długi 26.01.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No to i ja się przywitam http://images11.fotosik.pl/31/f73d23744d122b90.jpg Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Nie!!!! na ja nie moge.Gdzie to sie u nas na forumie takie chowaja? ale "takie"(mam na imie Kasia ) sie nigdzie nie chowają, jak widzisz jestem Tu od stycznia 2005. Pozdrawiam, KasiaR Pogłaskał bym ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 26.01.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No to i ja się przywitam http://images11.fotosik.pl/31/f73d23744d122b90.jpg Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Nie!!!! na ja nie moge.Gdzie to sie u nas na forumie takie chowaja? ale "takie"(mam na imie Kasia ) sie nigdzie nie chowają, jak widzisz jestem Tu od stycznia 2005. Pozdrawiam, KasiaR Przepraszam.Tym bardziej nie rozumie jak mogłem Cię przeoczyć.Jesteś z tej grupy co mi nie dokuczała. bez urazy masz....zajefajnego kota i te jego oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No to i ja się przywitam Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Nie!!!! na ja nie moge.Gdzie to sie u nas na forumie takie chowaja? ale "takie"(mam na imie Kasia ) sie nigdzie nie chowają, jak widzisz jestem Tu od stycznia 2005. Pozdrawiam, KasiaR Przepraszam.Tym bardziej nie rozumie jak mogłem Cię przeoczyć.Jesteś z tej grupy co mi nie dokuczała. bez urazy masz....zajefajnego kota i te jego oczy też mi sie podoba, a prawdziwy kolor oczu widać tutaj http://images3.fotosik.pl/225/4bb310c5b665ed00med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 do kasiaR Powiem.... ,że też ma ładne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 do kasiaR Powiem.... ,że też ma ładne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Kotek jest agresywny (wobec obcych), poskromić go potrafi tylko mój mąż Kotek wie dla kogo ma być miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Kotek jest agresywny (wobec obcych), poskromić go potrafi tylko mój mąż Kotek wie dla kogo ma być miły tere fere... mam w domu golgena i ona mi zawsze mowi ,że mam podejście do zwierząt i nietylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 26.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Kotek jest agresywny (wobec obcych), poskromić go potrafi tylko mój mąż Kotek wie dla kogo ma być miły tere fere... mam w domu golgena i ona mi zawsze mowi ,że mam podejście do zwierząt i nietylko. hmmm, zaryzykowałabym stwierdzenie, że znasz kootka Kasi wiec co potrzafisz w domu, tu może nei działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Kotek jest agresywny (wobec obcych), poskromić go potrafi tylko mój mąż Kotek wie dla kogo ma być miły tere fere... mam w domu golgena i ona mi zawsze mowi ,że mam podejście do zwierząt i nietylko. hmmm, zaryzykowałabym stwierdzenie, że znasz kootka Kasi wiec co potrzafisz w domu, tu może nei działać O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 26.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Pogłaskał bym ........... hmmm, kotka, ma sie rozumieć? Kotek jest agresywny (wobec obcych), poskromić go potrafi tylko mój mąż Kotek wie dla kogo ma być miły tere fere... mam w domu golgena i ona mi zawsze mowi ,że mam podejście do zwierząt i nietylko. hmmm, zaryzykowałabym stwierdzenie, że znasz kootka Kasi wiec co potrzafisz w domu, tu może nei działać O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To tylko stwierdzenie.Powiedzialem ,że mój golden a nie ,że kot kasi. Na przyszłość proszę dokładniej interpretować wypowiedź.... droga Beatka i Paweł. Co do KasiR to Kasiar ma racje i nie chciałem ,żeby KasiaR tak to odebrala i jeszcze sie "napusyła"O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa .Nie znam KasiR ani jej kota. Chciałem być tylko miły do KasiR bo swoim widokiem(i kota) mnie troszku zaskoczyła.(oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie chcąc sie narzucać KasiR i kotkowi,serdeczne Bog zapłać za miłą rozmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To tylko stwierdzenie.Powiedzialem ,że mój golden a nie ,że kot kasi. Na przyszłość proszę dokładniej interpretować wypowiedź.... droga Beatka i Paweł. Co do KasiR to Kasiar ma racje i nie chciałem ,żeby KasiaR tak to odebrala i jeszcze sie "napusyła"O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa .Nie znam KasiR ani jej kota. Chciałem być tylko miły do KasiR bo swoim widokiem(i kota) mnie troszku zaskoczyła.(oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie chcąc sie narzucać KasiR i kotkowi,serdeczne Bog zapłać za miłą rozmowe. NS aleś Ty delikatny , no, co Ty tak od razu się obrażasz. Ja tylko odpisałam na posta Beatka i Paweł, który insynuował o jakiejś znajomości Ciebie i mojego Kota Dziękuję za komplementy i miła rozmowę . Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 26.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To tylko stwierdzenie.Powiedzialem ,że mój golden a nie ,że kot kasi. Na przyszłość proszę dokładniej interpretować wypowiedź.... droga Beatka i Paweł. Co do KasiR to Kasiar ma racje i nie chciałem ,żeby KasiaR tak to odebrala i jeszcze sie "napusyła"O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa .Nie znam KasiR ani jej kota. Chciałem być tylko miły do KasiR bo swoim widokiem(i kota) mnie troszku zaskoczyła.(oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie chcąc sie narzucać KasiR i kotkowi,serdeczne Bog zapłać za miłą rozmowe. NS aleś Ty delikatny , no, co Ty tak od razu się obrażasz. Ja tylko odpisałam na posta Beatka i Paweł, który insynuował o jakiejś znajomości Ciebie i mojego Kota Dziękuję za komplementy i miła rozmowę . Pozdrawiam serdecznie , KasiaR czytam, czytam i coraz bardziej zdziwioną minkę robię..... a diabeł tkwi w szczegule, mianowicie, tam powinno być "hmmm, zaryzykowałabym stwierdzenie, że NIE znasz kootka Kasi wiec co potrzafisz w domu, tu może nie dziłać" a tu takie kFiatki wyszły...... jasne, że żart jak najbardziej, i żadnych insynuacji, eeej, przeoczenie no..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 To tylko stwierdzenie.Powiedzialem ,że mój golden a nie ,że kot kasi. Na przyszłość proszę dokładniej interpretować wypowiedź.... droga Beatka i Paweł. Co do KasiR to Kasiar ma racje i nie chciałem ,żeby KasiaR tak to odebrala i jeszcze sie "napusyła"O nie, Kotka KasiR to NS nie zna, chyba ,że innej Kasi, takiej na którą jego "podejście do zwierząt i nietylko " działa .Nie znam KasiR ani jej kota. Chciałem być tylko miły do KasiR bo swoim widokiem(i kota) mnie troszku zaskoczyła.(oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Nie chcąc sie narzucać KasiR i kotkowi,serdeczne Bog zapłać za miłą rozmowe. NS aleś Ty delikatny , no, co Ty tak od razu się obrażasz. Ja tylko odpisałam na posta Beatka i Paweł, który insynuował o jakiejś znajomości Ciebie i mojego Kota Dziękuję za komplementy i miła rozmowę . Pozdrawiam serdecznie , KasiaR czytam, czytam i coraz bardziej zdziwioną minkę robię..... a diabeł tkwi w szczegule, mianowicie, tam powinno być "hmmm, zaryzykowałabym stwierdzenie, że NIE znasz kootka Kasi wiec co potrzafisz w domu, tu może nie dziłać" a tu takie kFiatki wyszły...... jasne, że żart jak najbardziej, i żadnych insynuacji, eeej, przeoczenie no..... no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 moje mileńkie ja z tych co mu można na jęzora nadepnąc.I się nie obrazam .To tak mogło wygladac ale jest ok.... piekne Beatka i kasiaR trzymajcie sie cieplutko ze swoimi kocurkami i nietylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 26.01.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Kasiu ale fajnie, ze się pokazałaś !! I teraz całkiem mi inaczej bo zawsze sobie Ciebie kojarzyłam (jakoś dziwnie - nie wiem czemu) z inną Kasią R., którą znam A teraz przynajmniej wiem, jak wygląda ta KasiaR co ma zdolności do różnych ściennych malunków i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 26.01.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 A ja już Kasię widziałam w dzienniku budowy Kasia piękna jest, to każdy widzi ale jakiego ma przystojnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 26.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 A ja już Kasię widziałam w dzienniku budowy Kasia piękna jest, to każdy widzi ale jakiego ma przystojnego męża łiii tam w dzienniku kuleczko widziałaś?? a ja na żywo :) cudna dziewczyna mąż też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witam wszystkich forumowiczów Walczę właśnie nad wklejeniem zdjęcia (znaczy się gęby ) Narazie dupa..........ale walczę dalej.........no żesz w mordę...........predzej chyba osiwieje......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts