celt 09.03.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Twoja żona ma fajną fryzurkę Dziekuje w jej imieniu Domyslam sie, ze chodiz o ta na 2 zdjeciu? Zdjecia byly robione gdzies w rocznym odstepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 09.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Twoja żona ma fajną fryzurkę Dziekuje w jej imieniu Domyslam sie, ze chodiz o ta na 2 zdjeciu? Zdjecia byly robione gdzies w rocznym odstepie Potwierdzam, zona świetnie wygląda w tych krótkich włoskach. Nie każdemu jest dobrze w takiej fryzurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.03.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No ale teraz wlasnie zapuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.03.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 to ja mogę??? żona wygląda super w każdej z powyżej pokazanych fryzur, celt zdecydowanie wersja nr 2 (ale ocena to już do żony należy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam wszystkie nowe gebusie na forum, a więc miło mi poznać: [b]beti 55 Grzesia celta z rodzinką agi 78 [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 to ja mogę??? żona wygląda super w każdej z powyżej pokazanych fryzur, celt zdecydowanie wersja nr 2 (ale ocena to już do żony należy) Ja głosuję za pierwszą wersją, chociaż druga też bardzo interesująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Ja oddaje głos na fryzurke numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 09.03.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam nadzieje, ze to o zonie bo inaczej sie zawstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam nadzieje, ze to o zonie bo inaczej sie zawstydze Oczywiście, że na żonki fryzure Bo na męskich to ja się nie znam totalnie!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka fryzura prowadzi w rankingu??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 09.03.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam nadzieje, ze to o zonie bo inaczej sie zawstydze Jeśli o Ciebie chodzi, to zdecydowanie ta krótsza wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 09.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 wydawało mi się, że jasno się wyraziłam to ja mogę??? żona wygląda super w każdej z powyżej pokazanych fryzur to o żonie było celt zdecydowanie wersja nr 2 (ale ocena to już do żony należy) to o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam wszystkich hurtem bo za duzo was na pojedyńcze ceregiele. Przejechałabym się takim Zdrajczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.03.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 to ja za jabkiem te hurtem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 09.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 to i ja wszystkie gęby witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Oczywiście, że na żonki fryzure Bo na męskich to ja się nie znam totalnie!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka fryzura prowadzi w rankingu??????? Faceci są dziwni Czasami jak oglądamy wybory miss to mówimy sobie która dziewczyna nam się podoba(najczęsciej ta sama) a jak przyjdzie co do faceta,to mój Misiek mówi,że dla niego wszyscy faceci wyglądają tak samo nie mogę tego zrozumiec Co do fryzurki,zawsze chciałam taką mieć,ale nigdy nie miałam odwagi sobie zrobić.Bardzoooo mi się podoba i stawiam na pierwsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.03.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ... co do faceta,to mój Misiek mówi,że dla niego wszyscy faceci wyglądają tak samo nie mogę tego zrozumiec Łże gadzina To z zazdrosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.03.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Przejechałabym się takim Jak będę kiedyś w pobliżu Warszawy dam znać - poruszam się po Polsce tego typu pojazdami - co zresztą było widać. Ho ho.... jeszcze z takim kierowcą mmmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 10.03.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Przejechałabym się takim Zdrajczyni Jabko, przecież wiesz, że do ciebie i tak mam słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A ja myślę o kupnie UAZa Moja geba... brodata. Od wielu lat. Może z UAZem bedę wyglądał lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 A ja myślę o kupnie UAZa Moja geba... brodata. Od wielu lat. Może z UAZem bedę wyglądał lepiej Komturowi UAZ pasowałby napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts