stukpuk 30.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 I teraz pewnie czeka na głuchy telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 jabko ma racje troche sie zagalopowałem .moze faktycznie ktoś sobie by nie życzył tego obrotu sprawy. pozdrawiam tych co wkleili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kuleczko, fajne masz.... kuleczki! Z ust kobiety, to prawdziwy komplement [ No pewnie że komplement! Daggulka - co ty nam wciskasz kit że ty do awatarka podobna A świnka cudna, też kiedyś miałam taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kuleczko, fajne masz.... kuleczki! Z ust kobiety, to prawdziwy komplement [ No pewnie że komplement! Daggulka - co ty nam wciskasz kit że ty do awatarka podobna A świnka cudna, też kiedyś miałam taką z charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Daggulka - co ty nam wciskasz kit że ty do awatarka podobna z charakteru A nie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Z charakteru to nawet gorsza jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.01.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Daggulka - co ty nam wciskasz kit że ty do awatarka podobna z charakteru A nie wygląda.... intuicja ... instynkt...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 ns bez włosów to Ty dopiero jesteś FACET serio, very very ............ daggulka wiesz, wyglądasz jak taka intelektualistka......... wklej Ty jakieś zdjęcie z imprezy, a nie z biura (patrz dominikams) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 no bo ja jezdem ...tego....intelektualistka....no żesz ...na takie trudne słowa mnie tu narażają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.01.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Cześć damskie foty piękne są... ns, Ty zawsze po pół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.01.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 , ns, Ty zawsze po pół? na jednym jest w przykucu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 NS - super to zdjęcie z Gosią! Niezła babka Co do włosów, to zgadzam się z Kuleczką. Zresztą pamiętam, że wcześniej widziałam twoje zdjęcie i powiem tylko tyle, ze nie bałabym się z tobą po nocy chodzić (nikt by nie podskoczył, chyba że jakiś samobójca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mnie też się podoba Gosia od NS....co do samego NS to już kiedyś mu napisałam z czym kojarzy mi się jego zdjęcie z obecnego awatarka . Ale tak szczerze mówiąc to można nieźle się przejechać na wyobrażeniach innych ludzi z netu . Przeważnie jest tak , że wyobrażamy sobie zupełnie inaczej niż jak wyglada naprawdę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dagulka,kuleczka i dominikams dzięki za opinie na temat naszego wygladu .Dlaczego na forum nie można tak wlaśnie opiniować innych?Człowiek nabiera takiej pewności ,że ludziska go widzą i się do niego normalnie odzywaja i wszystkim z tego powodu jest bardzo verry.To zajefajne uczucie. Pozdrawiam i czekamy na kolejnych śmiałków. p.s.....jabko dlaczego rozmazałeś to piekne co siedzi koło Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bo nie wklejam nieswoich zdjęć w publiczne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 bo nie wklejam nieswoich zdjęć w publiczne miejsca. rozumię ...to ta pani obok, nie twoja.Nie było pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 30.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 he he raczej chodziło o to że nie jest mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 he he raczej chodziło o to że nie jest mną rozumie....ta pani nie jest Toba...a ten obok tej pani to kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aleś zamotał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aleś zamotał.... wiem...... ,że wolno czaje ale jabko sam nie wie kto na tej focie jest.Przynajmniej tak to wynika z jego wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts