiek uczy się na błedach.Słuszne uwagi ,że na psycho24 już nie zagładam ale tak jest lepiej dla mnie i dla niektorych z Was.No i dałem jeszcze słowo,że .......ble ble itd(nieważne).można przywołać przeszłośc ale jak sami wiecie..."nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki".Jest wśród Was jakiś odważny to niech rozkreci watek.tak na marginesie....Zajefajnie było was widzieć i rozprawiać o waszym wyglądzie. pozdrawiam tych co o mnie nie zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Ostatnio go w "dziale porad" widziano podczas podawania przepisu na świąteczne potrawy Nie kumam, dlaczego ma zakaz wstępu do psychologa A i "gęby" bez NS-a to już nie to samo Zajrzałem tu przypadkiem i usiadłem z wrazenia.kuleczka poprawiłaś mi humorek. gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 13.12.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 NS - daj spokój, nie ma co rozpamiętywać. mi też się nieraz dostało na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 NS - daj spokój, nie ma co rozpamiętywać. mi też się nieraz dostało na forum jak zwykle masz racje ale nie wszyscy chcą to zapomniec.Tak juz w tym posr.....zyciu jest.Niemniej jednak dzieki za słowa otuchy. pozdrawiam Cie serdecznie dziekując tym samym za pamieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.12.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2006 Witam. Widzę ,że nikt nie chce już pokazać na forum swojej "gęby".Zbliżają się świeta,ubieramy swoje drzewka ,przystrajamy stoły stroikami itp.Może odswieżyć temacik i pochwalić się np. swoim drzewkiem???.Tak tylko zapytałem sobie.Jeżeli po troszku forumowicze to rodzina,może jakies rodzinne fotki np swiąteczne w ramionach choinki ???.Również tylko zapytałem. Na koniec.Temat fajny i wart dalszego eksploatowania.Kiedyś burza w nim zapanowała ale teraz już jest cicho....jak to po burzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.12.2006 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Ano.....teraz to makowce, pierniki, serniki......... Potem w pasie przybędzie i fotek nie będzie Za to jak już wszyscy schudną po świętach, to może i pokażą co nieco NS, może wkleimy swoje na zachętę (ale to po świetach dopiero ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.12.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Ano.....teraz to makowce, pierniki, serniki......... Potem w pasie przybędzie i fotek nie będzie Za to jak już wszyscy schudną po świętach, to może i pokażą co nieco NS, może wkleimy swoje na zachętę (ale to po świetach dopiero ) Załatwione.Ale jak mi przybedzie tu i tam to beda mieli ubaw.Co mi tam ....zaraz po świetach wklejamy. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Może Mikołaj przyniesie zaproszenie na tygodniowy pobyt w SPA wtedy i odwiedziny u fotografa byłyby możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.12.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Może Mikołaj przyniesie zaproszenie na tygodniowy pobyt w SPA wtedy i odwiedziny u fotografa byłyby możliwe Tola.Za to pewne jak w banku ,że po odnowie biologicznej ktoś sie zmieści na fotce a a bez SPA po obżarstwie światecznym, jesteśmy sami. pozdr.NS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 26.12.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Z okazji zostania domownikiem forum: http://images4.fotosik.pl/263/0e83d4abbb377a55m.jpg http://images12.fotosik.pl/6/642b9f5230618288.jpg canna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.12.2006 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2006 Bravo canna za odwagę Fajna z Ciebie kobitka Bardzo pasuje Ci ten awatarek, bo masz taką delikatną urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.12.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 NS, może wkleimy swoje na zachętę (ale to po świetach dopiero ) Gdzie te fotki??Kurde a może kuleczka mówiła o innych świetach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.01.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 No to teraz nam się watek rozwinie.Choinka i te sprawy.Fajerwerki i inne cudeńka starego i nowego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No to ja go rozwine jak za starych dobrych czasów. wkleje fotki z 2006 i 2007.Oczywiście moje tak dla przypomnienia swojej mordki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts