simtech 17.12.2017 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, Noszę się z zamiarem kupna działki rolnej w górach. Nie ma na tą chwilę opcji postawienia domku związanego z gruntem. Myślę więc o domku mobilnym o wymiarach 2,5 x 8 m. Domek miałby spełniać funkcję domku całorocznego. Myślę o o konstrukcji spawanej i do tego przykręcane drewno, a między nim izolacja. Mozecie udzielić kilku rad? W domku chciałbym mieć dwie antresole spełniające funkcję sypialni. Ogrzewanie kozą. Jakie polecilibyście okna. Widok jest od strony północnej, ale mimo tego chciałbym zastosować przeszklenie 2,5 x 2 m. Jakie drewno na elewację? Ile izolacji? I ogólnie inne rady. Wzorowałbym się na domku z linku, ale górne szyby w antresolach chciałbym na całą szerokość i wysokość antresoli. Z góry dzięki. Edytowane 17 Grudnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek1980000 24.01.2020 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Witam, Noszę się z zamiarem kupna działki rolnej w górach. Nie ma na tą chwilę opcji postawienia domku związanego z gruntem. Myślę więc o domku mobilnym o wymiarach 2,5 x 8 m. Domek miałby spełniać funkcję domku całorocznego. Myślę o o konstrukcji spawanej i do tego przykręcane drewno, a między nim izolacja. Mozecie udzielić kilku rad? W domku chciałbym mieć dwie antresole spełniające funkcję sypialni. Ogrzewanie kozą. Jakie polecilibyście okna. Widok jest od strony północnej, ale mimo tego chciałbym zastosować przeszklenie 2,5 x 2 m. Jakie drewno na elewację? Ile izolacji? I ogólnie inne rady. Wzorowałbym się na domku z linku, ale górne szyby w antresolach chciałbym na całą szerokość i wysokość antresoli. Z góry dzięki. W dobrych cenach znalazłem mobilne domy na tej stronie :spam:Kilka modeli zaczynając od mobilnego pokoju a kończąc na mobilnym biurze. Świetna sprawa na działkę nad jeziorem. Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enterol 12.03.2020 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 Widzę trochę bezproduktywna dyskusja na tym forum, bo ktoś wkleja zdaje się ciekawy link i możnaby podyskutować, ale link zostaje usuwany. I nie wiem o czy pisze autor posta.. Na szczęście są jeszcze inne forma o budownictwie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaizen 12.03.2020 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2020 No to sobie spamerzy-jednopostowcy podyskutujcie na privie. Czy to może będzie dialog wewnętrzny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.03.2020 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2020 Widzę trochę bezproduktywna dyskusja na tym forum, bo ktoś wkleja zdaje się ciekawy link i możnaby podyskutować, ale link zostaje usuwany. I nie wiem o czy pisze autor posta.. Na szczęście są jeszcze inne forma o budownictwie domu.Autor pisze o domku mobilnym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts