Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

G?by, g?by, dawajcie g?by...

Recommended Posts

A ja myślę o kupnie UAZa :oops:

Moja geba... brodata. Od wielu lat. Może z UAZem bedę wyglądał lepiej :D :wink:

Mój ojciec miał UAZa. Ale wtedy ja byłam szczyl, więc nie miałam prawa jazdy. Za to udało mi się poprowadzić kiedyś ARO, było trochę dramatycznie, bo okazało się, że sa jakieś problemy z hamulcami :roll: . Na szczęście jeżdziłam po lesie, ale nie udało mi się wyhamować przed asfaltówką (dość uczęszczaną), tylko akurat nic nie jechało :roll:

• Odpowiedzi 5,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja myślę o kupnie UAZa :oops:

Moja geba... brodata. Od wielu lat. Może z UAZem bedę wyglądał lepiej :D :wink:

UAZ również "ma brodę" - konstrukcja stara ale nie ma sobie rónych jeśli chodzi o właściwości terenowe. Do dziś w wojsku użytkuje się sporo tych pojazdów, ja najbardziej lubię jazdę po poligonowym czołgowisku URALem.... No ale miało być o naszych gębach...

Milo tu u was .Czy ja takze bede umiala wklejac takie zdjecia?Bardzo duzo jest sposobow na ich wklejanie.Jestem nowa i gdyby ktos zaproponowal jakas krotsza droge do nauki bylabym wdzieczna.Mowie to nie przez lenistwo.

Nie ma szans na wymiganie się od wklejenia zdjecia :D :D

Inaczej nie ma się pełnej rejestrarcji i nie mozna napisac wiecej niż 10 postów :D

I wklej zdjęcie spod przysznica (dużo łatwiej sie je wlepia, szybciej :lol: ) i możesz pisać wiecej postów :D :wink:

Milo tu u was .Czy ja takze bede umiala wklejac takie zdjecia?Bardzo duzo jest sposobow na ich wklejanie.Jestem nowa i gdyby ktos zaproponowal jakas krotsza droge do nauki bylabym wdzieczna.Mowie to nie przez lenistwo.

Witaj Gilda

najprościej jest zarejestrować się na fotosiku,

tam po załadowaniu zdjęcia od razu ustawiasz jego wielkość i masz gotowe linki jakie chcesz na forum i inne miejsca wkleić

powodzenia mariusz :wink:

Dobrze Ci tlumacza zacznij od załozenia konta na fotosiku.Potem bedąc zalogowana podaj scieżke dostepu ze swojego twardedo dysku do zdjecia ktore chcesz pokazac na forum i przy pomocy kodu wklej na forum w miejsce ktore uznasz za stosowne.

witam i pozdrawiam.

file://d:/Documents%20and%20Settings/Kasia/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Wakacje%20Rowy%202006/Wakacje%20Rowy%202006%20173.jpg[/img]

Musisz wkleić adres z fotosika. Ten co podajesz jest z Twojego komputera.

file://d:/Documents%20and%20Settings/Kasia/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/

A powinien wyglądać mniejwięcej tak: