kuleczka 16.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Masz się czym pochwalić długaśny Chodzi mi oczywiscie o te piękne panie, bo Ciebie to prawie nie widać ps. mój M. i syn też fanami Widzewa są aż ich czasem słuchać nie mogę i ciągle te mecze i tabele na telegazecie Dodane po chwili. Jednak widać Cię długi ździebko wyżej .........co to ja miałam napisać jeszcze no co co ?????? a pstro Ps. nie no .....ten tego......... nie jest źle, rzec by można nawet, że dobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 16.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a to my http://img92.imageshack.us/img92/188/jpgfb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Już zapomniałem jak się zdjęcia wkleja ale się udałao to wam jeszcze dołożę To ja z moją młodszą kobietą http://foto.m.onet.pl/_m/9cadc63a84aed16f78977720f25d9bfe,5,19,0.jpg tu w bombowym nastroju http://foto.m.onet.pl/_m/15d1ebd375003ca6ff18ffe13bd8b22b,5,19,0.jpg a to moja starsza kobieta http://foto.m.onet.pl/_m/cd2ccac3e4fae680361c465e08a3517e,5,19,1.jpg Ładne zdjęcia robie coooooo????? nooooo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 To ja juz mam kandydatke na miss forum!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 fiu fiu.Nic dodać nic ująć.Same pięknosci. A ja w szpitalu w latrynce nie byłem. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 16.01.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 fiu fiu.Nic dodać nic ująć.Same pięknosci. A ja w szpitalu w latrynce nie byłem. pozdrawiam. tylko winny się tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 fiu fiu.Nic dodać nic ująć.Same pięknosci. A ja w szpitalu w latrynce nie byłem. pozdrawiam. tylko winny się tłumaczy Kuleczka a gdzie Twoja fotka?Taka ...no wiesz solo. winny...........kara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poskutkowało, kilka nowych twarzy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poskutkowało, kilka nowych twarzy jest Mowilem ,że sie czaja .Zaraz będa nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 fiu fiu.Nic dodać nic ująć.Same pięknosci. A ja w szpitalu w latrynce nie byłem. pozdrawiam. tylko winny się tłumaczy Kuleczka a gdzie Twoja fotka?Taka ...no wiesz solo. winny...........kara. Wcięło mi album na onecie Jedną wrzuciłam na fotosik i wkleiłam na nowo, a ta solo już nieaktualna, bo znów jestem blondynką Ps. kara będzie długa i bezlitosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 16.01.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jesli Pani na zdjeciu jest zona długiego... to On ja powinien na rekach nosic, platki roz sypac pod stopy i codziennie dla Niej upolowac minimum 1 mamuta !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 16.01.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poskutkowało, kilka nowych twarzy jest Mowilem ,że sie czaja .Zaraz będa nowe. eeeej, ja sie nie czaję od razu pierwszego dnia się ujawniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 fiu fiu.Nic dodać nic ująć.Same pięknosci. A ja w szpitalu w latrynce nie byłem. pozdrawiam. tylko winny się tłumaczy Kuleczka a gdzie Twoja fotka?Taka ...no wiesz solo. winny...........kara. Wcięło mi album na onecie Jedną wrzuciłam na fotosik i wkleiłam na nowo, a ta solo już nieaktualna, bo znów jestem blondynką Ps. kara będzie długa i bezlitosna widziałem kieeedyśś tylko nie jestem pewnyczy o Tobie mowie popraw mnie prosze jesli sie myle? Tak tleniona blondi z maleństwem na pomoście a wkoło piekne kwiaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poskutkowało, kilka nowych twarzy jest Mowilem ,że sie czaja .Zaraz będa nowe. eeeej, ja sie nie czaję od razu pierwszego dnia się ujawniłam i to Wam się chwali, witajcie w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 16.01.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 dopiero zaczynamy z naszym domem, ale plan jest ambitny, wigilię 2008 chcemy robic u siebie eh, żeby cierpliwości starczyło dzięki za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ... widziałem kieeedyśś tylko nie jestem pewnyczy o Tobie mowie popraw mnie prosze jesli sie myle? Tak tleniona blondi z maleństwem na pomoście a wkoło piekne kwiaty. Piękny, artystyczny strzał kulą w płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ... widziałem kieeedyśś tylko nie jestem pewnyczy o Tobie mowie popraw mnie prosze jesli sie myle? Tak tleniona blondi z maleństwem na pomoście a wkoło piekne kwiaty. Piękny, artystyczny strzał kulą w płot Jestem w pracy jak przyjade do domu przeszukam archiwum i znajde tą kuleczke. a może taka przy mikrofonie we spiewie? też kula ....itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jesli Pani na zdjeciu jest zona długiego... to On ja powinien na rekach nosic, platki roz sypac pod stopy i codziennie dla Niej upolowac minimum 1 mamuta !!! ta Pani na zdjęciu jest żoną długiego Potwierdzam to całą powaga swojego nędznego majestatu, byłam na tym ślubie, widziałam, wiem . Zielona - ależ on to robi!!! czasami to mi nawet kawałek szynki od tego mamuta sprezentuje, jak przejeść nie mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jesli Pani na zdjeciu jest zona długiego... to On ja powinien na rekach nosic, platki roz sypac pod stopy i codziennie dla Niej upolowac minimum 1 mamuta !!! ta Pani na zdjęciu jest żoną długiego Potwierdzam to całą powaga swojego nędznego majestatu, byłam na tym ślubie, widziałam, wiem . Zielona - ależ on to robi!!! czasami to mi nawet kawałek szynki od tego mamuta sprezentuje, jak przejeść nie mogą Jak jeszcze powiesz, że za druhnę tam robiłaś, to padnę taką wiesz, jak w hamerykańskim filmie, różowa tafta, różyczka na dekolcie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts