maurosy 20.12.2017 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Jak pomagać przed swietami? Nigdy ne miałem dziadkow wiec postawiłem sobie za cel pomagać seniorow. Obserwujei widze ze z mikro eryturami i z technologia wokół bez rodziny sa pozostawieni sami sobie. Instytucji wspierajacyh brak. Szukam dopytuje ja można pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.12.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2017 Zaproś do siebie na kolację wigilijną samotnego seniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapson 25.12.2017 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 Wielkie dzięki za sprawdzone porady Jestem pewien, że mi się one przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zioma 27.12.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2017 Pomagać należy ludziom bezpośrednio. Omijać wszystkie fundacje, które żyją ze składej i zbiórek, i tak na prawdę niewielki odsetek pieniędzy trafia do potrzebujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 08.01.2018 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Ostatnio sprawdziła się akcja przekazywania jedzenia, które zostało po świętach. Nie zmarnowało się, a potrzebujący nie byli głodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artur442 11.01.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Taka akcja przekazywania jedzenia to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts