piotrekgg 02.01.2018 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Drodzy, Ponieważ to pierwszy mój post serdecznie witam wszystkich forumowiczów !!! Chciałbym poprosić Was o poradę. Jak można przeprojektować mieszkanie z poniższego planu aby miało pokój i kuchnię z salonem? Niestety nic sensownego nie przychodzi mi do głowy. Tam gdzie znajduje się powieżchnia 4,7m 2 to jest to oszkolna powieżchnia jak na zdjęciu. Zielone ściany to ściany nośne/. Dziękuję Wam za sugestie Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 02.01.2018 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 możesz podpiąć kuchnię pod pion łazienkowy.Ale wówczas masz na 17 m2 salon i kuchnię, jednym słowem oglądasz TV z głową przy lodówce i zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.01.2018 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 06.01.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Mozna też zmniejszyć nieco łazienkę, by mieć większy aneks i salon: niezależnie od tego warto przesunąć drzwi łazienki, bo teraz wchodzi się wprost na pralkę. A po przesunięciu wejdzie spora szafa do łazienki Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.01.2018 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 07.01.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Pytanie do właściciela mieszkania: jak wysokie jest mieszkanie? W ostatniej (interesującej ) propozycji Kinki wyszła ciemna sypialnia,może warto rozważyć nad szafkami w kuchni szklane szyby by doświetlić wnętrze? Nie wiem co z ich otwieraniem, bo sypialnia powinna być wietrzona.... Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Sylw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2018 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 można byłoby od strony korytarza zrobić taką ściankę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Temerniak 08.01.2018 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 Sylw ja mam szklane szyby nad szafkami średnio się prezentują ale jak goście przychodzą to chwalą że fajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.01.2018 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2018 pomysł kinki świetnie wykorzystuje loggię, ale sypialnia będzie wymagała wentylacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts