Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ale może jest cos takiego jak "puchlina wodna" , tylko nie wiem, czy to sie na mózgu nie robi Kwashiorkor , zaniki tkanek maskuja wtedy obrzeki powstale na skutek spadku cisnienia onkotycznego w naczyniach i ucieczki z nich wody. Szczegolnie widoczny jest obrzek brzucha. Kazdy chyba widzial na zdjeciu glodujace dzieci w Afryce , z otyloscia ciezko to pomylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kto, niby miałby sie zaliczać do tego towarzystwa wzajemnej adoracji ? Uderz w stol a nozyce sie odezwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Laski naprawiłech jak chciałyście http://bastki.atspace.com/czasowe/jo/widoki.html Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kto, niby miałby sie zaliczać do tego towarzystwa wzajemnej adoracji ? Uderz w stol a nozyce sie odezwa. ...a tak konkretnie to kto ? ...idz na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kto, niby miałby sie zaliczać do tego towarzystwa wzajemnej adoracji ? Uderz w stol a nozyce sie odezwa. ...a tak konkretnie to kto ? ...idz na całość Selimm , zadlo Ci sie dawno stepilo. Pozostawie twoje pytanie bez odpowiedzi. Mam nadzieje , ze nie bedzie Cie to meczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chciałem zaznaczyc ,że tu sie wkleja gąby i mówi sie o nich bardzo krótko. A tak fajnie sie zaczeło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Kto, niby miałby sie zaliczać do tego towarzystwa wzajemnej adoracji ? Uderz w stol a nozyce sie odezwa. ...a tak konkretnie to kto ? ...idz na całość Selimm , zadlo Ci sie dawno stepilo. Pozostawie twoje pytanie bez odpowiedzi. Mam nadzieje , ze nie bedzie Cie to meczyc. Tak, tez myslałem ze napiszesz ... jak juz jestes "blisko" to odpuszczasz co do zadła ,to zalezy dla kogo czasami juz po prostu nie-wypada ...no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.01.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 NS - a może by tak postulować aby w tym wątku wypowiadały sie osoby ujawnione z GĘBY .... .. wstydzącym sie wlasnej -mówimy stanowcze NIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 NS - a może by tak postulować aby w tym wątku wypowiadały sie osoby ujawnione z GĘBY .... .. wstydzącym sie wlasnej -mówimy stanowcze NIE !!! Sporo tu takich. Ale nie wydaje mi sie abys mogla zmienic regulamin forum i nakazac forumowiczom gdzie sie moga wypowiadac i w jaki sposob. No chyba , ze utworzysz wlasne forum. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Tak, tez myslałem ze napiszesz ... jak juz jestes "blisko" to odpuszczasz co do zadła ,to zalezy dla kogo czasami juz po prostu nie-wypada ...no! Nic nie odpuszczam , staram sie tylko klikac z inteligentnymi ludzmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 17.01.2007 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Niektóre tortury słodkie być mogą Spróbować nie zawadzi ...zawsze to jakieś nowe doświadczenie Dokopałem się do Twojego zdjęcia ...nooooooooooooooo... i nie kłamałaś ... wyglądają na D może masz jakieś zdjęcie z bliska ....skoro ztej herbaty nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żonka Artka 17.01.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Chcecie "gęby" ... ... oto ona (w wydaniu budowlanym oczywiście) WITAM WSZYSTKICH!!! http://images4.fotosik.pl/291/5c3983a3514416d2.jpg I POZDRAWIAM SERDECZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS - a może by tak postulować aby w tym wątku wypowiadały sie osoby ujawnione z GĘBY .... .. wstydzącym sie wlasnej -mówimy stanowcze NIE !!! Dobra uwaga ale niestety nie wszyscy to potrafia uszanować.Żonka Artkadała dobry przykład i nawet nic nie skomentowała. ZGADZAM SIĘ ,ŻE KOMENTUJEMY DOPIERO PO WKLEJENIU FOTKI Ale ,że żyjemy w wolnym kraju nikt sie chiba nie zgodzi (z małymi wyjatkami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Niektóre tortury słodkie być mogą Spróbować nie zawadzi ...zawsze to jakieś nowe doświadczenie Dokopałem się do Twojego zdjęcia ...nooooooooooooooo... i nie kłamałaś ... wyglądają na D może masz jakieś zdjęcie z bliska ....skoro ztej herbaty nici Ludziska Co to za komentarz Uwazaj, bo Cie peleton pogoni, albo zaliczy do grupy wzajemnej adoracji (nie wiadomo co gorsze) Kto powiedział, że z herbaty nici http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Cup_of_Earl_Gray.jpg/250px-Cup_of_Earl_Gray.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Laski naprawiłech jak chciałyście http://bastki.atspace.com/czasowe/jo/widoki.html Sebo8877 A kto to w takim razie na Twej stronie w dziale "rozrywka" Coś mi tu kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 18.01.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no właśnie Sebo - kto to jest ten tam versus ten tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no właśnie Sebo - kto to jest ten tam versus ten tu? ....tak, to jego gęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no właśnie Sebo - kto to jest ten tam versus ten tu? ....tak, to jego gęba Tam, czy tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.01.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nic nie odpuszczam , staram sie tylko klikac z inteligentnymi ludzmi. To masz problem ! bo większosc tych inteligentnych którą tu znam to Cie nie-lubi aczkolwiek ze wszystkimi nie gadałem na ten temat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS - a może by tak postulować aby w tym wątku wypowiadały sie osoby ujawnione z GĘBY .... .. wstydzącym sie wlasnej -mówimy stanowcze NIE !!! Dobra uwaga ale niestety nie wszyscy to potrafia uszanować.Żonka Artkadała dobry przykład i nawet nic nie skomentowała. ZGADZAM SIĘ ,ŻE KOMENTUJEMY DOPIERO PO WKLEJENIU FOTKI Ale ,że żyjemy w wolnym kraju nikt sie chiba nie zgodzi (z małymi wyjatkami). i pozbawionym poczucia humoru ....też mówimy NIE PS ..... i nie chodzi tu o Ciebie NS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts