ewandem 15.12.2017 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Witam. Dostałam własnie mapki ewidencyjna zasadniczą .Na mapie zasadniczej w skali 1:1000 jest narysowany taki wielokat . czy ktos wie może co to oznacza?? Podkreslone na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkmp 15.12.2017 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 wygląda jak drzewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 15.12.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Drzewo liściaste. Iglaste jest oznaczone inaczej. Przykład poniżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewandem 15.12.2017 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) na działce nie ma drzew samo pole, a swieza mapa do tego inne dzialki tez maja gdzieniegdzie drzewa i nie sa oznaczone na mapie poza ciagiem tuj na dzialce widocznej na dole.jakies inne pomysly? no chyba ze bylo, wycieli nie zglosili?? i jest dalej na mapie?? Edytowane 15 Grudnia 2017 przez ewandem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.12.2017 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 (edytowane) To jest mapa syt-wys a nie ewid.gruntów . Symbol to drzewo, nie ma kropki w środku czyli nie było zmierzone, zlokalizowane. W kazdym razie może być tam lub meter obok Drzewa nie są elementem mapy zasadniczej, mierzy się je fakultatywnie, na żądanie projektanta, własciciela itp. Mozę byc jakieś stare, nie wyabortowane z mapy. Edytowane 15 Grudnia 2017 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 15.12.2017 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 drzewo liściaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 15.12.2017 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 na działce nie ma drzew samo pole, a swieza mapa do tego inne dzialki tez maja gdzieniegdzie drzewa i nie sa oznaczone na mapie poza ciagiem tuj na dzialce widocznej na dole. jakies inne pomysly? no chyba ze bylo, wycieli nie zglosili?? i jest dalej na mapie?? A Ty jakbyś legalnie wyciął, to byś specjalnie pojechał do urzędu i to zgłosił żeby z mapy usunęli? Wycięte, to wycięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 15.12.2017 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2017 Co to znaczy dostałem? Kupiłem w geodezji za 20-30 zeta mape, stan może byc sprzed kilku lat. Gdy zlecisz aktualizację lub mdcproj (w okreslonym zakresie) to płacisz za mapę aktualną na dzień DD.MM.2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewandem 16.12.2017 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Dostałam od właściciela działki bo taka była umowa że on dostarcza mapy. Jest aktualna to po pierwsze A po drugie można normalnie napisać odpowiedz a nie brać mnie za mężczyznę i to do tego nieogarniętego. Nie wiem to pytam.Nie chcesz nie odpowiadaj. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 16.12.2017 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 (edytowane) Po co sie panienka denerwuje?Z tekstu nie wynika jak była umowa między wami.To że na mapie jest jakas data, wcale nie dowodzi jej aktualności.To jest data zakupu/sprzedaży, lecz nie data aktualizowania mapy.Mapa zakupiona w geodezji tylko przypadkiem może być aktualna, z reguły nie jest.Sądziłem, że jasno to opisałem.Byc może jako męska szowinistyczna świnia, nie potrafię tak subtelnie tłumaczyć jak płeć piekna oczekuje.Cytując klasyka "to mogę przeprosić."Co niniejszym czynię. Edytowane 16 Grudnia 2017 przez Bertha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts