jabko 30.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aleś zamotał.... wiem...... ,że wolno czaje .... Chyba faktycznie bo juz przez Ciebie gubię się i ja Nie wklejam nie swojej gęby. Wiec wkleiłem siebie zamazujac partnerkę. A to kim ona jest jest tutaj nie ważne. Chocby była i żoną to nie widzę powodu aby wklejać ja tu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aleś zamotał.... wiem...... ,że wolno czaje .... Chyba faktycznie bo juz przez Ciebie gubię się i ja Nie wklejam nie swojej gęby. Wiec wkleiłem siebie zamazujac partnerkę. A to kim ona jest jest tutaj nie ważne. Chocby była i żoną to nie widzę powodu aby wklejać ja tu na forum. No to już wiemy ,że ta zamazana to napewno nie jest Twoja siostra,żona czy partnerka to tajemnicza zamazajka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 30.01.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 aleś zamotał.... wiem...... ,że wolno czaje .... Chyba faktycznie bo juz przez Ciebie gubię się i ja Nie wklejam nie swojej gęby. Wiec wkleiłem siebie zamazujac partnerkę. A to kim ona jest jest tutaj nie ważne. Chocby była i żoną to nie widzę powodu aby wklejać ja tu na forum. popieram nie wkleja się na forum wizerunku osób, które mogą sobie tego nie życzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dobra jasna rzecz nie życzy sobie i już .Szanuje to i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 30.01.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dobra jasna rzecz nie życzy sobie i już .Szanuje to i koniec. co nie zmienia faktu , że do twarzy Pani z maziajkiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.01.2007 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Podążając za argumentacją jabka wywaliłam moje zdjęcie z kolegą i już jestem sama (nie umiem go zamazać ) Proszę w takim razie chłopaki (NS i jabko), żebyście w cytatach zmienili poprzednie moje zdjęcie na nowe). Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Podążając za argumentacją jabka wywaliłam moje zdjęcie z kolegą i już jestem sama (nie umiem go zamazać ) Proszę w takim razie chłopaki (NS i jabko), żebyście w cytatach zmienili poprzednie moje zdjęcie na nowe). Dzięki! masz racje to swieta prawda ...mus poszukac innych fotek. jabko miał racje ale jak wiecie czasmi zdarza i mi sie cos zrobić nie tak jakbym chcial.To dobra rada na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.01.2007 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ... Proszę w takim razie chłopaki (NS i jabko), żebyście w cytatach zmienili poprzednie moje zdjęcie na nowe). Dzięki! Fotka sama zniknie o ile była tylko cytowana a nie kopiowana na inny server. I tak własnie ma być prawda ns ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No tak, a ja Gucia zapomniałam zapytać czy życzy sobie być od wczoraj postacią publiczną ...przyjdę do pracy to zapytam...jeśli odpowiedź będzie negatywna będę musiała usunąć ze zdjęcia mojego prośka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ... Proszę w takim razie chłopaki (NS i jabko), żebyście w cytatach zmienili poprzednie moje zdjęcie na nowe). Dzięki! Fotka sama zniknie o ile była tylko cytowana a nie kopiowana na inny server. I tak własnie ma być prawda ns ? Tak kiedyś zrobiłem i zostalem słusznie zjechany od redakcji zaczynając skończywszy na forumowiczach.Jabko ma racje wklejajmy sprawdzone fotki te za które nik nie natrze nam uszu prawda ns ? :winkTylko prosze długo mi o tym nie przypominaj bo rana przez takie wypominki nigdy sie nie zagoi.nie chce do tego wracać.Pamiętaj ,żeby wogóle fotka znalazła sie na forum i tak musi być najpierw wklejona na serwer z twardziela się przecież nie da..Fotek na serwerze można nie upubliczniać co wtedy chcialem zrobić ale wyszło jak wyszło i kare poniosłem. pozdrawiam Cie jabko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.01.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ... Proszę w takim razie chłopaki (NS i jabko), żebyście w cytatach zmienili poprzednie moje zdjęcie na nowe). Dzięki! Fotka sama zniknie o ile była tylko cytowana a nie kopiowana na inny server. I tak własnie ma być prawda ns ? No rzeczywiście, już jej nie ma (ale jeszcze wieczorem była w waszych cytatach). Co do tego na niebiesko, to nie nadążam jakoś ale co tam, najważniejsze że kolega z Hameryki się na mnie nie obrazi daggulka - pytałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 31.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Co do tego na niebiesko, to nie nadążam jakoś Ważna że ns wie o co chodzi ns traktuj to jako żart a nie wypominanie. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.01.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Co do tego na niebiesko, to nie nadążam jakoś Ważna że ns wie o co chodzi ns traktuj to jako żart a nie wypominanie. pozdrówka i tak jest zajefajnie. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dominika....tak....pytałam ....po długich namowach zgodził się że..... może zostać na fotce Pozdrawiam, Smoczyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Co tu się dzieje!!!! Co to za słodkopierdzące towarzystwo wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 31.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 gadajom iiiiiiiigadajom aż miejsca na gemmmmmby brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 31.01.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 WOW Cóz za ziekawy wątek a ja dopiero teraz go znalazłem. To wszystko co mogę wkleić z kompa domowego: Ja czyli jabko http://images13.fotosik.pl/28/64ef8754cbf5dfb1.jpg Jabko, toś ty szczylek jeszcze! Lubię takich A gebusia słodka mmmmm..... widzę, że Twoja koleżanka oglądała "Ring"? właśnie oplułam monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka i Paweł 31.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 właśnie oplułam monitor wycieraj szybciutko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 31.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ja tam nikomu nie pierdzę.....zapytałam tylko Gucia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 31.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Dominika....tak....pytałam ....po długich namowach zgodził się że..... może zostać na fotce Pozdrawiam, Smoczyca. Ufff... co za ulga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts