niktspecjalny 16.02.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ... to tu sa jacys oni ? siec czy cos... No to witamy sympatyków seriali Archiwum X i Lost On nie jest sympatykiem i nie jest sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ... to tu sa jacys oni ? siec czy cos... No to witamy sympatyków seriali Archiwum X i Lost On nie jest sympatykiem i nie jest sympatyczny. stąd się wziął skrót ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.02.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1634910&highlight=#1634910 idz, lepiej pilnowac swojego topiku z 6 lutego bo, Ci tam walą drzwiami i oknami ...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ... to tu sa jacys oni ? siec czy cos... No to witamy sympatyków seriali Archiwum X i Lost On nie jest sympatykiem i nie jest sympatyczny. stąd się wziął skrót ns Kurcze jestes the best scientist. Skąd wiedzialeś ,że pisze o sobie? Zajebiś...e potrafisz interpretować pochodzenie niektorych zwrotow.Jestem ci bardzo wdzięczny. A teraz poczekajmy wspólnie na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Oj widze , ze towarzycho zainfekowalo swoim belkotem kolejny watek. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1634910&highlight=#1634910 idz, lepiej pilnowac swojego topiku z 6 lutego bo, Ci tam walą drzwiami i oknami ...hehe sell ale mnie beton ubawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Przepraszam, ze ja tak w pol zdania..,ale ja do Kulki mam sprawe... Kulkaaaa kiedy znowu bedzie pokaz? Daj znac na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Przepraszam, ze ja tak w pol zdania..,ale ja do Kulki mam sprawe... Kulkaaaa kiedy znowu bedzie pokaz? Daj znac na priv. To ja się też podepnę pod tą prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich serdecznie Dekonspiruje sie tylko Ola, bo tylko Ola szaleje po forum. Krzysiek dzielnie pracuje http://rodo5.w.interia.pl/Ola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich serdecznie Dekonspiruje sie tylko Ola, bo tylko Ola szaleje po forum. Krzysiek dzielnie pracuje http://rodo5.w.interia.pl/Ola.jpg olllllaa laaaaa....... witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 no teraz już wiem kogo wyczekiwać na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 no teraz już wiem kogo wyczekiwać na budowie jak się zrobi cieplej to przyjadę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja nie będę czekała na cieplej, przyjade jak tylko będzie troche wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Witam wszystkich serdecznie Dekonspiruje sie tylko Ola, bo tylko Ola szaleje po forum. Krzysiek dzielnie pracuje http://rodo5.w.interia.pl/Ola.jpg Fotke wkleiłas w ciagu 12 min i to taka ładną. Sa takie panie ktore wklejają tylko na 15 min a potem je usuwaja. pozdrawiam cie ciepluchno za odwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 16.02.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Fotke wkleiłas w ciagu 12 min i to taka ładną. Sa takie panie ktore wklejają tylko na 15 min a potem je usuwaja. pozdrawiam cie ciepluchno za odwage. Spryciula ze mnie co?? Działam z prędkością światła I nie będę usuwać Aaa zapomniałam o jednym! Do czego potrzebna tu odwaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Fotke wkleiłas w ciagu 12 min i to taka ładną. Sa takie panie ktore wklejają tylko na 15 min a potem je usuwaja. pozdrawiam cie ciepluchno za odwage. Spryciula ze mnie co?? Działam z prędkością światła I nie będę usuwać Aaa zapomniałam o jednym! Do czego potrzebna tu odwaga? Poczytaj cały wącio to zobaczysz co to znaczy odwaga we wklejaniu zdjeciszek. Nadmienie tylko ,że czasami ludziska wahają sie przed wklejeniem swojej facjaty.Musza być najpierw długo proszeni a jak już uproszą to proszona osoba wkleja fote.Ty jeteś odważna i zrobiłas to pomijając tą procedure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Przepraszam, ze ja tak w pol zdania..,ale ja do Kulki mam sprawe... Kulkaaaa kiedy znowu bedzie pokaz? Daj znac na priv. To ja się też podepnę pod tą prośbę Dyrekcja póki co nie przewiduje żadnych spektakli Obsada wytrzeźwiała i nijak nie daje się namówić na replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Przepraszam, ze ja tak w pol zdania..,ale ja do Kulki mam sprawe... Kulkaaaa kiedy znowu bedzie pokaz? Daj znac na priv. To ja się też podepnę pod tą prośbę Dyrekcja póki co nie przewiduje żadnych spektakli Obsada wytrzeźwiała i nijak nie daje się namówić na replay No to nie wklejaj. Jak chcesz. Ale winka czerwonego bys sobie nie wypila troche.,grzanca dobrego na taki zimny wieczor? Wiesz jakie to zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.02.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 No to nie wklejaj. Jak chcesz. Ale winka czerwonego bys sobie nie wypila troche.,grzanca dobrego na taki zimny wieczor? Wiesz jakie to zdrowe! Podpuszczajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 16.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Przepraszam, ze ja tak w pol zdania..,ale ja do Kulki mam sprawe... Kulkaaaa kiedy znowu bedzie pokaz? Daj znac na priv. To ja się też podepnę pod tą prośbę Dyrekcja póki co nie przewiduje żadnych spektakli Obsada wytrzeźwiała i nijak nie daje się namówić na replay Kuleczka tak teraz sobie myślę ,że w sumie to dobrze się stało ,że tych zdjęć wtedy nie obejrzałem no bo w symie to jakbym się na te prześliczne kostiumowe zdjęcia wtenczas napatrzył....napatrzył......napatrzył......napatrzył i napatrzyyyyył to pewnie bym se przez sen strusia urwał .................. a tak to zawsze szansa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.02.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Długi, zapraszam Ola będzie szybciej, bo ma o wiele bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts