długi 15.02.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ew-ka no bez przesady, nie była taka cakiem rozebrana ta kulka Coś tam miała na sobie, jak to na plaży Chłopaki, fotki były i nie bendzie kulka wytrzeźwiała i się nie wygłupia już jea jakiego szperacza nie jestem specem komputerowym, ale jak zdjęłam zdjęcia z serwera, to ich już nie ma..........mam nadzieje selimm mie nie denerwuj sciemniaczu....... kulka albo zdjęcia albo sobie w naturze obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Kuleczka rozpierdo...łaś mi serce Mammamija, się narobiło Nie płacz jabko, nie ma czego, po świecie tyle pięknych kobiet chadza.......i uległych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 echhh....miałem pecha trudno ,zadowole sie kopią selimm daj na maila moze kiedys zrobi się ....no wiesz ten tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ew-ka no bez przesady, nie była taka cakiem rozebrana ta kulka Coś tam miała na sobie, jak to na plaży Chłopaki, fotki były i nie bendzie kulka wytrzeźwiała i się nie wygłupia już jea jakiego szperacza nie jestem specem komputerowym, ale jak zdjęłam zdjęcia z serwera, to ich już nie ma..........mam nadzieje selimm mie nie denerwuj sciemniaczu....... kulka albo zdjęcia albo sobie w naturze obejrzę Ty mnie codzień na oddziale widujesz A ostatnio to mnie nawet podglądałeś w latrynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 właściwie to ma racje i trzeba to uszanować jak nie chce zapodać fotek to ma w tym jakiś cel.........mnie wystarczy to z dicho. :lol selimm ale na maila możesz dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.02.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ty mnie codzień na oddziale widujesz A ostatnio to mnie nawet podglądałeś w latrynie Jessssooooooo , kulka , ostatnio w latrynie to byłaś Ty ? A ja goopia myslałam .... Dobrze że cicho siedziałam bo by na mieście gadać zaczęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.02.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 jea jakiego szperacza nie jestem specem komputerowym, ale jak zdjęłam zdjęcia z serwera, to ich już nie ma..........mam nadzieje Czekam na meilika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ty mnie codzień na oddziale widujesz A ostatnio to mnie nawet podglądałeś w latrynie Jessssooooooo , kulka , ostatnio w latrynie to byłaś Ty ? A ja goopia myslałam .... Dobrze że cicho siedziałam bo by na mieście gadać zaczęli Odkryłaś moją tajemnicę i sprawa się rypła Maxi, nic nie mów na mieście.....bo ja powiem wszystko co z Sebo robiłaś, wtedy kiedy wiesz, przedobrzyłaś z zacierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Ty mnie codzień na oddziale widujesz A ostatnio to mnie nawet podglądałeś w latrynie Jessssooooooo , kulka , ostatnio w latrynie to byłaś Ty ? A ja goopia myslałam .... Dobrze że cicho siedziałam bo by na mieście gadać zaczęli Odkryłaś moją tajemnicę i sprawa się rypła Maxi, nic nie mów na mieście.....bo ja powiem wszystko co z Sebo robiłaś, wtedy co wiesz, przedobrzyłaś z zacierem Nie no kulka , co Ty , w życiu słowa nie powiem Złego oczywiście Zwłaszcza o pewnej figurze co ma trzy boki i tyleż samo kątów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Nie no kulka , co Ty , w życiu słowa nie powiem Złego oczywiście Zwłaszcza o pewnej figurze co ma trzy boki i tyleż samo kątów nasza figura jest tylko nasza i nic nikomu do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 15.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Nie no kulka , co Ty , w życiu słowa nie powiem Złego oczywiście Zwłaszcza o pewnej figurze co ma trzy boki i tyleż samo kątów nasza figura jest tylko nasza i nic nikomu do tego No to szaaaaa Zamykamy nasz teatrzyk .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 15.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Nie no kulka , co Ty , w życiu słowa nie powiem Złego oczywiście Zwłaszcza o pewnej figurze co ma trzy boki i tyleż samo kątów nasza figura jest tylko nasza i nic nikomu do tego tak wam sie tylko wydaje. To jest po prostu nie do ukrycia (w latrynie), prosze wiec wracac na lono, bo koza w malinach i na miescie gadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 15.02.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Qurcze niezałapałem się na NIGHT FOTO SHOW http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/34.gifA moze jeszcze raz będziehttp://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/gell.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.02.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 15.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. goń sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. goń sie długi,długi....nie daj się prowokować.Pogada,skończy mu sie pomysł na obrażanie i spokojnie odejdzie. Spokojnie.Wiesz co? nie wiem jak.. ale na zlot mus przyjechac .A wiesz dlaczego?Jednego gościa swędzi .......to można by tak za jednym zamachem GMP to taka gnidunia która jak nie ma nic w odwodzie to chamstwo i drobno-mieszczaństwo z niego wyłazi. Ale wiesz co tak swoja droga to fajny z niego gościu cos bym dodał ale znowu niezrozumie i bedzie mnie obrażał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. musze to napisać bo podobno nauka nie idzie w las. ZASRAŁE......Ś CAŁY WATEK wstydź sie.Oni teraz bedą źli i znowu cie nie będą lubili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.02.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oni teraz bedą źli i znowu cie nie będą lubili. to tu sa jacys oni ? siec czy cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 Oni teraz bedą źli i znowu cie nie będą lubili. to tu sa jacys oni ? siec czy cos... on wie o kogo chodzi ...Ty niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 16.02.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ... to tu sa jacys oni ? siec czy cos... No to witamy sympatyków seriali Archiwum X i Lost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts