Ew-ka 18.01.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 To masz problem ! bo większosc tych inteligentnych którą tu znam to Cie nie-lubi aczkolwiek ze wszystkimi nie gadałem na ten temat ... to prawda ....nie z wszystkimi ....hmm.... gadałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.01.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Chcecie "gęby" ... ... oto ona (w wydaniu budowlanym oczywiście) WITAM WSZYSTKICH!!! http://images4.fotosik.pl/291/5c3983a3514416d2.jpg I POZDRAWIAM SERDECZNIE Witamy serdecznie i prosimy jakieś zdjęcie budowlane ale.....latem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.01.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Uwazaj, bo Cie peleton pogoni, albo zaliczy do grupy wzajemnej adoracji (nie wiadomo co gorsze) peleton to mnie może . .... ......... kiszeniok zapleśniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS - a może by tak postulować aby w tym wątku wypowiadały sie osoby ujawnione z GĘBY .... .. wstydzącym sie wlasnej -mówimy stanowcze NIE !!! Sporo tu takich. Ale nie wydaje mi sie abys mogla zmienic regulamin forum i nakazac forumowiczom gdzie sie moga wypowiadac i w jaki sposob. No chyba , ze utworzysz wlasne forum. Powodzenia chyba gembe masz taką i jak charakter i dlatego się wstydzisz pokazać..... ale to może i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 18.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nic nie odpuszczam , staram sie tylko klikac z inteligentnymi ludzmi. To masz problem ! bo większosc tych inteligentnych którą tu znam to Cie nie-lubi aczkolwiek ze wszystkimi nie gadałem na ten temat ... O rany!!! Ale mnie zaskoczyles!!! Dlugiego chyba jednak nie miales na mysli , to co napisal ciezko skojarzyc z inteligencja. W realu w zabki by dostal bez wyjasnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Reasumując to: Od porąbanych jegomości trzymaj się w pewnej odległości a tak wogle - nie rób wrzasku, ananasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 18.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nic nie odpuszczam , staram sie tylko klikac z inteligentnymi ludzmi. To masz problem ! bo większosc tych inteligentnych którą tu znam to Cie nie-lubi aczkolwiek ze wszystkimi nie gadałem na ten temat ... O rany!!! Ale mnie zaskoczyles!!! Dlugiego chyba jednak nie miales na mysli , to co napisal ciezko skojarzyc z inteligencja. W realu w zabki by dostal bez wyjasnienia. ale się wystraszyłem :o będzie spotkanie muratorka.... to będziesz miał okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany!!! Ale mnie zaskoczyles!!! Dlugiego chyba jednak nie miales na mysli , to co napisal ciezko skojarzyc z inteligencja. W realu w zabki by dostal bez wyjasnienia. Nie ma to jak zabłysnąć intelektem, oświeconym umysłem sie wykazać Oj peleton, może ciebie IQ goni i dogonić nijak nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kiedy spotkanie....jakie spotkanie....ja nic nie wiem ....acha, zapomniałam że już to kiedyś napisałam....de ja vu jakieś czy cuś ....a tak w ogóle to kiedy się zapowieda jakies fajne spotkanko?chętnie sie pojawię No a Sebuś kręci jak zwykle.....tu wkleja jakiegoś przystojniaka a w albumie jest cołkiem inszy facet ....to który to nasz prawdziwy Sebuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No a Sebuś kręci jak zwykle.....tu wkleja jakiegoś przystojniaka a w albumie jest cołkiem inszy facet ....to który to nasz prawdziwy Sebuś? Nic nie kręci , ten przystojniak to nasz Sebuś we własnej osobie W albumie też był ale nie przy kompie ale w trakcie pracy na budowie. Z majstrem miał zdjęcie . Tylko lekko przyprószony jakimś pyłkiem był więc mogłaś go nie rozpoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nic nie odpuszczam , staram sie tylko klikac z inteligentnymi ludzmi. To masz problem ! bo większosc tych inteligentnych którą tu znam to Cie nie-lubi aczkolwiek ze wszystkimi nie gadałem na ten temat ... O rany!!! Ale mnie zaskoczyles!!! Dlugiego chyba jednak nie miales na mysli , to co napisal ciezko skojarzyc z inteligencja. W realu w zabki by dostal bez wyjasnienia. ale się wystraszyłem :o będzie spotkanie muratorka.... to będziesz miał okazję Bardzo przepraszam ,że sie wtracam ale taki pospolicie prosty obywatel tego kraju jakie musi spełnic warunki ,żeby byc obecnym na tym spotkaniu?Mam tez jednego na oku to może dwie pieczenie w jednym.....itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.01.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kiedy spotkanie....jakie spotkanie....ja nic nie wiem ....acha, zapomniałam że już to kiedyś napisałam....de ja vu jakieś czy cuś ....a tak w ogóle to kiedy się zapowieda jakies fajne spotkanko?chętnie sie pojawię No a Sebuś kręci jak zwykle.....tu wkleja jakiegoś przystojniaka a w albumie jest cołkiem inszy facet ....to który to nasz prawdziwy Sebuś? Cha - te przy komputerach to moje kumple - śląskie kumple - a to zdjęcie o którym pisze maxi niby z majstami - to moj teść i moż kuzynki mojejżóny - moje pomocniki - tak więc ja to ja (przyznałem się bez bicia:)) i przy sufitach racje trochu żem jest opruszony Acha a do przystojnego - to mi ponoć sporo brakuje Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.01.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Nie dość, że narcyz, to do tego kokiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 kiedy spotkanie....jakie spotkanie....ja nic nie wiem ....acha, zapomniałam że już to kiedyś napisałam....de ja vu jakieś czy cuś ....a tak w ogóle to kiedy się zapowieda jakies fajne spotkanko?chętnie sie pojawię No a Sebuś kręci jak zwykle.....tu wkleja jakiegoś przystojniaka a w albumie jest cołkiem inszy facet ....to który to nasz prawdziwy Sebuś? Cha - te przy komputerach to moje kumple - śląskie kumple - a to zdjęcie o którym pisze maxi niby z majstami - to moj teść i moż kuzynki mojejżóny - moje pomocniki - tak więc ja to ja (przyznałem się bez bicia:)) i przy sufitach racje trochu żem jest opruszony Acha a do przystojnego - to mi ponoć sporo brakuje Sebo8877 Ja tam widziałem tylko jakiegos faceta z hiszpńska broda i w brylkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS...tobie sie nie musi podobać ...ty facet jezdeś...tobie baby się mają podobać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS...tobie sie nie musi podobać ...ty facet jezdeś...tobie baby się mają podobać . porozmawiamy w latrynce.............a baby mi się podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Pacjenci oddzialu - no co Wy .. trzymajmy jakis poziom..,chociaz byle jaki . ale poziom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 http://images14.fotosik.pl/42/ea0557ddff1ddc9bm.jpg wkleje swoje dla przypomnienia tutaj w "gębach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... widziałem kieeedyśś tylko nie jestem pewnyczy o Tobie mowie popraw mnie prosze jesli sie myle? Tak tleniona blondi z maleństwem na pomoście a wkoło piekne kwiaty. Piękny, artystyczny strzał kulą w płot mam Twoja fotke Kuleczka. Fajna .......z Ciebie.Nawet mi się podobasz.Jak powiedziałem tak zielonej to powiedziała ,że to nie ona tylko bliźniaczka.Ty też tak powiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS...bez obrazy, wyglądasz na tym zdjęciu jak ....hm....jak się nazywają te chopoki co egzekwują długi? żartuję oczywiście....to dodaję na wypadek cobyś się nie obraził ja też chcę zobaczyć zdjęcie kuleczki.....może ktoś powiedzieć gdzie znaleźć albo tu wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts