rrr83 19.12.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 witam, mam przygotowane pomieszczenie salon i spodobały mi sie meble w brw, jednak czy taki kolor mebli będzie pasować do koloru scian kolekcja mebli https://www.brw.com.pl/katalog-produktow/?k=298,koen-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.12.2017 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 będzie mdło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 19.12.2017 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 "Zleje" się kolor ścian z meblami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaris 19.12.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 To jaki zakres planujesz? Zakup nowych mebli czy również przemalowanie ścian. Jeśli uparłeś się na meble to ściany proponuję przemalować na jakiś jasny brązowy, nie wiem, może coś takiego jak kawowy onyks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtatarak 19.12.2017 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2017 możesz też pomalować ścianę na której planujesz postawić te meble na jakiś kolor (np turkus) w innym przypadku niestety drewniane elementy zleją Ci się z podłogą a fronty ze ścianą - jeśli nie chcesz malować ścian to zdecyduj się na ciemniejszy odcień mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornelia3 29.12.2017 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2017 Może być trochę nudno, ale zawsze możesz to urozmaicić ciekawymi dodatkami. To też fajny pomysł na szybką metamorfozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts