Beatka i Paweł 28.01.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 ad2.Zaskoczyło ale na fotce jesteś ten tego ...si(ale już fotki nie ma dlaczego!!) co to znaczy "...si"? Nie łapię Fota jest, na miejscu (może coś fotosik nawala ) ad3.powiedziałem ,że mogę sie mylić. Aha - już się zaczynasz wykręcać... ad4.ciesze sie ze lubisz pieseczki.(ja kocham swoją suczke). A widziałam ją już i podziwiałam - piękna naprawdę! pozdrawiam I ja też! fotke z impry gdzies wywaliłaś a wygladałaś na nie sexsi(ja jej nie widze w "gębach").Nie wykrecam i jak znajde ta"Eulaliję" podobną do Ciebie (na wszelki wypadek powiedzialem ,że się moge mylić)dowiesz sie pierwsza na privie. pozdro eeeee, ale tu milutko.... tylko mój mąż coś na razie nie zawitał na "muratora" mimo, że go zachęcałam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nie wiem co się dzieje z moją "gębą" Ja widzę fotę, ale wczoraj rzeczywiście mi się nie otworzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.01.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nie wiem co się dzieje z moją "gębą" Ja widzę fotę, ale wczoraj rzeczywiście mi się nie otworzyła. Już wróciłaś I kolega z Hameryki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nie wiem co się dzieje z moją "gębą" Ja widzę fotę, ale wczoraj rzeczywiście mi się nie otworzyła. Już wróciłaś I kolega z Hameryki też Widać byliśmy chwilowo w Hameryce NS - w ogóle to dzięki za komplement! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nie wychodzi mi to...ostatnia próba... http://img152.imageshack.us/img152/1945/wkabinie1ci.jpg no, no , nawet w moim typie I w moim, jak najbardziej, mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.01.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Nie wiem co się dzieje z moją "gębą" Ja widzę fotę, ale wczoraj rzeczywiście mi się nie otworzyła. Już wróciłaś I kolega z Hameryki też Widać byliśmy chwilowo w Hameryce NS - w ogóle to dzięki za komplement! lubie Cie i tyle a jak kogoś lubie to "komlementalny" jestem acha i bez kadzenia....ładne masz te krucze włosy....ten tego fiu fiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.01.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 dzięki! A gwoli sprostowania - włosy mam nie tak całkiem krucze, raczej bardziej brązowe - czyli szatynka jestem (ale wiadomo, na zdjęciach trochę inaczej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 dzięki! A gwoli sprostowania - włosy mam nie tak całkiem krucze, raczej bardziej brązowe - czyli szatynka jestem (ale wiadomo, na zdjęciach trochę inaczej). "szatanki "też lubie bo przynajmniej są konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 29.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.01.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! no cóż, zazdrość ludzka rzecz Będzie gorąca noc P.S pozdrowienia dla żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Pozdrowienia dla żony, w końcu mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Pozdrowienia dla żony, w końcu mamy podobny gust a mnie się podoba żona.....plamiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Pozdrowienia dla żony, w końcu mamy podobny gust a mnie się podoba żona.....plamiaka to ja też się podepnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 29.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! no cóż, zazdrość ludzka rzecz Będzie gorąca noc P.S pozdrowienia dla żony pozdrowienia dla żony i miłej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.01.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Trzeba było nie wklejać Spałbyś spokojnie (i żona też - pozdrawiam!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 29.01.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Trzeba było nie wklejać nie wklejac, nie wklejac..... fajnie popatrzec na przystojnego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Trzeba było nie wklejać nie wklejac, nie wklejac..... fajnie popatrzec na przystojnego faceta No właśnie Przystajniacy, ujawniać się , ujawniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 29.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Pozdrowienia dla żony, w końcu mamy podobny gust a mnie się podoba żona.....plamiaka żebyś nie żałował http://images14.fotosik.pl/79/2eab0e67d42384d2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ludzie!... Drogie Panie! Dzięki za komentarze do zdjęcia... Już mam wieczór z głowy...Pozdrowienia od mojej żony! Pozdrowienia dla żony, w końcu mamy podobny gust a mnie się podoba żona.....plamiaka żebyś nie żałował http://images14.fotosik.pl/79/2eab0e67d42384d2.jpg no i ....dalej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 I super.Fajnie ,fajnie wygladacie na tej fotce. Zaczynam wam zazdroscic tych zdjęć grupowo -małżeńskich. Chyba wkleje sie z Gosią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts