Jinikao 16.12.2017 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Co to jest ten primer? jakiś klej czy grunt czy co? bo jak wpisuje w googlach to mi wyskakuja kosmetyki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 16.12.2017 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 AT100 illbrucka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 16.12.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 pianki to tam oszczednie dali bardzo - a te listwy przyszybowe sa krzywo zaciete i raczej do wymiany tym bardziej ze szczeliny sa w stykach uszczelek - wiac nie bedzie moze - ale bedzie zimny punkt i bedzie wychladzac ramy - sprcedali Ci mercedesa z serwisem przechodzonego trabanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IVO333 16.12.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 A ja się zastanawiam kto mógł popełnić okna w jednym z najdroższych profili na rynku za cenę 20% niższą niż dzieło Sonarolu. Dziwny jest ten świat...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 16.12.2017 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 No producent Veka, okna alphaline, miałem wycene na 24 tys, ale wybrałem jednak Sonarol PasiveTherm, Trochę dziwne, bo nigdy nie słyszałem o producencie okien Veka. W rankingu Pro Quality też nie mają żadnego produktu. Za to Sonarol ma. Raczej daleko od czołówki. I był droższy od tych topowych firm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 24.12.2017 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Primer to lakier (podkład) który daje się przed taśmami, foliami czy klejeniem grafik:https://www1.grupappmsa.pl/pl/p/3M-Primer-94-0,236l/3736?gclid=EAIaIQobChMIiLecjJ2i2AIVwaQYCh1iZgzkEAQYAiABEgLMwvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 23.03.2018 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Aby nie zakładać nowego tematu, Wszystkie uszczelki mi wymienili i przycieli tak jak mają być, w tym trzeba firmę pochwalić. Druga sprawa, jak wiadomo spierniczyli mi montaż, taśmy lepili soudala z paskami butylowymi, jednak nie gruntowali primerem, oraz był mróz, i większość jest do poprawki, kupiłem już primer i będę poprawiał, tylko jakiego kleju użyć?? oni używali ceresita b50, proponujecie coś lepszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 26.03.2018 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2018 nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 27.03.2018 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2018 Czy klej butylowy się nada? bo taśmy maja paski buytlowe, wiec klej butylowy też powinien być dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts