anius1985 02.01.2018 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Witam serdecznie! Potrzebuję porady bo już nie wiem jak ustawić swój niewielki salon z aneksem kuchennym. Chciałabym mieć możliwie dużą kuchnię,dużo gotuję (marzy mi się tez piekarnik w słupku), miejsce na wygodny stół dla 4 osób z mozliwoscią rozłożenia oraz miejsce do wypoczynku przed tv oraz kominkiem tradycyjnym w zabudowie. Miejsce kominka jest zaznaczone na planie i tam musi sie znajdować. Reszta z projektu zupełnie mi nie odpowiada. Liczę na wasze pomysły POzdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.01.2018 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Kominek zawala ci sporą przestrzeń małego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 03.01.2018 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Kominek zawala ci sporą przestrzeń małego pokoju. Wiem, ale tak bardzo go chcę. Choćby najmniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.01.2018 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ale układ i wielkość salono- kuchni przekichana... o jakimkolwiek narożniku można zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anius1985 03.01.2018 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Ale układ i wielkość salono- kuchni przekichana... o jakimkolwiek narożniku można zapomnieć. O narożniku pewnie tak, już sie pogodziłam ze raczej sofa i fotel ewentualnie. Salon zmniejszony przez wydzielenie dodatkowego pokoju. Pierwotnie miał mieć blisko 40m2. No ale niestety dodatkowy pokój wygrał i teraz jest dylemat jak ten salon z kuchnią rozwiazac. Mam pewien pomysł, ale chciałabym najpierw zobaczyc jak inni to widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 06.01.2018 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Niestety bardzo ciasno,to raczej kuchnia z pokojem będzie.Jedna ściana z wielkimi oknami,na drugiej kominek,trzecia z wejściem i zostaje czwarta z aneksem,a to wszystko jeszcze w kwadracie.Zmieścić się zmieści,ale to nie jest wygodna przestrzeń dzienna dla całej rodziny.Czy już wydzieliliście pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.01.2018 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 (edytowane) nie wiem czy lepszym pomysłem nie byłaby mała koza w świetle okna, tylko nie wiem jak da radę z temperaturą?? Ale tam chyba sa drzwi na balkon/taras? Czy to szeregowiec? Może dałoby się zabudować taras/balkon robiąc zamkniętą loggię i powiększając przestrzeń domu? Edytowane 7 Stycznia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts