dawidbobola 17.12.2017 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Witam mam pytanie otóż moje grzejniki nie posiadają regulacji do krezowania po zdjęciu głowicy.. Czy mogę przekręcić powrót jednego grzejnika aby drugi lepiej grzał? Czy powrotu się nie rusza? Na filmie z YT jest powiedziane że aby zwiększyć przepływ ciepłej wody można w jednym grzejniku skręcić powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistalova 17.12.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 W ostateczności można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawidbobola 18.12.2017 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts