niktspecjalny 05.02.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Chłopaki dajcie se w końcu po gębach.... nawet nazwa wątku adekwatna Wam ulży, a my będziemy miały trochę rozrywki przecież ja nie zaczynalem a ty jeszcze mnie nakrecasz.Co takiego powiedzialem??Ja do niego nie mam nic,ale wiem ,że za tekst juz ktos przyobiecał coś.Moge go cytowac jaki jest miły dla pań....ale po co???Widać kolejny tak lubi...Niech mu tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.02.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 acha i za co po tym razie??? Powiedz za co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 acha i za co po tym razie??? Powiedz za co?? NS Ty mnie nie prowokuj, bo mi się cytat z "Psów" na usta ciśnie ps. przecież to żart był a że długi prowokuje to każden wie....taki jego urok psiakostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jakaś zadyma mię minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 acha i za co po tym razie??? Powiedz za co?? NS Ty mnie nie prowokuj, bo mi się cytat z "Psów" na usta ciśnie ps. przecież to żart był a że długi prowokuje to każden wie....taki jego urok psiakostka Czy zauważyłaś ,że jak sie nic nie dzieje to większość jest głodna sensacji albo jak jea mówi zadymy??Przez ten czas już sie nauczyłem toletować takie zachowanie ale nadal twierdze ,że jest to nie na miejscu prowadzenie takiej rozmowy tym bardziej ,że watek mówi zupełnie o czym innym.Takie gadki psują watek i niczemu nie służą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 acha i za co po tym razie??? Powiedz za co?? NS Ty mnie nie prowokuj, bo mi się cytat z "Psów" na usta ciśnie ps. przecież to żart był a że długi prowokuje to każden wie....taki jego urok psiakostka Kuleczki moje kochane ............... posmyram Cię za to w pachwinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Chłopaki dajcie se w końcu po gębach.... nawet nazwa wątku adekwatna Wam ulży, a my będziemy miały trochę rozrywki przecież ja nie zaczynalem a ty jeszcze mnie nakrecasz.Co takiego powiedzialem??Ja do niego nie mam nic,ale wiem ,że za tekst juz ktos przyobiecał coś.Moge go cytowac jaki jest miły dla pań....ale po co???Widać kolejny tak lubi...Niech mu tam. wyluzuj chopie ........bo nam tu jeszcze jaką komisję śledzczą obstalują i trza się będzie tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Oj, oj nawet w gebach tesknia za Zielonookom...wiedzialam, ze ten wyjazd NAM niczego dobrego nie wrozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Chłopaki dajcie se w końcu po gębach.... nawet nazwa wątku adekwatna Wam ulży, a my będziemy miały trochę rozrywki przecież ja nie zaczynalem a ty jeszcze mnie nakrecasz.Co takiego powiedzialem??Ja do niego nie mam nic,ale wiem ,że za tekst juz ktos przyobiecał coś.Moge go cytowac jaki jest miły dla pań....ale po co???Widać kolejny tak lubi...Niech mu tam. wyluzuj chopie ........bo nam tu jeszcze jaką komisję śledzczą obstalują i trza się będzie tłumaczyć Duży chłopie ja jestem wyluzowany a komisja może być .Może ktoś w niej lubi takie swojskie klimaty jak ten "napoczety " przez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg To jesteś Ty???? Musze byc pierwszy od długiego. Ten,,, nazwe goerotoman gawędziarz znowu gotów mi coś przybić. Bardzo ładna ta babcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg Piękna z Ciebie kobieta Jednak mnie się ten teletubiś zbyt utrwalił i ciężko będzie zmienić wyobrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.02.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg Maxibabeczka, no, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg Ta w tym żółtym płaszczyku od deszczy zakrywała prawie wszystko. Normalnie Margaret Tacher. a dlaczego??nie powiem na antenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [Jednak mnie się ten teletubiś zbyt utrwalił i ciężko będzie zmienić wyobrażenie Ja też tego teletubisia lubię i się jak najbardziej z nim utożsamiam A tu .... też teletubiś ino bez kapturka Nawet kolorystyka zbliżona , coś tam z pomarańczowego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg gdzies cie juz chyba widzialam dalej mi sie podobasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ta w tym żółtym płaszczyku od deszczy zakrywała prawie wszystko. . A bo panie kierowniku w górach to sa dwa rodzaje pogody - pada albo jeszcze nie pada I co ja za to mogę ze wtedy padało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ gdzies cie juz chyba widzialam dalej mi sie podobasz frosiu , czekam tu na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ gdzies cie juz chyba widzialam dalej mi sie podobasz frosiu , czekam tu na Ciebie dzisiaj jestem taka nieuczesana moze z Karnevalu cos wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ moze z Karnevalu cos wkleje 3mam za .....słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts