Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Proszę o wybór płyty kuchennej indukcyjnej /elektrycznej


Tomason87

Recommended Posts

Pozwolę sobie prosić o pomoc w tym temacie, bo niestety uległa mi zepsuciu elektronika w mojej płycie kuchennej/elektrycznej, i usłyszałem by brać teraz płytę indukcją, ale po przeczytaniu opinii na forach internetowych można dostrzec, że jest to produkt bardzo "delikatny" często się płyta obija/kruszy w użytkowaniu, kończy się to wymianą całej płyty. Dlatego zwracam się z pytaniem do użytkowników tego typu płyty czy tak naprawdę jest, czy jednak niekoniecznie i nie ma, co się bać, bardzo Dziękuje za szybką odpowiedz w tym temacie, bo święta tuż tuż...

 

Pozdrawiam

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Używam Mastercook'a ID 84s od prawie 6 lat , nic się nie wykruszyło jak dotychczas . Nie jest traktowana jak zgnite jajo, ale też nikt nie robi na niej schabowych. Ramkę wyciąłem sobie w pracy z nierdzewki. Elektronika czasem wariuje , mimo zapewnienia większych przerw wentylacyjnych niż zalecała fabryka
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

ja mam elektroluxa tego typu:

 

electrolux-ehh16340fk,2617496476_7.jpg

 

Zależało mi na sterowaniu osobno polami za pomocą stopni a nie suwaka.

Ponieważ nie mam podłużnych brytfann, nie zależało mi na polach łączonych

Płyta miała być tania i bez skomplikowanego sterowania.

Bez ramki

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 1 month później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...