Aggi 16.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jak jeszcze powiesz, że za druhnę tam robiłaś, to padnę taką wiesz, jak w hamerykańskim filmie, różowa tafta, różyczka na dekolcie...... z Ciebie to jest pervert kuleczko jaaa ? za druhnę.. ??? ubrana w obicie z kanapy coooo Tyyyy??? ja tam sobie stałam w tym kosciele i patrzyłam na te dziesiątki lasek zgromadzonych "na widowni" i łkajacych po utracie długiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.01.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 z Ciebie to jest pervert kuleczko jaaa ? za druhnę.. ??? ubrana w obicie z kanapy coooo Tyyyy??? ja tam sobie stałam w tym kosciele i patrzyłam na te dziesiątki lasek zgromadzonych "na widowni" i łkajacych po utracie długiego zaraz tam obicie z kanapy, wystarczyła by gustowna zasłona To nasz długi taki lovelas "kto by pomyślał" Bdw, Aggi, a gdzie Twoja fizis, jeszcze jej na forum nie widziano, jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 zaraz tam obicie z kanapy, wystarczyła by gustowna zasłona To nasz długi taki lovelas "kto by pomyślał" wiesz ma chłopak talent sexappeal czy jakoś tak.. no w każdym razie to skuteczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Bdw, Aggi, a gdzie Twoja fizis, jeszcze jej na forum nie widziano, jak mniemam hyyy hyyy ja bym wolała żebyscie sobie pofantazjowali i ustalili wersję domniemaną, którą się później zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Długi , nonono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jesli Pani na zdjeciu jest zona długiego... to On ja powinien na rekach nosic, platki roz sypac pod stopy i codziennie dla Niej upolowac minimum 1 mamuta !!! a Ty myślisz ,że dlaczego mamuty wyginęły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Długi , nonono Sell daj spokój ty mnie lepiej pożałuj.... pomyśl ile żab trza najpierw pocałować coby księżniczke znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Wszyscy tylko długi i długi i jego cudo(sorki to taka głęboka przenośnia)piekna kobieta ale sa gusta i td. A Zielona i tak ma ładniejsze zdjecie z tego zjazdu. Fajna moda zielona.Gustownie jesteś ubrana.i bardzo zgrabnie wygladasz na jednej z fotek.Są jeszcze inne Panie które godnie reprezentuja to forum.A wtych redakcjach to sie pogubiłem. O tym i innych potem.Pozwolicie chyba na chwile refleksji nad tym zlotem.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Na zjezdzie nie bylam ja tylko moja siostra blizniaczka Ta brzydsza Normalnie zwykle trzymam ja w piwnicy i karmie chlebem i sucha woda.... YYY... wrrroc! suchym chlebem i woda... ale od czasu do czasu - ja nie mam mozliwosci gdzies byc - to wypuszczaam bidule - niech sie pokreci miedzy ludzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.01.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jesli Pani na zdjeciu jest zona długiego... to On ja powinien na rekach nosic, platki roz sypac pod stopy i codziennie dla Niej upolowac minimum 1 mamuta !!! a Ty myślisz ,że dlaczego mamuty wyginęły ???? mnie tam w szkole uczyli - ze dlatego ze epoka lodowcowa nadeszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Długi , nonono Sell daj spokój ty mnie lepiej pożałuj.... pomyśl ile żab trza najpierw pocałować coby księżniczke znaleźć Ile? Jak podasz liczbę, zacznę współczuć konkrety zawsze lepiej przemawiają do wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Długi , nonono Sell daj spokój ty mnie lepiej pożałuj.... pomyśl ile żab trza najpierw pocałować coby księżniczke znaleźć Ile? Jak podasz liczbę, zacznę współczuć konkrety zawsze lepiej przemawiają do wyobraźni Może do 3 razy sztuka ? Albo 5-10-15 ? A może imię jej 40 i 4 ? No bo chyba nie - były nas tysiące ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to może i ja się pokażę http://bastki.atspace.com/czasowe/jo.bmp Ale zabijcie mnie nie wiem czemu forum nie pokazuje tej fotki - jedynie ie Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 17.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Długii niezła niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Długi , nonono Sell daj spokój ty mnie lepiej pożałuj.... pomyśl ile żab trza najpierw pocałować coby księżniczke znaleźć Ile? Jak podasz liczbę, zacznę współczuć konkrety zawsze lepiej przemawiają do wyobraźni Może do 3 razy sztuka ? Albo 5-10-15 ? A może imię jej 40 i 4 ? No bo chyba nie - były nas tysiące ? długi się obrazi, że go nie doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No to może i ja się pokażę http://bastki.atspace.com/czasowe/jo.bmp Ale zabijcie mnie nie wiem czemu forum nie pokazuje tej fotki - jedynie ie Sebo8877 Tam nic nie widać ale co nieco można na Twojej stronce looknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 seboooo - narychtuj no to, bo nic nie ma, a tak chciałam Cię obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 seboooo - narychtuj no to, bo nic nie ma, a tak chciałam Cię obejrzeć au naturel? Podoba mi sie pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Dziewuchy, no co Wy Wystarczy na www pod sebowym postem kilnąć i kierować się w stronę działu "relaks" Ja już dawno obcykałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Długi , nonono Sell daj spokój ty mnie lepiej pożałuj.... pomyśl ile żab trza najpierw pocałować coby księżniczke znaleźć Ile? Jak podasz liczbę, zacznę współczuć konkrety zawsze lepiej przemawiają do wyobraźni nie ma takich tortur (a i żonka czasami tutaj zagląda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts