Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cze wszystkim

Wpadłem na chwilę ( przy obiedzie ) i poznaję nowe twarze znanych i lubianych. Moim skromnym zdaniem bardzo dobry pomysł z tymi fotkami, ale niech one będą sobie w tym temacie , a emblematy niech będą na swoim miejscu. Kto bedzie chciał kogos poznać, to tu trafi (albo na tematy ze zlotów forumowiczów).W końcu nicki i obrazki pod nimi są dla zabawy , a kto chce inaczej - niech robi jak uważa... .

A tera jeszcze raz moja gęba:

http://foto.onet.pl/upload/46/42/_346463_n.jpg

Pozdrawiam wszystkich widocznych i niewidocznych, znanych i lubianych, a tych co nie znamy na nasz program zapraszamy .

Ps. ja też straciłem fajnego gifa (murarza :oops: :evil: )

1). Anna Wiśniewska - Aniu, a tak to niby nie jest efektownie ?!? :D

2). kroyena - Ty chyba wolisz żeby Cię dalej ''nowi'' brali za jakąś blondynkę żebyś miał z tego ubaw i dlatego gębusi skąpisz (ale, ale: właściwie dlaczego Cię biorą akurat za BLONDYNKĘ ? Może powinieneś się obrazić ?...)

Pozdrawiam - Andrzej (Trach)

P.S. Obiecuję i swoją mordę, ale poczekajcie trochę, muszę coś wyszperać i zeskanować...

A.

Mam zdjęcie juz w albumie onet. Jak je teraz wkleić pod postem.

Paty.

Paty, polowa drogi za tobą :)

jak najedziesz na zdjecie w albumie prawym przyciskiem i dasz wlasciwosci - znajdziesz jego dokladana lokalizacje - skopiuj ją i wklej nacislając uprzednio Img no i po wklejeniu znow img.

A jesli chcesz miec w emblemacie, wejdz w profil i wklej link na dole juz bez zadnych Img.

powodzenia

:D Pomysł niezły, gorzej będzie gdy nasz "pracodawca" skojarzy fotografię z nickiem i...- nie daj Boże przyjrzy się bliżej godzinom wysyłania postów... :wink:

No chyba że ktoś ma "wolny zawód"... 8)

P.S. Ten po prawej w bluzeczce w paski to ja..., obok Krystiana. :wink:

http://212.244.189.200/pics/krystian/Hpim3018.jpg