Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Preev odważnym ruchem się wyświetlił i w sumie to fajna inicjatywa, żeby gęba była prawdziwa zamiast tych wszystkich miśków i laleczek.

Kto się jeszcze zapisze do klubu?

Oczywiście od początku zapisani są:

slaw

rydzu

godzilla

i jeszcze parę innych osób, których nie mam czasu teraz znaleźć... ale napewno się zgłoszą

sorry.... godzilla korzysta z cudzego wizerunku... az taki przystojny to nie jestem :(

AgnesK - ja nie kobieta :) co wiecznie ma 18 lat i ciut ciut :)

Wieku swego nie kryje (28.11.2004 juz 46 koncze :( kurcze - to jakby z gorki :( )

Z winem to jest tak, ze im dluzej lezakuje ;) tym lepsze (fakt) a ja na lezaku nie mialem okazji zbyt dlugo.... ;)

Mieczu - fakt - pomysl dobry i jak widze podchwycil :) Ale jakos faktycznie zmieniles sie z lekka ;) :)

jareko, ja się zmieniłem? może teraz na budowie bardziej zapuszczony bywam, to zdjęcie jeszcze z beztroskich przedbudowlanych czasów (rok temu)

A pozatym, nigdy bym nie powiedział że masz 46 na karku! Bo ty strasznie młody duchem jesteś, ale to na zdjęciu nie widać. Albo broda cię odmładza, sam nie wiem...

No fakt Mieczu - na tej fotce taki zamyslony i o obliczu spokojnym i wygladzonym - teraz budowe widac na tobie ;) ale spoko- jak zamieszkasz.........

Nie dokoncze, gdyz jak ja zamieszkalem to po siedmiu latach sie rozszedlem ;) a Tobie rysy sie wygladza :) (ale tak miedzy nami ;) ten maly osobnik z napoleonka na glowie byl ladniejszy :) )

Wybaczcie - dzis mam z lekka wisielczy humor

Jejku jak milo slyszec, ze na mlodzika ;) wygladam :) Niestety...... rano wstajac czuje, ze zyje ;)

Tu strzyka ;) tam lamie ;) och ;) starosc nie radosc ;)

Dobra - dosc tej kokieterii :)

Powroce tu jutro (mam nadzieje)

Dobrej nocy wszystkim zycze :) papapapaa i buziaczki ;)