Tomason87 18.12.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Pozwolę sobie prosić o pomoc w tym temacie, bo niestety uległa mi zepsuciu elektronika w mojej płycie kuchennej/elektrycznej, i usłyszałem by brać teraz płytę indukcją, ale po przeczytaniu opinii na forach internetowych można dostrzec, że jest to produkt bardzo "delikatny" często się płyta obija/kruszy w użytkowaniu, kończy się to wymianą całej płyty. Dlatego zwracam się z pytaniem do użytkowników tego typu płyty czy tak naprawdę jest, czy jednak niekoniecznie i nie ma, co się bać, bardzo Dziękuje za szybką odpowiedz w tym temacie, bo święta tuż tuż... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.12.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Mnie się nic nie kruszy chociaż nie obchodzę się jak z jajkiem. Rzecz jasna nie walę specjalnie stalowym tłuczkiem. Ale stuknęło się garami czy kubkiem, spadła łyżeczka. Mam bez ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agb 18.12.2017 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Nie nazwałbym płyty z pewnością delikatną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuuube 18.12.2017 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2017 Używam Mastercook'a ID 84s od prawie 6 lat , nic się nie wykruszyło jak dotychczas . Nie jest traktowana jak zgnite jajo, ale też nikt nie robi na niej schabowych. Ramkę wyciąłem sobie w pracy z nierdzewki. Elektronika czasem wariuje , mimo zapewnienia większych przerw wentylacyjnych niż zalecała fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 ja mam elektroluxa tego typu: Zależało mi na sterowaniu osobno polami za pomocą stopni a nie suwaka. Ponieważ nie mam podłużnych brytfann, nie zależało mi na polach łączonych Płyta miała być tania i bez skomplikowanego sterowania. Bez ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.12.2017 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 bo tak nie uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Temerniak 02.02.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Płyta indukcyjna HII 64500 FHT - Beko Polecam napewno będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts