marjucha 06.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg gdzies cie juz chyba widzialam dalej mi sie podobasz Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg serio to ty?? zaskoczenie takie ze musialem szukać szczeki pod stolem.. myslalem ze wygladasz kompletnie inaczej... po prostu inny wizerunek kojarzył mi się z toba pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 serio to ty?? zaskoczenie takie ze musialem szukać szczeki pod stolem.. myslalem ze wygladasz kompletnie inaczej... po prostu inny wizerunek kojarzył mi się z toba pozdrawiam m. myslales , ze wyglada jak.....http://www.flatoutblind.org/teletubbies/images/l.gif ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.02.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg Fajnie Cię zobaczyć "babciu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg serio to ty?? zaskoczenie takie ze musialem szukać szczeki pod stolem.. myslalem ze wygladasz kompletnie inaczej... po prostu inny wizerunek kojarzył mi się z toba pozdrawiam m. Jezu , aż tak źle ? O szczękę się nie martw , zrobimy nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [Fajnie Cię zobaczyć "babciu" Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.02.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy To było niezapomniane śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy To było niezapomniane śniadanko Nooooo , fajnie było A Tobie nawet po nim pamiątka ( avatarek) została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.02.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy To było niezapomniane śniadanko Nooooo , fajnie było A Tobie nawet po nim pamiątka ( avatarek) została I z niego jestem dumny. To prezent od Księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy To było niezapomniane śniadanko Nooooo , fajnie było A Tobie nawet po nim pamiątka ( avatarek) została I z niego jestem dumny. To prezent od Księżniczki Bardzo ładny i stylowy . Księżniczka ma gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witaj Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 06.02.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 [ Ta w tym żółtym płaszczyku od deszczy zakrywała prawie wszystko. . A bo panie kierowniku w górach to sa dwa rodzaje pogody - pada albo jeszcze nie pada I co ja za to mogę ze wtedy padało ? Nie jestem twoim kierownikiem , a to ,że w górach jest zmienna pogoda to jakoś wypadło z główki .Na tamtej fotce idziesz po jakis schodach kamiennych.Dawno ja nie był w górach to i nie pamietam co sie zaklada na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 06.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też http://img208.imageshack.us/img208/9711/p1010463ii7.jpg i jak tu do września wytrzymać ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Już spokój ? No to jak wszyscy to wszyscy , babcia też serio to ty?? zaskoczenie takie ze musialem szukać szczeki pod stolem.. myslalem ze wygladasz kompletnie inaczej... po prostu inny wizerunek kojarzył mi się z toba pozdrawiam m. Jezu , aż tak źle ? O szczękę się nie martw , zrobimy nową nie mówię że zle... mowie ze kompletnie inaczej .... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.02.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Ja też tego teletubisia lubię i się jak najbardziej z nim utożsamiam A tu .... też teletubiś ino bez kapturka jak miło, że Teletubiś sie przyjął, a ja jestem matką chrzestną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam:) Miło Was poznać Mieszkam w Radomiu...jeszcze Ciągnie mnie w spokojniejsze miejsce, na obrzeża puszczy i nad wodę Może uda mi się zrealizować marzenia Podoba mi się to forum i zamierzam tu często bywać Dziś bez zdjęcia bo... nie wiem jak je wkleić Pozdrawiam http://img409.imageshack.us/img409/9983/dscn1790jk0.jpg Dodałam zdjęcie W bonusie 2/3 rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam:) Miło Was poznać Mieszkam w Radomiu...jeszcze Ciągnie mnie w spokojniejsze miejsce, na obrzeża puszczy i nad wodę Może uda mi się zrealizować marzenia Podoba mi się to forum i zamierzam tu często bywać Dziś bez zdjęcia bo... nie wiem jak je wkleić Pozdrawiam[/img] Witam wśród braci i sióstr budujących i nie tylko Czekamy na "gębę" Na forum sa instrukcje jak wklejać zdjecia i awatarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.02.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam:) Miło Was poznać Mieszkam w Radomiu...jeszcze Ciągnie mnie w spokojniejsze miejsce, na obrzeża puszczy i nad wodę Może uda mi się zrealizować marzenia Podoba mi się to forum i zamierzam tu często bywać Dziś bez zdjęcia bo... nie wiem jak je wkleić Pozdrawiam http://img409.imageshack.us/img409/9983/dscn1790jk0.jpg Dodałam zdjęcie W bonusie 2/3 rodzinki Witamy wśród nas! A kiedy całość rodzinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts