daggulka 26.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 powodzenia, powodzenia....ja też się kiedyś męczyłam ...tera to już taśmowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Dalej twardo próbuję... trochę techniki i czlowiek się gubi http://images11.fotosik.pl/32/3ab145878729c907.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 powodzenia, powodzenia....ja też się kiedyś męczyłam ...tera to już taśmowo Udało się! Sorki za takie nieciekawe , ale poszło pierwsze z brzegu Testowe znaczy się Jak nie zapomnę to wlepię inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 A macie! (już nie w towarzystwie, bo nie wypada ) Zabieram fotę , już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 A macie! Z ostatniej imprezy, a więc w towarzystwie http://images4.fotosik.pl/304/afe2877f25941663med.jpg Eeee nie masz kota ale ten młody taki siakiś przystojny jak ja . Myślałem,że Ty w tym emblemacie to ty,,,a tu prosze dominikams na imprezie.Podobna jesteś do jednej z forumowiczek.(moge sie mylić). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Noż , stukpuk....ale masz fajnego sierściucha no, dawać...dawać więcej...od razu lepiej się gada jak się wie z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Noż , stukpuk....ale masz fajnego sierściucha no, dawać...dawać więcej...od razu lepiej się gada jak się wie z kim daggulka Twoje już się zestarzało zapodaj nowe. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Noż , stukpuk....ale masz fajnego sierściucha no, dawać...dawać więcej...od razu lepiej się gada jak się wie z kim To sierściuch kolegi (taki mi się marzy) Osobiście mam innego, ale też jest super!!!!!! Zaraz zapodam zdjęcie aktualne zdjęcie obydwóch sierściuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ns....nie rozumiem po co ci nowe zdjęcie....ja się w ogóle nie starzeję ....więc moje zdjęcia zawsze są aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Koty sa extra - jest na zwierzetach watek "pokazcie geby swoich zwierzakow!" tam tez wklej syjam bj arystokratyczny... ale ja chyba wole mimo wszystko dachowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 27.01.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 poniżej ja, czyli inwestorka i silne ramię inwestora http://ufoto.foto.onet.pl/albumy/51188/20082/previews/365580_ja.jpg już długo chciałam się przedstawić... dzisiaj witam wszystich oficjalnie, bo oficjalna zgoda na budowę też już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.01.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ha! i niech ktos powie ze muratorowe- forumowe dziewczyny nie sa najpiekniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Pewnie, że najładniejsze I inteligentne (w sprawach budowlanych ) Panowie do dzieła!Nie pozostawajmy w tyle. Dawajcie swoje "gęby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.01.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ha! i niech ktos powie ze muratorowe- forumowe dziewczyny nie sa najpiekniejsze Są najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 27.01.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 poniżej ja, czyli inwestorka i silne ramię inwestora http://ufoto.foto.onet.pl/albumy/51188/20082/previews/365580_ja.jpg już długo chciałam się przedstawić... dzisiaj witam wszystich oficjalnie, bo oficjalna zgoda na budowę też już jest teraz to już nie wiem co powiedzieć............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Eeee nie masz kota ale ten młody taki siakiś przystojny jak ja . Myślałem,że Ty w tym emblemacie to ty,,,a tu prosze dominikams na imprezie.Podobna jesteś do jednej z forumowiczek.(moge sie mylić). ns, podoba ci się mój kolega? Z Hameryki jest w emblemacie to nie ja, zaskoczyło cię to? (ale kolor włosów się zgadza ) Kurcze, ciągle mi mówią, że do kogoś jestem podobna.... A do której z forumowiczek, jeśli można? A kotów za bardzo nie lubię, za to uwielbiam psy Ty chyba też, jak się zdążyłam zorientować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Eeee nie masz kota ale ten młody taki siakiś przystojny jak ja . Myślałem,że Ty w tym emblemacie to ty,,,a tu prosze dominikams na imprezie.Podobna jesteś do jednej z forumowiczek.(moge sie mylić). ns, podoba ci się mój kolega? Z Hameryki jest w emblemacie to nie ja, zaskoczyło cię to? (ale kolor włosów się zgadza ) Kurcze, ciągle mi mówią, że do kogoś jestem podobna.... A do której z forumowiczek, jeśli można? A kotów za bardzo nie lubię, za to uwielbiam psy Ty chyba też, jak się zdążyłam zorientować? ad1.tak w znaczeniu jezeli jest podobny do mnie. ad2.Zaskoczyło ale na fotce jesteś ten tego ...si(ale już fotki nie ma dlaczego!!) ad3.powiedziałem ,że mogę sie mylić. ad4.ciesze sie ze lubisz pieseczki.(ja kocham swoją suczke). http://images14.fotosik.pl/71/5d0a0e889c8c484am.jpg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ad2.Zaskoczyło ale na fotce jesteś ten tego ...si(ale już fotki nie ma dlaczego!!) co to znaczy "...si"? Nie łapię Fota jest, na miejscu (może coś fotosik nawala ) ad3.powiedziałem ,że mogę sie mylić. Aha - już się zaczynasz wykręcać... ad4.ciesze sie ze lubisz pieseczki.(ja kocham swoją suczke). A widziałam ją już i podziwiałam - piękna naprawdę! pozdrawiam I ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.01.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ad2.Zaskoczyło ale na fotce jesteś ten tego ...si(ale już fotki nie ma dlaczego!!) co to znaczy "...si"? Nie łapię Fota jest, na miejscu (może coś fotosik nawala ) ad3.powiedziałem ,że mogę sie mylić. Aha - już się zaczynasz wykręcać... ad4.ciesze sie ze lubisz pieseczki.(ja kocham swoją suczke). A widziałam ją już i podziwiałam - piękna naprawdę! pozdrawiam I ja też! fotke z impry gdzies wywaliłaś a wygladałaś na nie sexsi(ja jej nie widze w "gębach").Nie wykrecam i jak znajde ta"Eulaliję" podobną do Ciebie (na wszelki wypadek powiedzialem ,że się moge mylić)dowiesz sie pierwsza na privie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts