długi 07.02.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. no no ....jesteś troszeczkę zazdrosna ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 07.02.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 [ Ja też już chyba gdzieś widziałem Maxi Jasne , razem jedliśmy niedzielne śniadanko i kawkę piliśmy To było niezapomniane śniadanko Nooooo , fajnie było A Tobie nawet po nim pamiątka ( avatarek) została I z niego jestem dumny. To prezent od Księżniczki Bardzo ładny i stylowy . Księżniczka ma gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. no no ....jesteś troszeczkę zazdrosna ??????????? Ba....nawet nie troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 07.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. no no ....jesteś troszeczkę zazdrosna ??????????? Ba....nawet nie troszeczkę Za to Cię kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.02.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. no no ....jesteś troszeczkę zazdrosna ??????????? Ba....nawet nie troszeczkę Za to Cię kocham No proszę Jak to niewiele trzeba do szczęścia............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 07.02.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No no...........Maxtorka, Ty to normalnie mnie zaskakujesz Z tym śniadanko jadła.....tamten ją pamięta......inny się do wrzesnia doczekać nie może O co kaman Cicha woda............. no no ....jesteś troszeczkę zazdrosna ??????????? Ba....nawet nie troszeczkę Za to Cię kocham Patrzcie państwo ile dobrego zdziałać może jedno małe zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Fajny ten ..new teletubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Teraz to dopiero słodkopierdząco się zrobiło, nie, Kuleczko? Ale co tu się dziwić, jak takie fajne babki się ujawniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy.No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu)http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy. No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu) http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg No nareszcie Witaj towarzyszu przemiłego niedzielnego poranka ( i nie tylko ) . Miło Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy. No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu) http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg Aleś nieśmiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy. No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu) http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg Aleś nieśmiały... Bo ja zawsze chylę czoła przed pięknymi kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy. No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu) http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg No nareszcie Witaj towarzyszu przemiłego niedzielnego poranka ( i nie tylko ) . Miło Cię poznać Tak sobie pomyślałem, że co będziesz piła kawę z nieznajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.02.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bo ja zawsze chylę czoła przed pięknymi kobietami Skoro tak...prawdziwy dżentelmen z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.02.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Maxi się pokazała, to pójdę za Jej przykładem, bo trochę się już pałętam po forum, a nadal pozostaję anonimowy. No to wyglądam tak( a raczej tak wyglądałem 1,5 roku temu) http://images13.fotosik.pl/37/0e0ad597d9834ae3med.jpg No nareszcie Witaj towarzyszu przemiłego niedzielnego poranka ( i nie tylko ) . Miło Cię poznać Tak sobie pomyślałem, że co będziesz piła kawę z nieznajomym I ciasteczko zjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bo ja zawsze chylę czoła przed pięknymi kobietami Skoro tak...prawdziwy dżentelmen z Ciebie pokaż oczy marjucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.02.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bo ja zawsze chylę czoła przed pięknymi kobietami Skoro tak...prawdziwy dżentelmen z Ciebie pokaż oczy marjucha A po co . Moje czoło Ci się nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.02.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Bo ja zawsze chylę czoła przed pięknymi kobietami Skoro tak...prawdziwy dżentelmen z Ciebie pokaż oczy marjucha A po co . Moje czoło Ci się nie podoba? po oczach można się dużo dowiedzieć o właścicielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.02.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Miło cie widzieć marjucha. Nie wiem czemu kojarzyłam cie z gajowym a tu taka miła niespodzianka Chciałabym jeszcze zobaczyc jak wygląda jea Jea ujawnij się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.02.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Miło cie widzieć marjucha. Nie wiem czemu kojarzyłam cie z gajowym a tu taka miła niespodzianka Chciałabym jeszcze zobaczyc jak wygląda jea Jea ujawnij się!!! On nie robi tego publicznie.Musisz coś mu obiecać, może wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts