mariuszdro 22.02.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Wszystkich a to nasze gęby i jedna maleńka gębula http://images21.fotosik.pl/15/081411a3ebadd2f3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Wszystkich a to nasze gęby i jedna maleńka gębula http://images21.fotosik.pl/15/081411a3ebadd2f3.jpg witamy serdecznie w rodzince łaaaaadniutki tem widoczek , daj no jeszcze jakieś zbiżenie !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.02.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 QUIZ Czy długi miał na mysli zbliżenie:1) seksualne2) przeciwległego brzegu jeziorka3) twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Obstawiam nr 1 , bo dlugi jest znany jako erotoman gawedziarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Obstawiam nr 1 , bo dlugi jest znany jako erotoman gawedziarz poczekaj aż cię dorwę bez R to bedziesz miała o czym przy kominku gawędzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Kulce tez obiecywales i popatrz jak Ona teraz wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Kulce tez obiecywales i popatrz jak Ona teraz wyglada kulka wygląda dobrze a nawet lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.02.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Czytalam wlasnie , ze sukienke ma ciasna Znaczy poprawila sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.02.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 mariuszdro - czy to zdjęcie przy zalewie w Zgorzelcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Czytalam wlasnie , ze sukienke ma ciasna Znaczy poprawila sie narzekasz, że mało pacjentów na oddziale, to niedługo przybędzie mariuszdro Super rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 QUIZ Czy długi miał na mysli zbliżenie: 1) seksualne 2) przeciwległego brzegu jeziorka 3) twarzy sprostowanie: to jeziorko to Wisła czekam na wynik pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 mariuszdro - czy to zdjęcie przy zalewie w Zgorzelcu? to jest spacerek po pierniczkach w Toruniu pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzięki Kuleczkachyba wszystko przed Tobą? bo tyko Twoje fotki widziałmpozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 23.02.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 to jest spacerek po pierniczkach w Toruniu pozdrawiam Mariusz Tak też mi się wydawało, ale głowy sobie nie dałabym uciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 23.02.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 to jest spacerek po pierniczkach w Toruniu pozdrawiam Mariusz Tak też mi się wydawało, ale głowy sobie nie dałabym uciąć Twoje piękne okolice, jest co zwiedzać i czym się delektować zdjęcie z zeszłego roku pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Kurcze nie zaglądałam tu kilka dni i prosze ile ludziska popisali Jak tam u Was wiosna tylko na wierzbach czy i w sercach też sie ruszyło? Po tym wątku i wierszykach o ciu...pcianiu to chyba niebawem bociany będą nadgodziny nabijać A tak wogóle, to miło mi się tu odpoczywa czytając Wasze zabawne posty Co do uwielbienia kobiet to ostatnio miałam przyjemność koszarować miedzy mundurowymi calutki tydzień. Życie kobiety w takim środowisku to kosmos. Łazienki oczywiście koedukacyjne (trzeba pukać jak się chce wejść, by pana jakiegoś nie zawstydzić przy pisuarku ). Przejście przez plac manewrowy, gdzie akurat odbywa się zbiórka, powoduje palpitacje serca, że o ryciu nosem po płycie chodnikowej nie wspomnę Wszystko tak, by przejść niezauważoną przed kilkudziesięcioma kadetami co jest rzeczą oczywiście niemożliwą Choć te spojrzenia...hmm... Po tygodniu chodzenia ze spojrzeniem w chodniku chyba pójdę na jakiś masaż i wyprostowanie (niekoniecznei sylwetki) Mimo wszystko Paniom polecam ten sposób relaksu Szkoda, że ja muszę zdawać z tego egzamin jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Kurcze nie zaglądałam tu kilka dni i prosze ile ludziska popisali Jak tam u Was wiosna tylko na wierzbach czy i w sercach też sie ruszyło? Po tym wątku i wierszykach o ciu...pcianiu to chyba niebawem bociany będą nadgodziny nabijać A tak wogóle, to miło mi się tu odpoczywa czytając Wasze zabawne posty Co do uwielbienia kobiet to ostatnio miałam przyjemność koszarować miedzy mundurowymi calutki tydzień. Życie kobiety w takim środowisku to kosmos. Łazienki oczywiście koedukacyjne (trzeba pukać jak się chce wejść, by pana jakiegoś nie zawstydzić przy pisuarku ). Przejście przez plac manewrowy, gdzie akurat odbywa się zbiórka, powoduje palpitacje serca, że o ryciu nosem po płycie chodnikowej nie wspomnę Wszystko tak, by przejść niezauważoną przed kilkudziesięcioma kadetami co jest rzeczą oczywiście niemożliwą Choć te spojrzenia...hmm... Po tygodniu chodzenia ze spojrzeniem w chodniku chyba pójdę na jakiś masaż i wyprostowanie (niekoniecznei sylwetki) Mimo wszystko Paniom polecam ten sposób relaksu Szkoda, że ja muszę zdawać z tego egzamin jeszcze a gdzie byłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 mariuszdro... zagadka dla Ciebie na wieczór Macałam węża półsztywnego, badałam lepkość piany, poznawałam różnicę między tryskaczem a spryskiwaczem, a na koniec pobyt w komorze spalania Chyba ukierunkowałam odpowiednio na miejsce pobytu? Na koniec dodam, że nie pozwolili mi pojeździć na drabinie Na otarcie łez był tylko zjazd po rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 mariuszdro... zagadka dla Ciebie na wieczór Macałam węża półsztywnego, badałam lepkość piany, poznawałam różnicę między tryskaczem a spryskiwaczem, a na koniec pobyt w komorze spalania Chyba ukierunkowałam odpowiednio na miejsce pobytu? Na koniec dodam, że nie pozwolili mi pojeździć na drabinie Na otarcie łez był tylko zjazd po rurze Myślałem że może w Straży Granicznej, moja żonka się wybiera pozdrawiam Mariusz ps lepiej na niej zjeżdżać niż tańczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.02.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 To zależy kto stoi na dole A żonce na ten wyjazd kup okulary typu lustrzanki Będzie jej raźniej paradować miedzy facetami i może wiecej oko nacieszy mundurowymi widokami niż ja Bo ja się wstydziłam troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts